Естетични процедури за лице и тяло – 47 тема

• 69 296
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
Може, ама по принцип се ходи между 10-14 дни след първоначално поставяне на ретуш.

# 496
Летяла съм 6 часа след ботокс, няма проблем потвърдено от доктори.

# 497
Здравейте, извинявам се ако вече е обсъждано,искам да попитам дали някой е посещавал Secrets Aesthetic на на бул. Витоша 150? Знам че е част от веригата на Vintage dolls, но точно за този салон няма никакви мнения почти..а ми е удобен като локация. Мерсии

# 498
Аз съм летяла на другия ден след ботокс, с 7 дни престой, в по-различен от нашия климат.
Ботоксът ме хвана чак, когато се прибрах - тоест 7 дни абсолютно нищо не се случи и си мислех, че нещо се е объркало.
После ми държа само 2 месеца и половина. Но аз тренирам активно още преди тази случка и малката дълготрайност може да е от засиления метаболизъм и вдигането на тежести.
Ще дам ОВ, когато сложа отново в края на октомври, да видим колко ще ме държи сега и как ще ме хване.

# 499
при слагането на ботокс, последния път си взех "поука". Знаех, но не вярвах / вече вярвам Simple Smile / Сложих ботокс на пачи крак и след два дни бяхме на СПА - разбира се, интензивна сауна и парна баня. Хвана ме слабо и ми издържа по-кратко.

# 500
  • в 1001-та нощ
Като говорим за ботокс - прясно ботоксирана съм с някакъв нов за мен на Мерц - Бокотюр. Слага се по някаква много странна и нетипична схема. Специфичното е, че не е стабилизиран с онези протеини, към които се развиват антитела. Ефектът трябва да е лек - без ефект маска и краткотраен. Ще видим - между веждите вече ми хвана. Но има време да се разгръща.

# 501
  • София
Алена, а колко горе-долу краткотраен? Мен ме държи винаги дълго, поне година. Последно съм слагала миналото лято и чак сега имам нужда от подновяване.

# 502
  • в 1001-та нощ
Казаха 3-4 месеца, но аз ще мога да кажа след 4 месеца. Миналата седмица ми го поставиха. Идеята е да не се нарушава мимиката, но да се релаксират мускулите, за да няма задълбочаване на бръчките. Да не е хард, каквато е била практиката преди.

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 18:39 от a.l.e.n.a

# 503
А като цена пак ли е същото? Защото само за 2м Simple Smile 😅

# 504
  • в 1001-та нощ
Цената му е като на Вистабел на Алерган. Редактирам се за трайността. Не знам защо съм запомнила 2 месеца. Може би, защото говорихме за ретуш след 2 седмици и "2" ми е останало в съзнанието. Сетих се, че не питах дали единиците са еквивалентни - с тези на Вистабел и добре, че попитах отново за трайността. Трайността е 3-4 месеца, цената е като на Вистабел, а предимството е, че не се образуват антитела.

# 505
Имам въпрос - (не съм чела темата назад) - какво точно представлява микроблейдинга на веждите и някой, който го е правил може ли да сподели впечатления? Не намирам много информация в нета
 Някъде чета, че се слагат косъмчета, или се рисуват??? Каква точно е процедурата? И струва ли си?

# 506
Има много инфо в нета, снимки, а има и тема във форума.
Но в общи линии се правят прорези в кожата с остър инструмент и се вкарва пигмент, който да татуира един вид, веждата.
Впечатления в темата.Тук няма инфо в тази или е оскъдни.

https://m.bg-mamma.com/?topic=1386532

# 507
3-4 месеца не е ли много кратко за продължителност на ефект?
По принцип си мисля, че поне 5 месеца е хубаво да държи…….

Т.е максимум два пъти годишно поставяне…

# 508
  • София
Привет и от мен!🌹
Вчера бях при др.Тодор Йорданов за ботокс на чело.
Не бях слагала от 4 години.
Сложи ми Вистабел,на челото и между веждите(аз нямам гневна бръчка),но обясни че ако сложи и там ефекта ще е по-добър.Общо 34 единици ми постави.
Предните пъти са ми поставяни винаги по около 12 единици,но от друга марка(Невронокс)
Изненадах се,че сега толкова много ми сложи.
Лошото е,че вече втори ден съм със зверско главоболие...😔
Очаквам ефекта тези дни и се надявам да издържи поне 4-5 месеца😀
Спомена ми за третиране под очите с лазер с който имало ефект от 1 процедура.
Каза да не си слагам там филър.
Някой третирал ли е тази зона с лазер?
Иначе др.Йорданов е наистина много мил,много любезен и търпеливо отговори на всичките ми въпроси😊

# 509
След ботокс кога може да се спортува?

Общи условия

Активация на акаунт