Естетични процедури за лице и тяло – 47 тема

• 69 285
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
А освен микроблейдинг на веждите, има ли някаква друга процедура, която мога да направя за оформянето им, без да изглеждат като нарисувани?

# 526
Можеш да ги боядисаш при козметик или с боя. Аз имам микроблейдинг и единственият му минус е, че след две години поизчезна. При мен беше много естествено и се харесвах.

# 527
  • в 1001-та нощ
Искаш да кажеш, че ако сложа серум за растеж ще пораснат???

Не зная каква е причината да липсват при теб, но не пречи да се пробва. В общия случай миглите стават по-дъги, което е търсен ефект. Аз ползвах на вежди по препоръка на мацката, която се грижи за моите и ефектът е много добър за сгъстяване по опашките, където моите бяха рехави.

Проучвах кой продукт да ползвам, спрях се на не скъп и ефектът е на лице.
Може ли да споделиш кой е продуктът? И моите са много изтънели в опашките...

Бонилаш взех. Няколко месеца бяха необходими - прилагам го сутрин и вечер на измито лице. Не ми се вярваше, че е възможно, дори, като го взех - първия месец не го ползвах изобщо Simple Smile

# 528
Момичетата, какви са негативите на Радиес?Моята лекарка ми го предлага като вариант срещу загуба на обем в средната част на лицето и увисне тип булдог.Каза, че ще го постави не върху скулите, а под тях.Чудя се дали няма да стана на ръжената питка...

# 529
  • София
Аз за Радиес знам, че не дава обем. Затова го и обмислях като вариант. За подигане мисля че има ефект, но ме изненадахте с този обем..

# 530
То не обем, а нов колаген, като самата тъкан , изгубила обем, ще се лифтира и придобие част от предишната структура и сочност.

# 531
Аз за Радиес знам, че не дава обем. Затова го и обмислях като вариант. За подигане мисля че има ефект, но ме изненадахте с този обем..
Може и аз да съм останала с погрешно впечатление, но понеже лекарката ми каза, че ще го постави под скулите и аз си представих обемни бузи.

# 532
  • в 1001-та нощ
Момичетата, какви са негативите на Радиес?Моята лекарка ми го предлага като вариант срещу загуба на обем в средната част на лицето и увисне тип булдог.Каза, че ще го постави не върху скулите, а под тях.Чудя се дали няма да стана на ръжената питка...

Така се поставя, най-добре с канюла. Разпределя се по цялата площ, за да се стимулира колегеногенезата и кожата в зоната да се уплътни, изглади. Да е сочна и стегната, а не вяла и отпусната. Няма да станеш на ръжена питка. Самият продукт се резорбира в рамките на 1-3 месеца.

# 533
  • при Arctic Monkeys
Предупреждават ли лекарите, че това е нехиалуронов продукт и няма антидот за него? Ако се калцира и свлече лицето, как се оправят пораженията? Или реакцията както винаги ще е- вие сте първата на която се случва....

# 534
На мен да, но ми обясниха, че може да се разкарат уплътненията, ако съм разбрала правилно, с инжектиране на физ.р-р.Нещо такова беше.Моя приятелка имаше топченца в лицето, но отшумяха сами.

# 535
"Топченца в лицето" видими или на опипване?
Кармакома, на мен това не ми го спомена лекарката.Показа ми, че самата тя си е сложила и е доволна от резултата т.к. и двете страдаме от увисване и загуба на обем в средна част.

# 536
  • при Arctic Monkeys
Физиологичен разтвор помага, ако е въведен до първия месец от инжектирането. После не. Препоръчвам на всеки, който има намерение да слага, да прочете отзиви - положителни и отрицателни, и сам да прецени.

# 537
Да, не помня подробности, но то сигурно до първия месец се усеща вече ако има топчета.
Три пъти съм слагала, не са се получавали.

# 538
Можете ли да ми препоръчате апаратна процедура за околоочната зона .? Rolling Eyes

# 539
  • в 1001-та нощ
За какъв проблем?

Общи условия

Активация на акаунт