Естетични процедури за лице и тяло – 47 тема

• 69 267
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Тя почина през 2021 г. на 60+ години, като изпишете името в търсачката можете да я видите. Много ми приличаше на Мишел Пфайфър.

Да, много красива жена и страхотен специалист. Лека й пръст!

# 571
  • при Arctic Monkeys
при Карам май е 70 хил. долара... поне някой в коментарите това беше писал. май няма да си правим лифтинг при него..
има и съвети в ютюб за поддръжка, готин е.

# 572
Тя почина през 2021 г. на 60+ години, като изпишете името в търсачката можете да я видите. Много ми приличаше на Мишел Пфайфър.

Да, много красива жена и страхотен специалист. Лека й пръст!
Познанството ми с нея датира от 2012г, беше ми клиент. Неверотно позитивна и фина жена. Доколкото знам, работеше с дъщеря си и я обучаваше. Не знам към днешна дата дали дъщеря й работи и дали е толкова добра, колкото нея.

# 573
при Карам май е 70 хил. долара... поне някой в коментарите това беше писал. май няма да си правим лифтинг при него..
има и съвети в ютюб за поддръжка, готин е.

Много ме заинтригува този въртикал рестор, обаче цената му е най-стриктно пазената тайна в интернет пространството. Доколкото разбирам той прави не само фейслифт, но и neck lift, като и множество други процедури, ако прецени, че са необходими, включително блефаропластика, лип лифт, brow lift, laser resurfacing, fat transfer, където е нужно и т.н. Всъщност подходът му е цялостен и адресира всички налични проблемни зони и ако са достатъчно много, вероятно може да стигне $70,000. Резултатите са наистина невероятни.

Много съм впечатлена, не мога да повярвам, че за първи път чувам за тази процедура.

# 574
Къде ги гледате тези резултати да видя и аз

# 575
Ради, нормално е, тези папули изчезват до 24 ч.

# 576
Къде ги гледате тези резултати да видя и аз

В страницата му и в realself.

# 577
Aз съм доволнс и от Клaковa
Много съм доволна от нея. Мъжът ми също.
+1! Скоро отивам пак!

Д-р Карам е страхотен, много ми е интересно да му гледам работата. Следя също и Gary Linkov. Не мисля, че е чак такава тайна цената, просто при всеки случай е различно- при някои е само лифт, при други има и блефалопластики, лип лифт, лифтинг на врата, и фат графт. Срещала съм в коментарите цени между 30 и 50К

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 01:01 от tuali

# 578

Попаднах на един факир за гърди, ...
Би ли споделила имената на специалиста или направо профила му / ѝ в Instagram, ако има такъв?
https://instagram.com/ardame.de

# 579
  • Там където
Момичета, някой от вас дали има отзиви за Хил Клиниик (Hill Clinic)? Следя ги от известно време във фейсбук и показват страхотни резултати? За лифтинг с мезоконци и евентуално филъри ми е въпросът?

# 580
д-р Ванеска, която  БЕШЕ част ОТ ХИЛ КЛИНИК е много добра в поставянето на конци. Вече не е там отскоро. Ще има ново работно място.

# 581
  • София
Момичета,на 9 ти ден след ботокс в челото съм.
Все още имам лека мимика и две от най-дълбоките линии в средата на челото не са се заличили.
Дали има шанс да се заличат или понеже са били дълбоки ще си останат😞
Скрит текст:
Скрит текст:

# 582
Може и да не се заличат.

# 583
  • София
Може и да не се заличат.
Поради това,че са били по-дълбоки ли?
Жалко...

# 584
С времето сигурно
ще се поизпъне бръчката, но няма да се заличи.

Общи условия

Активация на акаунт