Естетични процедури за лице и тяло – 47 тема

• 69 465
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Здравейте,

Някой с мнение за д-р Йоана Радева от клиника Дерма Елит?

Може ли по-опитните мацки с филъри да споделят добрите доктори? Hug

# 106
С кодове дали няма да имате по-добър резултат?Виждам, че и на мен ще ми е проблемна зона и си представям с тях да имам някакво освежаване.

# 107
  • при Arctic Monkeys
То зависи и от количеството и техниката. Аз също имам марионетни, много са гадни, с филър се поприбират, все по-трудно с времето. Конци не ми се слагат.

# 108
Здравейте! Слагате ли скин бустер или мезотерапия на чело и кое е по-добро за тази зона?
Питам защото искам да залича бръчици, но не с ботокс.

# 109
  • София
Никоя ли от по-запознатите мацки не иска да сподели за добри лекари за филъри?

Страх ме е и много се колебая Sweat Smile

Също така от три консултации двама от лекарите препоръчват филър само в назолабиалните, а един освен назолабиалните да сложи и в средната част на лицето.
Това ме обърква кое да избера, защото имам скули, имам и натрупване на мазнини под скулите.
Не искам да изглеждам като питка или подпухнала Sweat
Затова толкова се лутам какво да избера и направя.

Чудех се за HiFu 7 D да стопи мазнината под скулата. Оферират ме с промоция 500 лв.за цялото лице.

Моля ви дайте съвети и препоръки Hug

# 110
Трима от двама препоръчват, защо се колебаете? 😃
Не бих топила нищо аз.

# 111
Ами прочетохте ли последните теми, тук всеки споделя за своя лекар в съответния град.
Няма еднозначен отговор.

В София главно момичетата посещават - Дермаакт (различните докторки там, начело с др Присадашка), др Каляшева, Скинлайн (др Михайлов), др Денкова, др. Етугов, др. Лекова, др Манолова ( Гергана или Александра) например, на първо четене тези се сещам..

В другите градове съответно други имена - в Пловдив др.Чолакова, др Стоилова, др Чокоева.

Във Варна съвсем трети......

Hifu повече вреди на лице, отколкото действа.
Това 7Д да не би да е онова, китайското, дето го ползват в козметичните студия? https://grabo.bg/sofia/d-hifu-lifting-04rh25

Всяка от нас се е колебаела и страхувала в началото, но затова и сме изписали 47 теми... Всичко е опит, коментари, насоки и съвети.

Препоръчвам на всеки новопристигнал в темата да прочете поне последните 3 теми и ако пак има някакви въпроси, тогава да ги зададе.

Иначе във фейсбук групите с охота ще се отговори и най-често ще е реклама на някой конкретен док или още по-лошо квартален козметолог.

# 112
  • София
Ами прочетохте ли последните теми, тук всеки споделя за своя лекар в съответния град.
Няма еднозначен отговор.

В София главно момичетата посещават - Дермаакт (различните докторки там, начело с др Присадашка), др Каляшева, Скинлайн (др Михайлов), др Денкова, др. Етугов, др. Лекова, др Манолова ( Гергана или Александра) например, на първо четене тези се сещам..

В другите градове съответно други имена - в Пловдив др.Чолакова, др Стоилова, др Чокоева.

Във Варна съвсем трети......

Hifu повече вреди на лице, отколкото действа.
Това 7Д да не би да е онова, китайското, дето го ползват в козметичните студия? https://grabo.bg/sofia/d-hifu-lifting-04rh25

Всяка от нас се е колебаела и страхувала в началото, но затова и сме изписали 47 теми... Всичко е опит, коментари, насоки и съвети.

Препоръчвам на всеки новопристигнал в темата да прочете поне последните 3 теми и ако пак има някакви въпроси, тогава да ги зададе.

Иначе във фейсбук групите с охота ще се отговори и най-често ще е реклама на някой конкретен док или още по-лошо квартален козметолог.

Благодаря за отговора!

Във ФБ уж има много теми, но никой не отговаря. За София става въпрос.
Д-р Михайлов препоръчва в средната част на лицето по 1 мл.на страна и 1 мл.да раздели в двете назолабиални. Няма ли да е много 3 мл.накуп?
Ванеска и неизвестна поне за мен д-р Йоана Радева от Дерма Елит казват 1 мл.само в назолабиалните.
Понеже много хвалят Михайлов и затова хем искам при него, хем да не стана питка и т.н.
Чета ви отдавна, но се влиза от тема в тема в зависимост от поставените въпроси и е много трудно да се синтезира информацията. Затова питам Blush

HiFu Деница Войнова е представител за БГ и др.страни, поне така твърди, това е страницата, но някак си е постна, а във ФБ няма много инфо.
https://www.hifubg.com/bg/

# 113
Ох, само аз ли искам да стана в лицето питка.
Имам много слабо и удължено лице и искам да го закръгля.

# 114
Аз ако бях от София бих направила и една консултация в дерма акт , при някоя от хвалените там докторки.
Иначе за Варна, така и не се откроил още някой доктор за разлика от София и Пловдив например.

# 115
Др Савченко във Варна се откроява достатъчно добре сред имената тук.

# 116
Др Савченко във Варна се откроява достатъчно добре сред имената тук.

Савченко, не я ли спомена само ти? Ако греша ме поправи, но не се сещам за друга, която да я е похвалила.

# 117
Аз тук от темата я срещнах като име преди година-две, после и от познати ...
Ходила съм и при др Дикманова, тя също е много мила и добра.
Също при др Янита Михайлова, др Ромелия Николова и др Стойчева в клиниката на Денкова, та имам база за сравнение и мога да я заявя, че Савченко се откроява.

# 118
Супер, аз отскоро я следя във фейсбук.

# 119
Здравейте, дами. До момента опитът ми е само с мезотерапии в клиниката на
Д-р Денкова. Доволна съм за сега от лекарката там, единствено се чудя дали това място е удачен избор за прилагане на ботокс. Различни коментари изчетох по темата и не мога да реша дали да се доверя и за това. Дамата отказва микро ботокс, поради образуване на антитела и липса на ефект при бъдещи стандартни дози.
Гледам обаче, че в други клиники като Skin Line и Bellisimo имат практика микро ботокс. Предвид, че няма кой знае каква разлика в цените се чудя кое наистина е подходящия избор - микро ботокс или стандартен? Бих се радвала да споделите опит, както и ако имате впечатления от съответните клиники.
На 35 съм и вече сериозно обмислям тази стъпка, забелязва се гневната бръчка и може би не е добре да отлагам отново във времето.

Общи условия

Активация на акаунт