Естетични процедури за лице и тяло – 47 тема

• 69 407
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Precious_, много кофти как са те наплашили. Аз преди години от "профилактика" на вътрешни органи(от какъв зор ходих не знам) и ми сгрешиха, че имам киста, после дадох стотици левове за 2-ро и 3-то мнение, ненужни изследвания, безсънни нощи и всички екстри. От тогава много внимавам кой какво казва и на първо мнение не се налагам на 100% да вярвам.

В крайна сметка имаш ли козметични забележки към слагането или самият продукт или е неприятно усещането?

Да, и аз така обикалям за всичко - ужасно много време и пари отнема, но пък другото е да третираме тялото си като обект за проба-грешка експерименти. Затова толкова разпитвах за хиалуронидазата - тя е много полезна в критични ситуации, помагала е на лекарите да спасяват хора от ослепяване и какво  ли не. Но в моя случай въпросът е дали потенциалната вреда (при лошо поставяне) е оправдана.

За козметичния ефект - не мога да преценя още, очаквах да стане по-хубаво, но аз имах наистина сериозно отпускане на дясната средна страна, както и повече мастна тъкан в дясната долна страна. Преди това опитахме с  мезотерапия гуна и колагенът сякаш постегна малко, но пак трябваше сериозно повдигане. Според мен затова лекарката сложи толкова много наведнъж, от което тръгна спиралата надолу.
Сега май се стопи малко с РЧ, както и с кросфит тренировки - явно потта помага също много. Получих едно прозиране на вените под очите, което преди го нямах. Четох, че се получава от травма в тази част, при самото подуване. Та определено установявам още негативи и наистина който реши да си поставя филъри, каквито и дефекти да има, най-добре да не позволява да му слагат наведнъж по много милилитри филър. Няма значение дали се казва liquid lift или друго име по протокол.

# 91
Сложиха ми днес  привечер Радиес на шията.Да видим ще опъне ли малко кожата Simple Smile. Правя масажи, засега всичко е наред.
Скрит текст:

# 92
Записвам се в темата пак. Лятото нищо не съм правила засега. Исках да отида за подновяване на ботокс и може би скин бустер, но между пътувания и други ангажименти, нещо не остана време. Сега есента вече ще запазя час.

# 93
  • Sofia
Здравейте, аз идвам с един въпрос. Извинявам се предварително, че не съм изчела темите назад.
Сполучливи ли са уредите за кавитационен пилинг на лице?
Имам малко белези от подкожни комедони май се наричат (не съм много сигурна - бели, подкожни образувания, които трудно се премахват и накрая оставят белег, които ми се появиха, когато почнаха проблемите ми със щитовидната жлеза). И понеже имам петънца от псориазис понякога по лицето се страхувам да ползвам по-агресивни процедури.
Гледам ги сега тези уреди и се чудя, дали вършат работа?

# 94
Питайте в темата тук или с търсачката ако нещо излезе:

https://m.bg-mamma.com/?topic=1445138.msg45228452#new

# 95
  • при Arctic Monkeys
Шпатулата е за повърхностно почистване на кожата от мъртви клетки и евентуално превенция за черни точки. Не очаквайте друго от нея.

# 96
Здравейте! Трябва ми спешно мнение за д-р Лора Терзиева-дерматолог от клиника Есте Дерм в София/ Клиника Estetics&Dermatology-на ул. Балша 5. Благодаря за всяко изказано мнение!

# 97
Дами, от тези от вас, които са поставяли филър в слепоочие - може ли да споделите дали има повдигане/отваряне на окото? И в каква степен (знам, че не може да се очаква да е като браулифтинг или конци), но все пак има ли забележим ефект?

# 98
  • Варна
Precious, дано се включат с отзиви, но предвид това, което беше описала, тази процедура няма да помогне за това, което би желала да коригираш. Всичко освен корекция при офталмолог или пластичен би било не само излишно, ами и със съмнителна ефект. И предвид предходният ти разказ и страхове как сега мислил да слагаш още филъри.. Моля не се обиждай, просто отиди и направи консултация с наистина правилните хора Hug

# 99
Precious, дано се включат с отзиви, но предвид това, което беше описала, тази процедура няма да помогне за това, което би желала да коригираш. Всичко освен корекция при офталмолог или пластичен би било не само излишно, ами и със съмнителна ефект. И предвид предходният ти разказ и страхове как сега мислил да слагаш още филъри.. Моля не се обиждай, просто отиди и направи консултация с наистина правилните хора Hug

Така е, да, но аз не целя решаване на проблема с филър. Искам да отворя окото, докато падне ефектът на ботокса (при който получих падане на веждата). Така или иначе едва тогава ще мога да ида на офтамолог (естетичен), т.е след 3-4 месеца минимум.

# 100
Ама това не е решение.След 2-3 седмици ще се е отворило, спокойно.

# 101
  • Варна
Няма да стане така както си го мислиш. И после какво, ефекта от ботокса ще премине, филърът ще си стои там... Вместо да изпишеш вежди, ще избодеш очи. Продължи с ИЧ.. и наистина до 20на дни този ефект на натиск ще попремине, блокиран ти е лемфния дренаж, ще се поооправят нещата.

# 102
Аз пак съм в чуденка, кое и как може да въздейства на марионетни бръчки? Гледах резултатите на Хил клиник с конци и наистина са впечатляващи, но разбирам че са много нетрайни.

# 103
  • при Arctic Monkeys
Аз пак съм в чуденка, кое и как може да въздейства на марионетни бръчки? Гледах резултатите на Хил клиник с конци и наистина са впечатляващи, но разбирам че са много нетрайни.
Поставяне на филър в краищата на челюстта, филър в долна част на скули.

# 104
Поставяне на филър в краищата на челюстта, филър в долна част на скули.

Имам филър там, не сработи.

Общи условия

Активация на акаунт