Естетични процедури за лице и тяло – 47 тема

• 69 401
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,

След като се отказах от филъри на този етап, обмислям HiFu 7D, някой с отзиви?

Предварително благодаря!

За HiFu съм чела само негативни отзиви. Мислех си дали свличането на мазнината в долната част на бузите няма да се повлияе именно чрез HiFu, но така и не намерих отговор.

# 76
  • Варна
Със Сунекос във Варна работи и доктор Юлия Савченко, дерматолог, клиниката се намира в Левски. Силно препоръчвам нейната работа, много е премерена, работи по мъничко на етапи, с канюла.. Сега съм в процес на слагане на филър под очи при нея, започна от 0,3 за под двете общо. Нищо излишно не препоръчва и не пробутва.

# 77
Здравейте,

След като се отказах от филъри на този етап, обмислям HiFu 7D, някой с отзиви?

Предварително благодаря!

HIFU е най - добре за дупе и бедра но и там трябва да е с повишено внимание . На лице не ви съветвам , стопява подкожна мастна тъкан , филъри има случаи и на лека  редукция кост . В други области на медицината има много по - добро приложение от колкото в ест.дерматология . При дупето и бедрата ако има повече мастни натрупвания HUFI ги редуцира до някъде .

# 78
Аз да споделя как върви моето ходене по лекари в издирване на припокриващи се мнения по моя казус.
Попаднах на д-р Ставров (в Бояна). Дама от темата сподели, че е имала сполучлив опит с ботокс при него и аз реших да го проверя.
Ами останах очарована, млад лекар, но ужасно много информиран и на прима виста 0% комерсиален. Изслуша ми всичките излияния, включително цитираните научни пейпъри за това кое какво прави и кое колко е вредно, обсъдихме ги. Според него нямам възпаление, макар че действително и според него филърът е поставен неправилно - това, че се вижда и напипва, е следстие от поставяне на много филър, който въпреки че е постаен до костта, е набъбнал. И изглежда сякаш твърд филър (за кост) е поставен повърхностно - което води до проблеми.
Според него най-добре да не разграждам още, докато нямам проявления на възпаление (има delayed on-set възпаление, което се проявява по-късно, т.нар biofilm). Но ако ме дразни това, че филърът се вижда и го напипвам, мога да разградя (по козметични причини).
Направихме една РЧ процедура, за да ускорим резорбирането.Sweat
Успокоих се малко, макар че второто мнение ("трябва да се разгради този филър") беше дадено от един от общопризнато добрите лекари,  Ванеска, в рамките на 4 минути, но все пак.
Ще чуя още мнения (и ще споделя), по-добра инвестиция е от хиалуронидаза.Fearful

# 79
Супер, паниката не е добър съветник.От възпаление/некроза до “трябва да се разгради” има  голям мост и причини.
Успех и дано скоро си спокойна!!!

# 80
Прочетох днес в руските форуми доста неща за Радиеса, случаи като Вашия са доста. 19 положителни и 11 отрицателни само в един форум, има и много приложени снимки. До 2-3 седмици след поставянето може да се разгради филъра с инжектиране на физиологичен разтвор, но след това ще трябва да чакате поне година до пълното изчерпване. Основно се говори за неправилно поставяне в  меките тъкани, а не до костта, т.е. лекарска грешка. Другият фактор е голямо количество сложено наведнъж, което води до смущения в лимфотока и  съответно отоци на лицето. Само една жена беше развила някаква алергия,  но като цяло имам чувството, че и при дерматолозите има някаква мода и в момента това е хит. За честите странични ефекти обаче не се говори много. Започвам да се замислям и за себе си, дали да не си остана с изпитаните хиалуронови филъри и да избегна стреса? Май нататък отиват нещата...

# 81
При дамата са две марки филър, не Радиес.

# 82
Аз съм на тази вълна, та...Надявам се да се оправи, а и всички ние да сме по - информирани и за подобни проблеми, действа отрезвяващо.

# 83
  • София
Аз да попитам, лазерни процедури за лечение на акне покриват ли се от допълнително здравно осигуряване?

# 84
Аз да попитам, лазерни процедури за лечение на акне покриват ли се от допълнително здравно осигуряване?
Силно се съмнявам. Все пак зависи от пакета, ако е някакъв много разширен и покрива изобщо лечение на акне, то най-вероятно ще трябва да се уговорите с доктора на направи и лека "измама" и да запише нещо друго. Не пречи да пробвате.

# 85
Precious_, много кофти как са те наплашили. Аз преди години от "профилактика" на вътрешни органи(от какъв зор ходих не знам) и ми сгрешиха, че имам киста, после дадох стотици левове за 2-ро и 3-то мнение, ненужни изследвания, безсънни нощи и всички екстри. От тогава много внимавам кой какво казва и на първо мнение не се налагам на 100% да вярвам.

В крайна сметка имаш ли козметични забележки към слагането или самият продукт или е неприятно усещането?

# 86
Някой правил ли е BioRePeelCl3 ?

# 87
Някой правил ли е BioRePeelCl3 ?
И аз се интересувам, резултатите гледам при една козметичка, добре изглежда

# 88
И аз скоро си поставих филър (Teosyal RHA 3) в скулите, но лекарката каза, че за да стане добре трябва да поставям няколко пъти по 0,5 мл. на всяка скула. Посъввтва ме да не бързам с голямо количество наведнъж.

# 89
Абсолютно нищо не съм правила като естетика, посещавам си козметика за грижа единствено.
Чакам да приключа ортодонтско лечение и да видя промяна в третата част на лицето, за да реша по-нататък от какво имам нужда.

Общи условия

Активация на акаунт