Естетични процедури за лице и тяло – 47 тема

• 69 436
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Чучелата ги правят или квартални козметички, или зъболекари или лекари със съмнителна диплома.
Като гледам на Денкова лицата например, мога да поспоря по въпроса. Моето лице зимата беше обезобразено от лекарка в реномирана клиника с 2 страници специализации, конгреси и дипломи. Останаха ми две дупки в средата на лицето. Толкоз по въпроса за елитните бг лекари. И не ми казвайте че се случвало, защото това като го чуя, лошо ми става.
Съгласна съм, и мен прехвалена докторка ме подреди с неправилно поставяне на филъри и не исках да изляза от вкъщи 2 седмици и след това трябваше да се разгражда, да се поставят нови филъри…

# 151
  • в голямото село
Защо обаче не се споделят имената на тези, от които не сме доволни, а споделяме имената само на тези,  от които сме доволни? Смятам, че такава информация също би била полезна и би предизвикала градивна дискусия

# 152
Някой знае ли къде ходи Хилда Казасян? Много добре излежда и ако има нещо правено, то със сигурност е с мярка и изобщо не си личи.
Бяхме писали нещо за нея…не помня.

# 153
Защо обаче не се споделят имената на тези, от които не сме доволни, а споделяме имената само на тези,  от които сме доволни? Смятам, че такава информация също би била полезна и би предизвикала градивна дискусия

И аз това се чудя!

# 154
Това е субективно.Аз може да не съм доволна, а още 250 човека да са.

# 155
Съгласна съм с ДХ3
Аз преди съм писала, че не съм доволна от д-р Александра Манолова за устни, но други потребители бяха доволни. И така.

# 156
  • при Arctic Monkeys
Аз съм писала много пъти и ще напиша пак - Костова, Скин лайн Варна. Дадоха ми мазилца, няколко пъти около дупките правиха мезотерапия гуна, без особе успех. Имам си дупки и туй то. Толкова се грижа за лицето си и накрая, чистито.

# 157

Освен това никой не пише цени, въпреки обявеният ценоразпис на клиниките добре знаем, че даваме повече от обявеното.

# 158
Аз не съм плащала повече от обявеното на сайта😯

# 159
И аз не съм плащала повече.

# 160

Освен това никой не пише цени, въпреки обявеният ценоразпис на клиниките добре знаем, че даваме повече от обявеното.
Защо да даваме повече от обявеното?
Веднъж даже платих по-малко от обявеното, че ми направиха отстъпка.

# 161
Чучелата ги правят или квартални козметички, или зъболекари или лекари със съмнителна диплома.
Като гледам на Денкова лицата например, мога да поспоря по въпроса. Моето лице зимата беше обезобразено от лекарка в реномирана клиника с 2 страници специализации, конгреси и дипломи. Останаха ми две дупки в средата на лицето. Толкоз по въпроса за елитните бг лекари. И не ми казвайте че се случвало, защото това като го чуя, лошо ми става.
Денкова е търговец, а не лекар.

Колкото до цените. Аз никога не плащам повече и почти винаги имам отстъпка поне с 10%.

# 162
  • в голямото село
Това е субективно.Аз може да не съм доволна, а още 250 човека да са.
Съгласна съм с това, но съфорумките споделят за "обезобразено лице" и " неправилно поставени филъри", което според мен е достатъчен факт да се говори с имена. И то не просто така да си хейтим, а да се предпазят и други.

# 163
  • Варна
Подкрепям.

# 164
  • в 1001-та нощ
Голяма част от жените с "обезобразени лица" гордо си ги развяват по групите. Те са доволни, на тях им харесва...

Общи условия

Активация на акаунт