Естетични процедури за лице и тяло – 47 тема

• 69 465
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Ако ще се говори за обезобрвзяване, нека е със снимки преди името на лекаря.Иначе всеки може да злослови или да си измисля проблеми, които лекарят или ние да не видим.Очаквания и реалност не се припокриват доста често.

# 166
  • в голямото село
Ако ще се говори за обезобрвзяване, нека е със снимки преди името на лекаря.Иначе всеки може да злослови или да си измисля проблеми, които лекарят или ние да не видим.Очаквания и реалност не се припокриват доста често.
С това съм съгласна на 100%, пак казвам не целя напразно хейтене

# 167
  • при Arctic Monkeys
Ето моята буза 2 дни след yag. Чудеса. Още не мога да си го простя!

# 168
  • в голямото село
При кого правихте процедурата? / извинявам се ако сте споделили, ако трябва ще се върна назад да прочета/

# 169
Голяма част от жените с "обезобразени лица" гордо си ги развяват по групите. Те са доволни, на тях им харесва...

Чак и се сърдят, като някой не хареса джуките им опрели носа😱🤪
Лекарите правят каквото иска клиента, по логиката, да аз ще го върна и утре ще иде при друг,  жъста бизнес дет се вика.
Иначе мен и Каляшева и Ванеска са ме връщали не еднократно. Или с нещо съвсме леко, никоя не ми е предлагала скули, бради, челюсти и прочее.

Оня ден обаче една зъболекарка, дето цяло лято боде по морето, така на място в барчето дет се казва, ми вика трябва малко скули да сложиш, че челюстта ти е по- широка🤣😅 Ще дам на зъболекар са ми сложи на “ плажа” филър, точно като легна за гинекологичен преглед при травматолог🤣😅😅
Иначе вика са ми наполовина цените на софийскте. Мерси, ще пропусна…

# 170
  • в 1001-та нощ
То затова доволни /  недоволни се отнася в голяма степен и до това - доколко реалността покрива очакванията. Защото болшинството жени влизат в кабинета с конкретни очаквания за резултат  и ако той се реализира (дори за някой друг това да е гротеска) - те са доволни.

# 171
  • София
Аз също не споменавам имена, защото е субективно и наистина има много доволни дами от въпросната докторка. Може да видите резултата, като подчертавам, че
не съм искала скули, а това, което коментирахме беше да се работи за заглаждане на назолабиалните линии. Ще изтрия снимкaта, затова моля да не се цитира с нея.

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 08:10 от *Carrie*

# 172
  • при Arctic Monkeys
Какво количество е поставено?

# 173
  • София
Какво количество е поставено?
Около 1,4-1,5 мл. общо за двете страни.

# 174
  • София
Carrie, аз в случая не мисля, че има две мнения по въпроса и, че може да се говори за субективност. Обективно - докторката е сгафила яко и си е “оставила ръцете”. Затова само ще помогнеш на някого, ако споменеш името й. Аз, колкото и да е прехвалена, не бих отишла при нея, виждайки скулите, които е “измайсторила”, без да има и необходимост от тях. Не можеш да имаш претенции да си специалист, да прибираш от всеки пациент по една кошница пари и да си позволяваш подобни издънки.

# 175
Това ще спадне, но по принцип не е сложила където трябва, а и вие сигурно имате изконсумиране в темпоралната област, което допълнително засилва ефекта.

# 176
  • София
Някой знае ли къде ходи Хилда Казасян? Много добре излежда и ако има нещо правено, то със сигурност е с мярка и изобщо не си личи.
Преди няколко дни я видях на живо и не можех да повярвам, че това е същото лице от екрана, ако не беше проговорила, да я позная и по гласа, щях да помисля, че е двойник. Цялото лице беше в пигментни петна, отпусната двойна гуша, като цяло много зле.

# 177
Момичета, ако не споменаваме имена в случаи, като на Кари и на Прешъс, темата се обезмисля.
Рекламни постове има предостатъчно, тук целта ни е да си помагаме, а най- голямата помощ в някои случаи е да се предпазим.
Пишете имената на лекарите, всеки вече ще си преценя и ще има едно на ум.
В снимката по горе няма субективни мения, някой жестоко е сбъркал.
Кари, ти ходи ли на конуслатация, лвкарят видя ли си рабитат, хареса ли я?!
Бих искала възстановяване на цялата сума, плюс процедури апаратни за по- бързо разграждане на този безумно поставен филър.
Ще се научат че няма само плюс и хиляди печалби на ден, има и минус и носене на отговорност.
Но това ще стане само ако знаят ще имената им ще цъфнат тук, във ФБ групите и в ИС.
Докато мълчим, щото имало и доволни, някой ще се учи за наша сметка!
Сега гледам Кари и се питам, ами ако е при лекар, който аз мисля да ходя?! И други си го мислят.

# 178
  • София
Това ще спадне, но по принцип не е сложила където трябва, а и вие сигурно имате изконсумиране в темпоралната област, което допълнително засилва ефекта.
Не, изобщо не спадна. Това е около 10 дни след поставяне. Звънях на докторката два пъти, още на следващия ден след поставяне, защото много се притесних, на което тя ми отговори, че трябва да минат около две седмици, за да се намести филърът. След още една седмица отново говорих с нея и и обясних, че изглеждам много зле и се разбрахме да отида. Дадоха ми час за след няколко дни, като в деня на часа ми звъннаха да ми кажат, че тя пътува и дали да ми запишат за друг ден или да ме види друг доктор в клиниката в деня на часа. Аз не можех повече да чакам и отидох при другия предложен доктор. Тогава разградихме това произведение и си върнах първоначалното лице.  След няколко дни докторката ми се обади, че се е върнала, да ме попита как съм след разграждането и да отида на следващия ден да ме види, но аз нямах възможност  тогава и след това нея я нямаше отново дълго време и така и не съм ходила при нея пак.
В момента съм при друга докторка в същата клиника и съм доволна. Преди около месец поставихме филър отново, като работихме върху изчезването на назолабиалните, каквато беше и първоначалната идея.
Лошият ми опит е с д-р Хаджийска в Дерма акт.

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 09:11 от *Carrie*

# 179
Изтървах снимката Sad
И каква е равносметката, даваш едни пари за да изглеждаш добре, след това даваш други пари за да го махнеш Angry
Егати далаверата.

Общи условия

Активация на акаунт