Естетични процедури за лице и тяло – 47 тема

• 69 366
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
  • при Arctic Monkeys
Минавам да похваля едно кремче за очи, от което сякаш имам подобрение за моите торби и тъмни кръгове, Tolederm control , Uriage. Пия и някакъв най-прост колаген, но не вярвам да е от него, та остава все пак кремчето да върши работа.

# 256
Момичета,
Аз да дам отзив за Juvenus.
Да де кажете, че само споделям хвалбите - правих миналата седмица Juvenus. Освен, че боли супер много (сравнявам го с мускулна инжекция), вече 4 дни минаха - абсолютно никакъв ефект не забелязвам. Може би идва по-късно, но едва ли. С бустера на следващия ден още кожата ми сияе и хидпатацията е вдигната поне с 5%.
За мен Juvenus e nope, но ще се радвам и друга дама да сподели.
Правих и филър и мезо за коса. Много, много, много боля. След това получих и замайване от самата болка и объркването на организма, защото скалпът е много чувствителна зона, с много нервни окончания. Ще видим за ефект. По принцип трябва да ми пораснат бебешки косъмчета и моята коса да се подхрани.

Краят на месеца ще правя RRS  с цел запълване на дупки, където се е резорбирало. Надявам се да даде хидратация.
Но за момента за мен топ оф дъ топ е Saypha Rich и май скоро няма да и изневеря Simple Smile

# 257
Нали ефектът е за близките 3-6 месеца да се разгръща...Ввсе ще започне. А за болката винаги бих изтраела, това жените сме търпими трави.
Ще е интересно да покажеш резулати преди/след 3 месеца някоя процедура, естествено не тази с косата..

# 258
Здравейте, момичета! Имам следния казус: преди около 2 месеца в Хил клиник ми направиха в рамките на едно посещение мануално почистване на лице, химически пилинг и лазер с цел подтискане на активно акне, което по-скоро отдавам на доста стрес последните няколко месеца и бактерия (видно от кръвните изследванията, които пуснах). До преди 1 година имах сравнително чиста кожа... Останаха ми червеникави белези/ вдлъбнатини по бузите, които сякаш няма да избледнеят, както на мен ми се иска... Sad Някоя от вас правила ли е тези 3 процедури накуп и възможно ли е комбинацията от пилинг и лазер в един ден да доведе до този резултат? Моля за съвети, тъй като ми предстои ново посещение на клиниката тези дни... Да се съглася ли отново на същата комбинация от процедури (2 месеца след първата процедура)? Не трябва ли да се разграничат двете, т.е.да мине някакво време?
Кога бяха тези процедури накуп? Белезите са много упорити и изискват време. Мое мнение е, че не е ок да се правят 3 процедури на куп. Дори мануално почистване ведно с химичен пилинг не е ОК. Така че е съвсем възможно пораженията да са от това. Кой го направи това, за да знаем къде да не ходим?

# 259
Сигурно Вероника.То по-скоро не е кой го направи, а кой го предписа.

# 260
  • София
Никой не ги предписва тези процедури. И аз съм водила детето на почистване при нея, след което тя каза, че могат да се направят и 3 процедури. Аз не се престраших и правихме само лазер. Седмица или 10-тина дни след процедурите  изглеждаше направо като вампир. Лицето вместо да е спокойно, гореше и беше много зле. След месец повторихме и ефектът беше същият. Тогава реших, че това не е за нас. Процедурите трябваше да са 6, за да има резултат. Но заедно с това ми казаха, че докато не му се нормализират хормоните, акнето ще си избива. Това вече съвсем наклони везната да се откажем.
Та специално в Хил клиник няма да лекуваме акне повече.

# 261
Тази Вероника ме изгори мен като си правех IPL едно време.Отделно какви глупости бръщолевеше, докато работи..🤦🏻♀

# 262
Здравейте, отдавна не съм следила темата.
Включвам се с въпрос за препоръка за доверена клиника/лекар в София за премахване на мастно образование под окото. Слагам го в скрит текст.

Някой махал ли е и доволен ли е от резултата ? Какъв метод препоръчвате - то е на лицето на моя приятелка и каза, че от това, което е чела в интернет, с плазма било по-безобидно премахването, отколкото с лазер, но ще се радвам да прочена мнението на някой минал през това.

Скрит текст:
Предварително благодаря!

# 263
  • пустинята Гоби
Аз ще ходя за премахване на мастни образувания на 28 септември (малки и почти не се забелязват, но много ме дразнят, защото са доста). Според лекарката е по-добре да се махнат с електрокоагулация, отколкото с лазер, защото по-бързо се възстановява кожата. По принцип е добре да се направи есента или зимата тази манипулация, но аз ще си сменям работата и ще съм много натоварена и затова като оптимален вариант ще ходя в края на този месец. Освен това лекарката ми каза, че е добре на два пъти да се третира образуванието, а не да се махне наведнъж изцяло. Ще мога да дам по-точни отзиви в края на месеца, началото на другия. Ще ходя при д-р Денчева, надявам се на добри резултати, предвид че работи активно не само като естетичен дерматолог.

# 264
Здравейте, имам въпрос. Пролетта - април си слагах ботокс на пачи крак. Сега забелязах че, от едната страна отново има бръчка - видна. Не ми се слага ботокс отново, защото забелязвам че, от ботокса получам и леко свличане на горния клепач. Дайте мнение, какво да направя? Правиха ми мезотерапия, няма ефект, поне не е достатъчен.

# 265
  • Варна
Сигурна ли си, че от ботокс на пачи крак получаваш такова свличане? Това се получава при ботокс на чело при свличането на веждите. Няма алтернатива, освен мезотерапии по няколко протокол, скинбустер някакъв, PRP, миофасциални масажи. Всичко това за поддържане и освежаване на зоната.

# 266
Радиес в шията.Че там кожата не ми е като на лицето и повяхва повече.

Доволна ли сте? Аз си сожих същото, няма никакъв ефект.Pensive

# 267
А вие за шия какво целите? Закото съм виждала корекция на 25 г момиче, че имала гънка, което е абсурдно вманиачаване(не казвам, че вие сте така, просто ми е любопитно колко има нужда). И другият въпрос дали еднакво се грижите за шия и горна част длани както за лице?

# 268
  • Варна
Здравейте, някой от вас посещавал ли е като модел курс за поставяне на филъри? Ето какво ми писаха "Цената за поставяне на 1 мл филър Pluryal + една мезотерапия Pluryal mesoline (за цялото лице) е 250 лв. Цената за поставяне само на филър е 200 лева. По принцип цената за прилагане на 1 филър Pluryal Classic или Pluryal Volume е между 400 и 500 лева. В момента имате шанса да се възползвате от това намаление, защото процедурата ще бъде част от обучителен курс. Обучението ще се проведе в клиника Pearl Skin на бул. Княз Борис I 64 . Тренер на курса ще бъде д-р Ромелия Николова.  Филърът е особено подходящ за назолабиални бръчки, оформяне на скули, брадичка, устни. "

# 269
Здравейте дами 🌹 Искам да попитам единствено към лидокаина ли може да се получи алергична реакция след поставяне на филър ?
Благодаря ви 🌹

Общи условия

Активация на акаунт