Естетични процедури за лице и тяло – 47 тема

• 69 380
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
  • Sofia
Здравейте, някой от вас посещавал ли е като модел курс за поставяне на филъри? Ето какво ми писаха "Цената за поставяне на 1 мл филър Pluryal + една мезотерапия Pluryal mesoline (за цялото лице) е 250 лв. Цената за поставяне само на филър е 200 лева. По принцип цената за прилагане на 1 филър Pluryal Classic или Pluryal Volume е между 400 и 500 лева. В момента имате шанса да се възползвате от това намаление, защото процедурата ще бъде част от обучителен курс. Обучението ще се проведе в клиника Pearl Skin на бул. Княз Борис I 64 . Тренер на курса ще бъде д-р Ромелия Николова.  Филърът е особено подходящ за назолабиални бръчки, оформяне на скули, брадичка, устни. "
Хем да сте опитно зайче,хем да си плащате Simple Smile
Да включат към офертата и безплатно разграждане,ако не сте доволна поне

# 271
  • Варна
Здравейте, някой от вас посещавал ли е като модел курс за поставяне на филъри? Ето какво ми писаха "Цената за поставяне на 1 мл филър Pluryal + една мезотерапия Pluryal mesoline (за цялото лице) е 250 лв. Цената за поставяне само на филър е 200 лева. По принцип цената за прилагане на 1 филър Pluryal Classic или Pluryal Volume е между 400 и 500 лева. В момента имате шанса да се възползвате от това намаление, защото процедурата ще бъде част от обучителен курс. Обучението ще се проведе в клиника Pearl Skin на бул. Княз Борис I 64 . Тренер на курса ще бъде д-р Ромелия Николова.  Филърът е особено подходящ за назолабиални бръчки, оформяне на скули, брадичка, устни. "
Включват го. Но не знам дали да рискувам и изобщо този филър дали става за нещо

# 272
Аз съм си показала шията скоро, след Радиеса точно.Грижа се така, както и за лицето, но съм на 45 все пак.
Радиес в шията.Че там кожата не ми е като на лицето и повяхва повече.

Доволна ли сте? Аз си сожих същото, няма никакъв ефект.Pensive
Още чакам да минат 3месеца, за да видя дали има подобрение.

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 21:41 от ДХ3

# 273
  • в 1001-та нощ
Здравейте дами 🌹 Искам да попитам единствено към лидокаина ли може да се получи алергична реакция след поставяне на филър ?
Благодаря ви 🌹

Разбира се, че не - може и към ХК, както и към други съставки.

# 274
Аз лично отлагам всякакви филъри, защото моята АНА е висока и имам предпоставка за автоимунно, в тази връзка тези чужди телца също са опасни. Разбира се, всеки си преценя риска и от кога да започне Simple Smile

# 275
Здравейте, някой от вас посещавал ли е като модел курс за поставяне на филъри? Ето какво ми писаха "Цената за поставяне на 1 мл филър Pluryal + една мезотерапия Pluryal mesoline (за цялото лице) е 250 лв. Цената за поставяне само на филър е 200 лева. По принцип цената за прилагане на 1 филър Pluryal Classic или Pluryal Volume е между 400 и 500 лева. В момента имате шанса да се възползвате от това намаление, защото процедурата ще бъде част от обучителен курс. Обучението ще се проведе в клиника Pearl Skin на бул. Княз Борис I 64 . Тренер на курса ще бъде д-р Ромелия Николова.  Филърът е особено подходящ за назолабиални бръчки, оформяне на скули, брадичка, устни. "
Включват го. Но не знам дали да рискувам и изобщо този филър дали става за нещо
Аз съм слагала и продължавам да слагам, защото съм доволна и не изчезва за 2-3 месеца. Имам в устни и попълване на едни хлътвания на бузите( там е слаган с каннюла)

# 276
  • Sofia
Акцента е по-скоро,че ще се обучават върху теб,а не е във вида филър

# 277
Здравейте, дами,

Търся съвет относно почистваща процедура за лице. На 25 съм, поддържам кожата си вкъщи, но никога не съм била на професионално почистване.

Дайте съвет на каква процедура да се спра в бюджет от 100-200лв🙏🏻 Бях избрала hydra facial, но откривам не особено добри мнения за нея.

Ако ми препоръчате добра клиника и процедура за град Пловдив ще съм супер благодарна ❤

# 278
  • София
Във ФБ съм в една група и там много хвалят един крем за шия Blush
Аз нямам проблеми с шията, но си взех, днес е третото ми мазане.
Тук е най-изгоден, но е изчерпан сега Stuck Out Tongue Winking Eye
Check out this product I found on iHerb. https://www.iherb.com/pr/medi-peel-premium-naite-thread-neck-cre … m_medium=appshare

# 279
Днес дойде моят, похвалих се вече в темите за придобивките.Поръчах го на намалената цена, да видим какво ще се случи.Интересна консистенция е, влачи се като дъвка .Simple Smile
Навсякъдв го хвалят, но не ми се даваха 90лв. някакси…

# 280
  • в 1001-та нощ
Здравейте, дами,

Търся съвет относно почистваща процедура за лице. На 25 съм, поддържам кожата си вкъщи, но никога не съм била на професионално почистване.

Дайте съвет на каква процедура да се спра в бюджет от 100-200лв🙏🏻 Бях избрала hydra facial, но откривам не особено добри мнения за нея.

Ако ми препоръчате добра клиника и процедура за град Пловдив ще съм супер благодарна ❤

Hydra Facial е подходяща за млад човек. Какъв тип е кожата Ви?

# 281
  • Варна
Акцента е по-скоро,че ще се обучават върху теб,а не е във вида филър
Това също. Поради тази причина съм раздвоена. Също притеснения и за самия фишър. До колкото разбирам не е нещо кой знае какво.

# 282
Aз не бих отишла дa се учaт върху мен ,клиникaтa също не ми е позната.

# 283
Сигурна ли си, че от ботокс на пачи крак получаваш такова свличане? Това се получава при ботокс на чело при свличането на веждите. Няма алтернатива, освен мезотерапии по няколко протокол, скинбустер някакъв, PRP, миофасциални масажи. Всичко това за поддържане и освежаване на зоната.
да, мисля че, е от ботокса. Твърде бързо и рязко се получи свличането, след като премина ефекта на ботокса.
Може би е, сложен в по-голяма област, не знам.
Правя мезотерапии редовно, но в тази област / от едната страна / ефектът на ботокса преминава за около 3-4 месеца при мен. Чудех се, дали ако сложа конци от двете страни на очите, от края на веждите към челото ще има ефект. Направи ми впечатление, че когато повдигна ъгъла на веждата , се коригира изцяло падналия клепач и бръчката, която се образува там.

# 284
Знаете ли клиника коята да работи с филър Nuevia за устни става въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт