Естетични процедури за лице и тяло – 47 тема

• 69 366
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
Мисля, че в Скинлайн работят и с Nuevia.За мезотерапия съм сигурна.

# 286
  • при Arctic Monkeys
Аз да не видя нещо, си поръчах крем за шия Simple Smile)
Някой чувал ли е за продукт GOURI?
Колагенов стимулатор, някакво ново поколение.
Моля, за отзиви?

# 287
Здравейте, момичета! Имам следния казус: преди около 2 месеца в Хил клиник ми направиха в рамките на едно посещение мануално почистване на лице, химически пилинг и лазер с цел подтискане на активно акне, което по-скоро отдавам на доста стрес последните няколко месеца и бактерия (видно от кръвните изследванията, които пуснах). До преди 1 година имах сравнително чиста кожа... Останаха ми червеникави белези/ вдлъбнатини по бузите, които сякаш няма да избледнеят, както на мен ми се иска... Sad Някоя от вас правила ли е тези 3 процедури накуп и възможно ли е комбинацията от пилинг и лазер в един ден да доведе до този резултат? Моля за съвети, тъй като ми предстои ново посещение на клиниката тези дни... Да се съглася ли отново на същата комбинация от процедури (2 месеца след първата процедура)? Не трябва ли да се разграничат двете, т.е.да мине някакво време?
Кога бяха тези процедури накуп? Белезите са много упорити и изискват време. Мое мнение е, че не е ок да се правят 3 процедури на куп. Дори мануално почистване ведно с химичен пилинг не е ОК. Така че е съвсем възможно пораженията да са от това. Кой го направи това, за да знаем къде да не ходим?
Процедурите бяха извършени средата на лятото, което още повече ме озадачи... В Хил, Вероника е дамата, която ги направи... Това, което ме съмнява вече в почтеността на скъпите центрове е, че не се работи с индивидуален подход към всеки пациент/ клиент (т.е. да се направи курс на медикаментозно лечение и едва след това да се пристъпи към апаратни процедури, а не обратното)... Вярвам в професионализма на дерматолозите, но все пак - кожите реагират различно...В моя случай сякаш лазерът фиксира всяка пъпчица Sad Чакам още да се разгърне така желания ефект за чиста кожа Sad

# 288
Добре,а може ли.да ми напишете от кои филъри сте доволни и при ко го е слагал.Само, че не искам такива ,които оставят топчета и после да трябва да се разгражда самия филър при следващо поставяне на устните!

# 289
Аз слагам Restylane Kysse, не съм имала топчета, той е много мек и динамичен. Недостатък му е трайността (при мен). Твърдите филъри траят повече, но е и по-вероятно да направят топчета, както и да мигрират.

# 290
Ами чудя се къде да отида и какво да сложа ,сложих при  Йоргос сарпетсас Juvederm но не ми хареса формата как ми направи искам сега руски устни ако може да дадете някакви насоки при човек който си ш разбира от работата.При положение че съм и с автоимунно при мен се разграждали по бързо филърите разбрах .

# 291
Руски устни, български устни..маркетингови имена. Не се водете по нещо, което се прави по калъп, както изглеждат тези т.нар. "руски" устни. Направете ги при някого, който ще се съобрази точно с уникалната форма на Вашите и само ще ги подобри, без да ги обезличи, каквато е масовата практика. Не от всички устни става Анджелина Джоли, не е и нужно.

# 292
Като стана въпрос за шия, разните масла, например аз ползвам от авокадо, дали са подходящи, тък като някой по бюджетен крем за лице ако ползвам и за шия ще ми свърши за нула време, за тази част плюс деколте отива страшно много материал?

# 293
  • София
Здравейте,
Да споделя вчера бях на консултация при д-р Росица Денчева в REVERSE Dermatology.
Много съм очарована и възхитена, страхотна клиника с много добри апаратури. Направиха ми три снимки на лицето, след което пълен анализ на състоянието на кожата ми - петна, пори, капиляри, еластичност и т.н.
След което ме заведоха в друг кабинет където дойде и самата д-р Денчева.
Обсъдихме състоянието на кожата и процедури с филъри и ми каза, че до 1-2 дни на е-мейла ще получа подробна информация за всичко - анализа, препоръки за процедури и цени.
Наистина съм възхитена от цялото обслужване Blush, цената е 100 лв., консултация с д-р Денчева около 20 минути и преди това пак около 20 минути.

# 294
Аз като ходих при Денчева за ботокс, я нямаше тази услуга. Заинтригувахте ме.

# 295
Аз като ходих при Денчева за ботокс, я нямаше тази услуга. Заинтригувахте ме.
Аз последно бях при нея юни 2021, имаха я. Не съм плащала отделно, но имах записани процедури, ако това е от значение. Аз ходя веднъж годишно при нея за технически преглед, и миналата година ми предложиха и тоя анализ преди да почне докторката да слага ботокса и филърите.

# 296
Много странно, два пъти съм ходила общо при Росица Денчева, никой не ми е предлагал подобно нещо.

# 297
Ами така трябва да се прави, аз не знам защо се работи на парче, по някой чул, прочел нещо и да се прави еди-какво си все едно си избираш вафла..Всеки има различни нужди и няма как да се каже без проф.консултация. Лошото е, че масово е така: Искам ботокс, няма значение че може да има по-добре решение или че цялата долна част е свлечена и има по-голяма нужда...

# 298
Да, аз първо минах на преглед при нея и втория път ходих за ботокс. Но прегледът ми беше обикновен преглед, не помня колко струваше, около 60 лв. май.

# 299
Момичета , от няколко месеца забелязвам че под лявото око имам хлътване . На другото око няма нищо , Това нормално ли е ? Не са торбички , а стои като хлътнала черта ..  Някоя друга с такъв проблем ? Това видимо ме състарява  , а още съм на 27 .  Sweat
Каква процедура е подходяща ? Мезотерапия дали ще има ефект ? Мисля , че ми е рано за сериозни операции .. ама ако няма друг начин бих направила блефаропластика на долен клепач в краен случай Sweat

Общи условия

Активация на акаунт