Естетични процедури за лице и тяло – 47 тема

• 69 357
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
А вие за шия какво целите? Закото съм виждала корекция на 25 г момиче, че имала гънка, което е абсурдно вманиачаване(не казвам, че вие сте така, просто ми е любопитно колко има нужда). И другият въпрос дали еднакво се грижите за шия и горна част длани както за лице?

Аз имам три гънки:grinning: Има отпускане под брадичката и като цяло изглежда по-зле от лицето. Първо слагах ботокс за това отпускане,нямаше ефект и после радиес, и пак нищо. Това са пари хвърлени на вятъра. Знаех си аз,че трябваше направо конци. Иначе относно грижата за шия спрямо грижата за лице. На шия слагам само крем, докато на лицето крем и серум.

# 301
На шия слагам серум/и,( редувам и  ретиноли, третиноин) крем, запечатвам
често с масла или някакъв крем с масла.
Там слагам повече неща
от на лицето.
Италия, нормално е, лицето не е симетрично.Преди години реших, че много ми се е свлекло лицето и са се появили големи хлътвания в слъзната долина.Гледам си снимки като по-млада- имам си ги пак, просто не съм забелязвала, а и тогава никой не говореше за естетическа дерматология, че да мисля, че нещо трябва да им правя Simple Smile

# 302
Аз да питам, на шията от серумите и кремовете си за лице ли слагате или има някакви специални?

# 303
  • София
Аз да питам, на шията от серумите и кремовете си за лице ли слагате или има някакви специални?
Мисля че на  19 страница препоръчах крем който е само за шия 😉 Medi-Peel

# 304
Аз да, но сега си взех Меди пийл да пробвам

# 305
И на Vichy има крем за шия, не е лош, но не очаквайте чудеса.

# 306
Аз ползвам неовадиола, вече съм на трета опаковка, сега поръчах и меди-пийл след препоръките тук. Ползвала съм и на стривектин крем за шия, слагам понякога и третиноин вечер.

По принцип от много млада всичко, което мажа на лицето го мажа и на шията и деколтето. За мен лицето започва от деколтето. В момента кожата ми там е много свежа и стегната, черти, бръчки и отпусната кожа по шията нямам.

# 307
  • София
Хайде сега съм пак в размисли и страсти след консултацията при д-р Росица Денчева.
Тя препоръчва в средната част на лицето, под скулата се пада 1 мл. Teosyal RHA4 и 1 мл.в назолабиалните гънки Teosyal RHA3, общо 2 мл. Като цените й ми се виждат малко високи.
Д-р Михайлов ми беше препръчал по 1 мл.от страна в средната част на лицето (някъде при бакендбардите, под скалата и в основата на носа) и 1 мл.в назолабиалните гънки, общо 3 мл. Сега питах в клиниката кой филър ми е предложил - Teosyal RHA2 и Teosyal Ultra deep. Цени ми каза 3х600 лв.
И сега не знам какво решение да взема и при кой от двамата лекари да отида Cold Sweat
И двамата ми допаднаха Joy

Моля ви за съвети и препоръки и по-опитните да кажат за различните филъри.
Предварително благодаря!

# 308
Момичета, Аз си връщам думите назад за Juvenus. От два дни кожата ми светна, като порцелан. Освен това се уплътни и леко се напомпа. Ще държа в течение дали ще продължи да се разгръща, но не съм правила друго, козметика не съм сменяла, затова няма от какво друго да е.

Качвам снимка, за да не е реклама Simple Smile, с уговорката, че камерата на телефона ми заснема всяко малко косъмче и пора, но все пак се вижда Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 17:03 от KPP

# 309
  • в 1001-та нощ
Чудесно! Сподели и след 2 седмици как е, за да сме сигурни, че не е напомпване от цикъл или нещо друго Simple Smile Може и да е бил кофти периода около поставянето - например дехидратация, умора, и сега всичко да идва на мястото си.

Хайде сега съм пак в размисли и страсти след консултацията при д-р Росица Денчева.
Тя препоръчва в средната част на лицето, под скулата се пада 1 мл. Teosyal RHA4 и 1 мл.в назолабиалните гънки Teosyal RHA3, общо 2 мл. Като цените й ми се виждат малко високи.
Д-р Михайлов ми беше препръчал по 1 мл.от страна в средната част на лицето (някъде при бакендбардите, под скалата и в основата на носа) и 1 мл.в назолабиалните гънки, общо 3 мл. Сега питах в клиниката кой филър ми е предложил - Teosyal RHA2 и Teosyal Ultra deep. Цени ми каза 3х600 лв.
И сега не знам какво решение да взема и при кой от двамата лекари да отида Cold Sweat

Предварително благодаря!

Михайлов ще ти направи частично - точков лифтинг или МД кодове с лифтиране и оформяне за V-образна форма на лицето. Предложеното от Денчева ще натрупа продукт в долната част на лицето - тип крушовидно. Но ние не познаваме лицето ти и от какво се нуждаеш.

# 310
  • София
Чудесно! Сподели и след 2 седмици как е, за да сме сигурни, че не е напомпване от цикъл или нещо друго Simple Smile Може и да е бил кофти периода около поставянето - например дехидратация, умора, и сега всичко да идва на мястото си.

Предварително благодаря!

Михайлов ще ти направи частично - точков лифтинг или МД кодове с лифтиране и оформяне за V-образна форма на лицето. Предложеното от Денчева ще натрупа продукт в долната част на лицето - тип крушовидно. Но ние не познаваме лицето ти и от какво се нуждаеш.

Благодаря ти Алена Hug
Със сигурност може би имам нужда от много неща, но най-много ме борят назолабиалните гънки Cold Sweat
Не знам как да направя скрита снимка Blush

# 311
  • в 1001-та нощ
Благодаря за снимката - затвърждава предположението ми. Имаш увисване в долната 1/3 от лицето и ако правилно си разбрала какво предлага Денчева - според там ще стане още по-тежко и месесто. Имаш нужда от лифтиране нагоре - издърпване от към зоната на бакенбартите, в точката зад ноздрите се слага и т.н. Според мен предложението на Михайлов е по-резонно.

# 312
Алена, ще споделя. И на мен ми е интересно. Аз не очаквах нищо и го бях отписала. Честно казано, дори и не съм сигурна какъв точно е очакваният ефект от него, Хаджийска ми каза - силна хидратация, glass skin и изравляване на тена. Не знам дали прави нов колаген, може би?

# 313
  • в 1001-та нощ
За колагена дават уж поне месец - за да се види ефект. Но може да дава някакъв бууст отвътре (да напомпва, хидратира), вероятно временно, но ефектно.

# 314
Аз да похваля Bio repeel -много ,много добре ми е кожата!
Порите ми се прибраха , има и заглаждане, петната са се повлияли едва забележимо,но и не очаквах чудеса.

Общи условия

Активация на акаунт