Естетични процедури за лице и тяло – 47 тема

• 69 330
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
Алена, според теб от тези капсули ХК след колко опаковки се вижда ефект?
И възможно ли е при човек, склонен да задържа вода да има нежелан резултат/отток, подпухване?

# 376
Аз лично от ХК не видях никаква промяна.

# 377
Днес сложих 3 мл RRS Hyalift 75 PROactive,
Мислех друго, но лекарката ми посъветва това .
Имам малки линии над едната устна, не пуша. Препоръча ми малко филър Теосиал 2 в горни устни, никога не съм слагала и нямам желание за филър в устни , но ако ми помогне да заличи тези линийки ще сложа.
Моля за мнение Simple Smile
Хареса ми лекарката. За 2 път съм при нея за бустер.

# 378
От коя конкретно пи? И колко опаковки? Имаше ли някакви неразположения?

# 379
И аз имам такива линии и си я поръчах тая ампула, да видим.
Предстои ми мезотерапия и се двоумя между Реденсити и нещо ново, напр. Synecos.
От промоциите на Дерма Акт си бях купила през сайта Synecos 1200. Лекарката беше категорична, че не е подходящ продукт за мен - не ми се сториха логични обясненията и, но в крайна сметка сложи бустер. 😏

# 380
Здравейте,може ли в един ден да се сложи хиалурон в назолабиалните бръчки и ботокс на пачи крак и чело?

# 381
  • София
Може

# 382
От коя конкретно пи? И колко опаковки? Имаше ли някакви неразположения?
От тези с инджув технологията, имаше линк едно време, от айхърб.
Няколко месеца пих, не си спомням колко опаковки. Може би моята кожа не е имала нужда и не видях разлика.
Какво имате предвид под "неразположения"?
Това е естествена съставка, която по-принцип си съществува в организма.

# 383
От ХК инжув не задържам вода,само едно шише взех за проба,не виждам ефект, но и не съм постоянна,глътвам по едно когато се сетя.

И двата Сунекос са мезотерапия, 1200 може би да клони към бустер, повече запълва от 200.

Много време се дърпах да сложа филър в устните,голяма грешка,за бръчките над горна устна е много полезен,аз там допълвам и филър Волбела,и Сунекос и др. мезо когато слагам и там задължително отива някоя капка.

# 384
  • София
От промоциите на Дерма Акт си бях купила през сайта Synecos 1200. Лекарката беше категорична, че не е подходящ продукт за мен - не ми се сториха логични обясненията и, но в крайна сметка сложи бустер. 😏

При коя лекарка? В крайна сметка сложи ли ви Sunecos или ви препоръча друг продукт?

# 385
Здравейте,може ли в един ден да се сложи хиалурон в назолабиалните бръчки и ботокс на пачи крак и чело?
Да

# 386
И.И. - при Присадашка.
Не, не го сложи - упорстваше, че Sunecos бил подходящ само при сериозни дефекти на кожата (не съм убедена) и ми сложи RRS® HA Long Lasting.

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 10:17 от Blue@

# 387
  • София
Благодаря, според мен е хубаво докторът да откаже, ако продуктът не е подходящ. Доволни ли сте от long lasting, каза ли какъв ефект да очаквате? Уж пише че е м/у филър и бустер, но аз не съм сигурна че видях ефект.

# 388
Момичетата, на колко време подновяване процедурата с лифтинг конци?

година и половина, две

# 389
И.И. - при Присадашка.
Не, не го сложи - упорстваше, че Sunecos бил подходящ само при сериозни дефекти на кожата (не съм убедена) и ми сложи RRS® HA Long Lasting.
какво значи сериозни дефекти? На мен ми обясниха,че е между мезо и филър,исках това,което са сложили на вас,но дерматологът препоръча Сунекос 1200, целта ми беше да запълня бръчки по бузите. Продуктът се разнесе много добре още същия ден, пак ще сложа,но не толкова дълбоко,защото ми станаха много синки и отминаха бавно,не виждам смисъл от дълбоко поставяне поне при мен.

Общи условия

Активация на акаунт