Естетични процедури за лице и тяло – 47 тема

• 69 330
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
Мерси, Cristi. Няма да я правя тази процедура и на мен не ми се стори най-доброто. При мен основният проблем е в околоочната зона - хлътналост + линии и вече се изгубих какви терапии са подходящи.

# 406
Защо не отидеш на една платена консултация при доказан дерматолог? Според мен няма да те подведе и ще ти каже реалистичните очаквания и продедури. Не ми се вярва да пробутват ей така разни продедури, за да вземат 200-400 лв, вместо да си спечелят дългосрочен клиент и добри отзиви.

# 407
Тя е ходила, при Михайлов.Написала го е, просто събира мнения, което е нормално, предвид цената на пакета.

# 408
Мерси, Cristi. Няма да я правя тази процедура и на мен не ми се стори най-доброто. При мен основният проблем е в околоочната зона - хлътналост + линии и вече се изгубих какви терапии са подходящи.

аз имах същия проблем, хлътване под очите. Проблемът при мен се реши с филър под очи, дълбоко поставен.
Сложи ми го д-р Ванеска. Смятам зимата отново да направя тази процедура. Имаше ефект - бяха ми много хлътнали - слъзестия канал. Но, може би трябва да направиш първо консултация и да разбереш какви варианти ти препоръчват специалистите.
При всички случаи те съветвам, ако  се спреш на процедура да я направиш при добър дерматолог, за да не се влоши състоянието: например при филъри: да прозира филърът, ако се постави неправилно, да се получат торбички и т.н.
Ако трябва направи си няколко консултации при различни / ако са безплатни / и виж кой дерматолог ще те спечели и какви за отзивите за него.

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 16:01 от Crissy

# 409
  • при Arctic Monkeys
Някой беше писал за капсулиране на филъри подд очите.
Има ли и други доволни като Crissy?
Много се чудя и много ме е шубе.

# 410
  • София
Д-р Михайлов и д-р Денчева не препоръчват и доколкото ги разбрах и не слагат филъри под очите.
Както Денчева ми каза - напоследък се наблюдават много миграции и не ОК.
И на мен Ванеска ми каза, че имам нужда там да ми сложи, но не бих го направила.
А относно по-горния коментар да се отиде при доказан дерматолог, защо Михайлов да не е доказан?

# 411
JACKLIN, какъв бустър сложи?

# 412
Филър под очите би могъл перфектно да освежи тази зона, но и лесно може да направи бели.
Аз генетично си имам хлътване под очите. Преди десетина години д-р Ванеска ме спечели, като сложи Реденсити 2 и ефектът беше прекрасен. После след 2-3 години сложихме пак - отново идеално. Но на 3-то поставяне се получиха торбички 😥. И влязох в един омагьосан кръг - разграждане, допълване, пак разграждане…. Това беше в края на 2019-та. След това само веднъж сложих малко бустер. Но не мога да върна онази свежест, която имах при първите две поставяния на филър.
Дали е от възрастта (както ми се казва) или е от нещо друго (начина на поставяне - с канюла) - още не мога да разбера. 🥴

# 413
  • при Arctic Monkeys
Пфф, няма да слагам 😞

# 414
Филър под очите съм слагала  при един и същи дерматолог. Първият път се получи идеално.  Една година по-късно поднових и беше пълна катастрофа. Разградиха ми го ,но оттогава вече не ми се рискува.

# 415
  • София
Момичета, на някоя от вас може да е интересно и полезно - следя тази мацка:

https://www.facebook.com/mariana.kocheva

Показва много хубави упражнения за лице, при самата нея резултата също е впечатляващ.

# 416
  • София
Аз тъкмо се бях въодушевила за филър около очите и бях преглътнала рисковете и ми казаха, че не ми препоръчват, защото кожата ми е склонна към оттоци. Една грижа по-малко 😃

# 417
  • Варна
Момичета, както има една дума "отровата е в дозата". Мисля, че бях писала, на мен ми разпределиха с канюла дълбоко под очи  в слъзна падина по - малко от 1 мл Juvederm volbella и то на 3 пъти през 2 седмици, за да съм под наблюдение. Мисля, че това е единственият FDA одобрен за тази зона. Получи се доста добре, не идеално /заради малкото количество /, но идеалното би означавало евентуални настоящи или бъдещи проблеми. Зоната е рискова, да. Но няма какво друго да даде по - траен ефект точно на запълване. С опората на филърът вече може да се говори за скинбустери и мезо в тази зона.
Интересно ми е това, което казвате, за проблеми след 2ра или 3та апликация, зоната се пренасища ли.. А с еднакви или различни филъри се получи този отрицателен ефект?

# 418
Според мен филърът мигрира и се получават маларни торбички.

# 419
Какво мислите за това
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт