Перилни препарати и омекотители – 70

• 45 716
  • 769
  •   1
Отговори
# 105
Blueberry, хубав ли е Формил-а...
По едно време все си зареждах гел, когато пускаха на промо, но тогава ползвах ПРЕДИМНО гел,  а и нямахме толкова петна😁

# 106
Не съм Блубери, но ще кажа и аз за формил, купувам го често. Според мен си е съвсем приличен прах, ползвам и двата вида. Този за бяло имаше страхотен и много траен аромат преди няколко години, но вече не е така Confused Сега точно купих една опаковка за цветно от лилавия, но не съм я отворила още.
Но да не те заблудя, пера леко замърсени дрехи, без петна и упорито замърсяване. Ако има някъде петно, го третирам предварително или слагам в пералнята препарат за петна тип Ваниш. Затова за мен всички препарати перат еднакво добре Grinning

# 107
Phloxx, благодаря  за отговора.
И нашите дрехи не са чаак толкова замърсени, но все пак са деца.
Определено забелязвам разлика при третирането с Препарат преди пране и съответно, без...
Например на дупе/ панталон поседнал лееко  за известно време на уличния бордюр 🙂
Но и тук си плава, ползвам Ариел или Персил, повече и в момента Ариел, без предварително третиране с Препарат,  не изпира..
Не влизам често в Лидл вече, но определено
ще  взема пак Формил, някой път..
Ако е удобно мога ли снимка на това,което ползваш в момента..🙂

# 108
Ако може да споделите мнение за тези капсули и течен 🌺

# 109
Ако може да споделите мнение за тези капсули и течен 🌺

Втория е много добър ,доволна съм за бяло от него.Мирише доста свежо .Аз трудно го намирам за жалост .

# 110
Благодаря, betkata 111!
Взех и този Ариел. За първи път го виждам дори. Дано е хубав!

Още нови за мен неща:

# 111
Софи, само цветния снимах, защото още не е отворен. Пресипвам ги след отваряне, защото с плика не ми е удобно. Даже не знам белия какъв ми е в момента, нещо от плик е било.

# 112
Елинор , препарата на Chante clair със содата  също но мен много ми допада . Цената ми се вижда разумна.В кой магазин са снимането препарати ?

# 113
[img]//cdn.bg-mamma.c/EPJl/ttv3t.jpg[/im

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 09:21 от Ellinor*

# 114
Ето така изглежда Формил официален внос . 10 лв за 40 пранета . Купих го днес и вече извъртях 3 пералня . Пере много добре , в момента го тествам и за пренос на цвят - пуснах още една пералня с тъмни дрехи и сложих една черна блуза на адидас със сиви и бели места . За аромат не го знам - от опаковката мирише много хубаво , но Ленора го заглушава , а след сушилня няма нищо . Показания по-долу е немски компакт , който никога не го е имало в България .

# 115
  • София
Ellinor*, възможно е показания Ariel simply, да е като Dash simply и да е орязана версия. Ще споделиш мнение след ползване.

# 116
Даа, ще споделя! Само да стигна до него, че така се зарибих покрай тази тема. Живеем доста динамично, разхвърляла съм ги по всички къщи и продължавам да купувам Simple Smile

# 117
Даа, ще споделя! Само да стигна до него, че така се зарибих покрай тази тема. Живеем доста динамично, разхвърляла съм ги по всички къщи и продължавам да купувам Simple Smile
Никакъв не е . Испански боклук . Ползвала съм го преди , за нищо не става . Същия като Dash Sipmly . Като гледам, май го и спират . Докато бях в Испания го видях само в един магазин , а не е като да не обикалях за прахове .
Ела да видиш аз колко съм си разхвърляла праховете . Омекотителите пък вече не мога да си ги броя .

Днес много  се разочаровах от Lenor Gold Orchid гел за цветно . Майка ми го ползва , та днес поразчиствах у тях и пуснах две деликатни бели завивки и малко бели дрехи  с него /тя препарат за бяло няма и ползва само течни .../ , та покрай тях и една светло синя кърпа с някакви червени петна . Вярно , че прах само на 30С и на 1 час , ама петната дори не са мръднали ... Поне завивките са се изпрали, ама те нямаха и петна ..

# 118
Какво ви е мнението за Perwoll Renew?

# 119
Благодаря, betkata 111!
Взех и този Ариел. За първи път го виждам дори. Дано е хубав!
Къде се намира в Стара Загора този магазин, името нищо не ми говори.

Общи условия

Активация на акаунт