Перилни препарати и омекотители – 70

• 45 721
  • 769
  •   1
Отговори
# 90
Мнения за това?

# 91
teta75 , може ли да кажеш откъде поръчваш дав за 4-5 лв, убих се да търся, явно не в правилните места. Може и на лс. Извинявам се за спама. Интересна ми стана темата з ачерното пране. Мъжът ми носи основно черни дрехи. Понякога ги пера и на по вусоки градуси, около 50, защото ми се струва, че не може да се изпере потта. В такива случаи ползвам за цветно на ДМ техния лилав прах. Ако не - персил за цветно течен от паралелния внос. Но ще пробвам и аз Соral, щом казвате

# 92
# 93
Аз съм с обратни впечатления обаче.
В лили дизодорант дав на 10-11 лева ....онлайн вносни явно същите са по 4-5 лв.
В лили душ гела нивея 700 мл е към 8-10.
Онлайн е 4-5.

Ми вносното идва по-евтино на половина от това в бълг.магазин...
Днес гледах в ДМ и е под 6 лева. Мисля, че беше 5.75.

# 94
Взех си син гръцки Skip от един пазар за 17 лв. Освен зелен имаше и лилав, за който продавача каза, че бил за цветно. Вярно ли е това? Нямах време да го оглеждам, а и e на гръцки.
В Била Ариел прах на промоция 20 пранета за 13 и нещо или 16 и нещо... забравих, но пак е много скъпо. Емаг и те вдигат цените. Просто нямам думи, гледам да се запасявам.

# 95
Да не е такъв..за цветно

# 96
Не, по-скоро такъв беше.
Скрит текст:

# 97
Според мен е с избелители.

# 98
  • гр.Пловдив
Кой от двата да взема,моля за мнение

# 99
Според мен е с избелители.
Наистина е с избелители . По-малко от другите видове , но пък ги има .
teddynm , зависи от цената .

# 100
  • София
В момента в Била с карта Била прах Ариел пудра е на 16 и нещо (не видях колко точно) за 40 пранета.
Обаче аз така се заредих с ариел, че няма къде да го складирам повече Joy .
И двата вида ползвам, доволна съм, много!

# 101
  • гр.Пловдив
Цитат

Капсулите са 17лв,Омо-то е 12лв

# 102
Цитат

Капсулите са 17лв,Омо-то е 12лв
Капсули

# 103
  • София
Хубаво ли миришат тези капсули на Skip, или някой от другите видове е по-ароматен? Знам, че е субективно това с ароматите, но едва ли има човек, който не харесва Ариел аромата.

# 104
Да ви информирам , че в Лидл отново са пуснали Формил на прах . Че даже и в малка опаковка - 40 пранета за 10 лв . На него пиша Tropical , няма избелители - демек е за цветно . Не пишеше никъде да е лимитирана серия .
Днес нямах как да го нося , но утре ще е мой Blush . Надявам се да е добър като този от преди години - лилавия за около 60 пранета , много го харесвах .
На новия дозировката е 65 грама = 108 мл .
Хубаво ли миришат тези капсули на Skip, или някой от другите видове е по-ароматен? Знам, че е субективно това с ароматите, но едва ли има човек, който не харесва Ариел аромата.
Не са много силни от към аромат . Ariel капсулите в последно време са с много слаб аромат . Може и да е от моята пералня , не знам . Ленор капсули са много силни откъм аромат , ползвах ги лятото докато бяхме на почивка .
Persil Duo Caps бяха адски силни откъм аромат , но глупаците ги спряха . Наскоро свърших една опаковка от 40 капсули , но беше произведена през 2019 , демек с изтекъл срок . Не , че нещо им имаше на капсулите , де .
Сега си домъкнах от Испания дикове на Wipp /техния Персил / , от опаковката миришат страхотно , но още не съм ги пробвала . На супер намаление бяха , даже ме е яд защо не взех още , но бяхме със самолет ...

Последна редакция: ср, 07 сеп 2022, 22:12 от blueberrу

Общи условия

Активация на акаунт