Перилни препарати и омекотители – 70

• 47 144
  • 769
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте!
Идвам с един въпрос - приятелка ми донесе този омекотител от Сърбия и оттогава съм в трескаво издирване за него. Но безуспешно.
Имате ли идея от къде мога да си поръчам?

# 271
Няма откъде да си го поръчаш . Не се предлага тази марка никъде в паралелния внос .

Вероятно аз съм единствената недоволна от Spot Rolling Eyes
Не си само ти . Ужасно е това Спот - изобщо не маха петна . И мирише отвратително .

# 272
Здравейте!
Идвам с един въпрос - приятелка ми донесе този омекотител от Сърбия и оттогава съм в трескаво издирване за него. Но безуспешно.
Имате ли идея от къде мога да си поръчам?

Потърси във фейсбук, излизат търговци които го внасят..

# 273
Жълтия Дуел е наистина ако хубав..
При нас го донася един търговец лично. Цената последният път (преди 5-6 дни) беше 8.50 лв.
Ако се комбинирате няколко колежки,  приятелки) да си поделите доставката, си заслужава..хубав е наистина..🙂

# 274
Харесвам Medix като бранд, но течният им перилен препарат Alvina хубав ли е?

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 25 сеп 2022, 21:30 от affleck

# 275
Харесвам Medix като бранд, но течният им перилен препарат Alvina хубав ли е?

Скрит текст:
Вчера си взех една малка опаковка за черно /20 пранета / от Била за по-малко от 4 лв , беше на някаква разпродажба . Не , че имам нужда , ама никога не съм го пробвала , и ..
Днес прах с него черни и цветни дрехи / дънки , яке , блузи / на 40 С - 2 ч. 20 мин . - добре се е изпрало прането . Не виждам някакво потъмняване на цветните / прах и една червена покривка на бели квадратчета / , нито пък оцветяване на по-светлите дрехи - не бях сложила цв.кърпичка . За аромат - не знам . От бутилката не ми мирише много приятно , но сложих син Ленор и след пране се усещаше съвсем леко аромата на омекотителя / суша в сушилня/ .

# 276
  • оттам, откъдето започва България
Аз съм доволна от изпирането на Медикс Алвина. (преди години съм го ползвала)
Предполагам, че всички негови варианти перат по един и същи начин, но аз само този съм пробвала.
Скрит текст:

Избран е според аромата. Relieved

# 277
За аромат - не знам . От бутилката не ми мирише много приятно , но сложих син Ленор и след пране се усещаше съвсем леко аромата на омекотителя / суша в сушилня/ .

Още тази вечер бяха заредили промоционалните продукти в Лидъл и успях да ги помириша на място - розовият ухае една идея по-добре, но лилавият наистина мирише странно. А на мен именно той ми допада повече (като описание).

# 278
Как перете възглавници (за сън, не декоративни)? На 30 градуса и програма за коприна добре ли е?

# 279
Как перете възглавници (за сън, не декоративни)? На 30 градуса и програма за коприна добре ли е?
На 60 и програма Памук.

# 280
PPP, първият пакет PUER представлява натриев перкарбонат. Добавям от него към праха на всяко бяло пране и ефекта е много добър. Не позволява бялото да посивее, препоръчвам го.

# 281
  • Бургас
Използвала съм лилавата Алвина и ми харесва.
Ще си я взема пак,щом е на промоция.

# 282
Здравейте , включвам се със странно питане , купих си син Корал ,до сега не го бях ползвала и аромата му ме плени .Можете ли да кажете този аромат може ли да се намери при друг  перилен или омекотител?

# 283
  • Варна
В квартирата в Гърция имаше от този препарат, ползвах малко веднъж, хареса ми аромата и без да го познавам си взех.
Че беше на хубава промоция.
Ще сложа малко снимки за инфо, на който му е интересно.
Скрит текст:

# 284
Използвала съм лилавата Алвина и ми харесва.
Ще си я взема пак,щом е на промоция.

Купих от лилавата тази сутрин и вечерта я пробвах - мирише странно веднага след изпиране, а няколко часа по-късно - все едно дрехите не са прани изобщо. А като качество на изпиране - ами не изпира добре, повечето петна не са премахнати.

Пълно разочарование. Hands Thumbsdown

Общи условия

Активация на акаунт