Перилни препарати и омекотители – 70

• 47 142
  • 769
  •   1
Отговори
# 285
Stenly , Скиповете нали също са в Гърция ?
Чудно ми е , защото първият гел Скип е испански ... Последният пък ми се струва ужасно скъп - 35 лв за 65 пранета ...
Omino Bianco на много евтино си го взела .

# 286
  • Варна
Чудно ми е , защото първият гел Скип е испански ... Последният пък ми се струва ужасно скъп - 35 лв за 65 пранета ...
Да, всички снимки са от Гърция, Александруполис. Не се бях загледала, че първият е испански Sad
Някои снимки са от Масутис, други от квартални магазинчета. ММ е убеден, че само аз пазарувам перилни от Гърция и отказа да ме изчака да потърся. Така не успях да взема Скип за цветно, течен, беше свършил в Масутис. Само с 38  капсули се снабдих.

# 287
  • Пловдив
stenly,Omino bianco и аз го харесвам-изпира добре,много малко пяна прави(което е много добре за пералнята),но в БГ го продават на висока цена.В Италия на промоция купих кутия за 100 пранета за 7,98Е,разбира се не подминах и Dash(синя кутия)-85 пранета за 13,99Е(но тази цена е с Conad card).Сега си пера и с Даш,и с Омино бианко и не виждам разлика...

# 288
  • оттам, откъдето започва България
affleck, аз дрехи с петна с Медикс Алвина не съм прала. По принцип течните препарати ги ползвам само за дрехи с по-фини материи, всичко друго пера с прах за пране.
Странно ми е, че не си доволна от аромата, да не би да са го променили.
Преди като съм го ползвала, след изсъхване дрехите бяха с много приятен деликатен аромат, който се запазваше във времето.

# 289
  • гр.Пловдив
Да, всички снимки са от Гърция, Александруполис. Не се бях загледала, че първият е испански Sad
Някои снимки са от Масутис, други от квартални магазинчета. ММ е убеден, че само аз пазарувам перилни от Гърция и отказа да ме изчака да потърся. Така не успях да взема Скип за цветно, течен, беше свършил в Масутис. Само с 38  капсули се снабдих.

Капсулите там са по-скъпи и то намалени на всичкото отгоре-аз ги взех за 17лв от квартален при положение ,че търговеца си слага 2лв надценка ..

# 290
Да попитам и тук…

Влязох в един магазин за паралелен внос и попитах за препарата, който използвам -
Скрит текст:

Но вече не се произвеждал и е заменен от този
Скрит текст:

Вярно ли е това? Според продавача са до изчерпване старите опаковки и вече само този с фибрите ще се продава?!

Много харесвам Salva colore, но имате ли мнения и за другия вид?

# 291
Не е вярно . Още се произвежда .

# 292
  • Пловдив
alethea,в Италия видях течен Dash salva colore(c новия дизайн),имаше и Dash power azione extra igienizzante per capi colorati(екстра хигиенизиращо действие за цветни дрехи),Dash power tecnologia colori brillante e fibre(технология ярки цветове и влакна),сини бутилки за 35 пранета.

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 21:55 от artemida

# 293
Много благодаря! Salva colore, този който аз съм прикачила или друг?
Точно този с фибрите много ми го хвали в магазина, ама аз не знам нищо за него… имаше само 47 пранета/бутилка.

# 294
  • Пловдив
Да,същият Dash salva colore видях.Другите варианти за цветно ги гледах заради приятелка-фенка на Ариел/Даш и ползва само течни препарати,понеже са нови и коментирахме по телефона какво да купувам,колко да купувам...Имаше  течен Dash power anti odore(против миризма),класико и лавандула,но те не са нови.

# 295
  • Бургас
Въпросната Алвина съм я използвала преди 6-8 години.

Аромата ми харесваше и беше траен.
Сега не знам как е.

# 296
Нали и в България го има същия Ариел. Фибри - дрън-дрън.

# 297
Някой да каже за тези Ленори имат ли остатъчен аромат?
Вчера ги мернах в Лили, хубаво миришат и са намалени.
Ама, незнам как са след пране🤷‍♀️

# 298
Сано Максима има доста остатъчен аромат.

# 299
За сано е ясно, ама ми омръзна вече.

Общи условия

Активация на акаунт