Перилни препарати и омекотители – 70

• 46 986
  • 769
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Не знам за Omo ultimate,но Skip Active clean,Skip Spring fresh са с 5-15% кисл.избелители,а Klinex има 15-30% кисл.избелители,за кой ли път вече го пиша това...

# 406
В емаг има омо ултимейт.
Няма вече . То изобщо вече май няма прах ОМО . Вече и в Метро не го намирам . В ДМ от около 3-4 месеца го няма .
В Лили го няма . В Тмаркет го няма . В Кауфланд има само гел .

# 407
До скоро не ми правеха впечатление на цените на перилните препарати. Е, възползвала съм се понякога от промоциите, но повечето пъти купувах, когато ми свърши гелът/прахът и не гледах колко струва.
Днес обаче се втрещих. Ariel - 5.95 евро за  25 пранета, Persil - 7.25 евро - гел и двата.
Какви са цените в България ми е интересно.

# 408
В ДМ има Персил прах за цветно за 36 пранета за - 14,99 лв.
В Лили прах Ариел за 20 пранета на 15,35 лв.

# 409
В емаг има омо ултимейт.
Няма вече . То изобщо вече май няма прах ОМО . Вече и в Метро не го намирам . В ДМ от около 3-4 месеца го няма .
В Лили го няма . В Тмаркет го няма . В Кауфланд има само гел .

Има прах Омо в емаг за момента

https://www.emag.bg/perilen-preparat-omo-auto-ultimate-2-kg-20-i … 383/pd/DQ2T5MBBM/
https://www.emag.bg/perilen-preparat-omo-ultimate-avtomatichno-p … 557/pd/DD7T5MBBM/

# 410
До скоро не ми правеха впечатление на цените на перилните препарати. Е, възползвала съм се понякога от промоциите, но повечето пъти купувах, когато ми свърши гелът/прахът и не гледах колко струва.
Днес обаче се втрещих. Ariel - 5.95 евро за  25 пранета, Persil - 7.25 евро - гел и двата.
Какви са цените в България ми е интересно.
В България прах Ариел за 60 пранета гони 20 евро и то отдавна.
Аз дебна промоции и съм се позапасила Simple Smile

# 411
Не знам за Omo ultimate,но Skip Active clean,Skip Spring fresh са с 5-15% кисл.избелители,а Klinex има 15-30% кисл.избелители,за кой ли път вече го пиша това...
В кои вериги се предлага Klinex?

# 412
  • Пловдив
Klinex не се предлага във веригите,не е официален внос,има го само в магазините за вносни препарати(физически или онлайн).

# 413
  • София
Около мен няма, за съжаление.

# 414
  • София
Момичета, моля за помощ. Неотдавна някоя от вас похвали омекотител Yumos от Турция, но не можах да го открия назад в страниците. Не такъв, който се продава у нас.
Може ли да ми го припомните,че моя близка заминава за Турция , та да ми го купи?

# 415
Има ли Ариел с повече от 15% избелители? Вчера останах много учудена, че пише в състав  <5% избелители. То реално е нищо!
Кой е този Ариел с 5 % ? Днес видях от новия Ариел Mountain Spring , на промоция в една местна верига / силно казано промоция- около 12 лв за 18 пранета/ и изобщо не се сетих да погледна състава ...
Така ли изглеждаше ?

# 416
  • Бургас
Във фейса ми излиза един сайт velizaraonlain.bg Някой поръчвал ли е от там? Имат и намаления,та се чудя,дали им са качествени нещата?

# 417
Във фейса ми излиза един сайт velizaraonlain.bg Някой поръчвал ли е от там? Имат и намаления,та се чудя,дали им са качествени нещата?
Не . Никога не съм , и не бих . Всичко което го има на сайта , го има във всеки супермаркет , само , че в сайта е по-скъпо . Единственото паралелен внос е АВС , Ленор течен и едни умрели испански капсули Ariel Fresh Sensations .
Един развален течен Даш , който не е в тази опаковка /не се произвежда в нея от поне 3-4 години , защо P&G продадоха марката Dash в Германия на Dalli Group / на много висока цена /когато беше в производство съм взимала туби за по 50 пранета за 15 лв/ . Не вярва във Facebok да има нещо различно от тук https://velizaraonline.bg/category/perilni-preparati?page=3

# 418
  • Бургас
Благодаря ти,Блубери за изчерпателната информация.
Ще си го спестя сайта.

# 419
  • София
Дами, имам една по-скоро техническа питанка. Мога ли да слагам добавки за избелване например, заедно с капсулите? Става дума за сашета, които също като капсулата се слагат в барабана при прането.

Общи условия

Активация на акаунт