Перилни препарати и омекотители – 70

• 45 914
  • 769
  •   1
Отговори
# 495
Отваряш и виждаш точно наполовина празна такава. Добре е да поработят и върху нова по-малка опаковка, защото си е сериозно разхищение на ресурси.
Праховете когато са току-що произведени са с по-голям обем и с времето и при транспортиране слягат и се сбиват като обемът се намалява. Това важи особено при кутиите. Затова винаги се насипват в по-големи опаковки.
За всичко си има причина. Да не мислиш, че такива големи производители със 100-годишна история не са го измислили и не знаят как да си свият разходите? В случая не може.

# 496
Успях да пооправя дрехите малко.

# 497
Успях да пооправя дрехите малко.
С прането постепенно ще се оправят. Ако намериш и някоя добавка за избелване, по-бързо ще се случат нещата.

# 498
Да,взех си за бяло от ДМ.

# 499
Ползвал ли е някой тези таблети за почистване на перална? Може ли да даде мнение?

https://murzel.bg/product/%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D1%82%D … iODRoCM0cQAvD_BwE

# 500
Не ми е познат сайта/търговеца/производителя..не бих купила от него.
Ползвам на хайтман или собствената марка на лидл препаратите /течни/за почистване.
На тези таблетки не виждам състав и производител, съответно за мен отподат автоматично като вариант.

# 501
Ползвал ли е някой тези таблети за почистване на перална? Може ли да даде мнение?

https://murzel.bg/product/%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D1%82%D … iODRoCM0cQAvD_BwE
За мен това е някаква измама. Няма марка, няма производител. Мисля си, че това са някакви разопаковани таблетки за съдомиялна машина. Ако са много агресивни, могат големи поразии да направят по пералнята.
За прахообразни препарати, които използвам и изчистват добре пералнята, са тези- и двете по 2 дози в опаковка:
Скрит текст:

# 502
  • София
На мен ми приличат на таблетки за омекотяване на водата, които доста често неграмотно представят като почистващи таблетки.

# 503
Чисто бяла олекотена завивка, мога ли да я пусна с прах за бяло на 60 градуса? Цветните ги пускам на 40, ама тази е доста потъмняла.

# 504
Що да не? Аз така ги врътвам..с вата са вътре, или силиконов пух..не знам точно, ама ми е все тая Grinning

# 505
Аз много не обичам олекотените завивки , имам само  една чисто бяла . Пера си я на 60С или 50С с прах за бяло  , на програма синтетика /около 2 часа и половина/ , винаги след това пускам допълнителна центрофуга на 1200 оборота - нищо и няма .

# 506
Пускам я, нещо вътре на пълнежа мислих, че може да стане:)

# 507
  • Русе
Здравейте, купих прах за пране по препоръка на момичето в магазина. Цената е повече от добра, 28 лв. за 108 пранета, аромата е невероятен. Ноо не го намирам в таблицата на първа страница. Някой с впечатления, ако е ползвал?

# 508
Чисто бяла олекотена завивка, мога ли да я пусна с прах за бяло на 60 градуса? Цветните ги пускам на 40, ама тази е доста потъмняла.

Обикновено на завивките има зашит етикет от плат, на който са указани:температура, центрофуга, сушене, хим.чистене. Вашата няма ли такъв? На една от моите освен това пишеше, че е препоръчително използване на течен перилен препарат.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 20:40 от W

# 509
Здравейте, купих прах за пране по препоръка на момичето в магазина. Цената е повече от добра, 28 лв. за 108 пранета, аромата е невероятен. Ноо не го намирам в таблицата на първа страница. Някой с впечатления, ако е ползвал?
Скрит текст:

Всички препарати на тази марка са добри- както за почистване на дома, така и перилните.

Общи условия

Активация на акаунт