Перилни препарати и омекотители – 70

• 45 716
  • 769
  •   1
Отговори
# 705
  • СОФИЯ
Здравейте,в магазин за паралелен внос вчера ми плепоръчаха прах за пране bio form.имате ли отзиви ?

# 706
Аз бягам от био, мио, органик.
За продан им е, гледат да го пробутат..нормално за това го предлагат, не че ще е подходящ за теб.

Потърсих..този ли е?
Има публикеван състав, доколкото виждам е с 5-15 % кислородни избелители...https://www.emag.bg/antibakterialen-prah-za-prane-na-cvetni-i-be … 691/pd/DGHWBMMBM/

# 707
  • СОФИЯ
Аз бягам от био, мио, органик.
За продан им е, гледат да го пробутат..нормално за това го предлагат, не че ще е подходящ за теб.

Потърсих..този ли е?
Има публикеван състав, доколкото виждам е с 5-15 % кислородни избелители...https://www.emag.bg/antibakterialen-prah-za-prane-na-cvetni-i-be … 691/pd/DGHWBMMBM/
да ,този е. Благодаря.нямат персил и ариел напоследък,а зареждат даш и разни други непазнати марки от известно време...

# 708
За какво пране го търсиш..за бяло или за цветно?

# 709
  • СОФИЯ
За какво пране го търсиш..за бяло или за цветно?
за цветно,аз ползвам персил прах или омо.стана ми интересно,понеже много ми го похвали ,а са толкова ситни буквите че нищо не можах да прочета .ще заложа на сигурното.За  пране навълнени дрехи да ми дадете насоки?

# 710
Без ензими..за вълна. Виж в паралелния някой корал да речем...нама ли...Течни са тези за вълна предимно..

Ами този е с избелители, ти си прецени за какво ще го ползваш. Но ще избелва...

# 711
Значи да кажа само за този прах Биоформ. Със сигурност не става за цветно (все се чудя тези продавачки как препоръчват нещо на гьотере). Това не е прах за цветно със сигурност. За бяло става. Не съдържа ензими.

Sodium sulfate
Sodium carbonate
Sodium chloride
Sodium carbonate peroxide
Sodium silicoaluminate
Sodium silicate
Aqua
Sodium Dodecylbenzenesulfonate
Tetracetyl etylene diamine
Alcohols, C12-13- branched and linear, ethoxylated
Sodium Soap
Sodium acrylate/maleate copolymer
Silicone Compound
Parfum
Fluorescent Whitening Agent, bis-(triazinylamino)-stilbene disulphonic acid derivative

Като цяло – нищо особено.

# 712
За вълна има и прахове, по-рядко се намират но има. Каквото и да избереш, трябва да си пише на опаковката, че е специално за вълна, не вярвай на продавачките.

Продавачките основно имат задачата да продават. Препоръчват това, което имат в склада, от което е заредено по-голямо количество, или което не се продава добре.
Не че ги обвинявам за това - няма как да познават всички препарати, пък и да ги познават няма как да ти кажат - не купувай този, не е добър. Вярвам им колкото на тези в магазините за дрехи, като ми кажат че еди кое си ми стои страхоооотно Sunglasses

# 713
Като търсиш нещо за цветно е редно да ти препоръча нещо за цветно, а не просто нещо си там.

# 714
Права си, не е редно. Но според мен много хора, включително продавачки не се замислят, не отдават значение, не знаят или не ги интересува каква е разликата между прах за цветно и прах за бяло. В тази тема са по-скоро изключенията Blush това са моите наблюдения.

# 715
Като не знае, да не си отваря устата и да го играе само касиер. Не да се прави на консултант..какъвто очевидно НЕ е, щом не знае кой продукт за какво е!

# 716
Момичета, като видях цената ми спря сърцето! А беше 5,89! После стана 6 и нещо и вече е 10 лв!

# 717
Момичета, като видях цената ми спря сърцето! А беше 5,89! После стана 6 и нещо и вече е 10 лв!

И аз вчера го видях .. Геловете са на същата цена , праховете за цветно и бяло ...
Не стига , че не са нещо особено , ами са по-скъпи и от Ариел и от Персил ...

Ако някой търси Ариел прах на промоция - 40 пранета ще са 16.90 лв  от утре в Кауфланд .
Аз мисля да взема една кутия Ариел с Ленор за цветно, че моята опаковка свършва , а съм супер доволна .

# 718

И аз вчера го видях .. Геловете са на същата цена , праховете за цветно и бяло ...
Не стига , че не са нещо особено , ами са по-скъпи и от Ариел и от Персил ...

Ако някой търси Ариел прах на промоция - 40 пранета ще са 16.90 лв  от утре в Кауфланд .
Аз мисля да взема една кутия с Ленор за цветно, че моята опаковка свършва , а съм супер доволна .
Кой точно е Ленор за цветно?

# 719
Аз мога да кажа само едно: да си перат те с него. Препоръчвам на всички да бойкотират това безочливо нахалство.

Общи условия

Активация на акаунт