Перилни препарати и омекотители – 70

• 45 714
  • 769
  •   1
Отговори
# 120
Срещу Амо, до Гиросите Simple Smile

# 121
Срещу Амо, до Гиросите Simple Smile
Ха, сега де:laughing: Това Амо къде е?
Едит: ориентирах се по диагонал на пощата е магазина за препарати.

# 122
Има ли прах за пране Duel за цветно  че на всички пише Универсален и има бяла тениска на опаковката.  🙂
И хубав ли е..

# 123
Има ли прах за пране Duel за цветно  че на всички пише Универсален и има бяла тениска на опаковката.  🙂
И хубав ли е..
Не е лош . Ще го купуваш от Събрия , или паралелен внос от България ? Ако е от Събрия , виж и Ornel и Faks Helizim .
Последния на мен най-много ми харесва , но мисля , че няма прахове за цветно нито на Faks , нито на Duel , нито на Ornel .

# 124
От Македония.
Дефакто универсален с малък процент избелители...
Така ли да разбирам 🙂
Лошото е, че няма лично да пътувам   че малкия ми син няма паспорт..
Ще поръчвам на Свеки 😁
Ама нея хич я няма по перилните....😉

# 125
От Македония.
Дефакто универсален с малък процент избелители...
Така ли да разбирам 🙂
Така , да . В Македония няма интересни перилни . Същите като българските , но са по-скъпи .

# 126
Похвали ха ми този омеконитил Duel, и така ми хареса как мирише от бутилката,  пък ще видим  ...
Видях серията в интернет и си поръчах и от бебешкия ако има и някакъв друг "по избор"😆
Жълт с бели цветя е опаковката...
Не мога да кача снимка...
Защо ми липсва горната лента при писане.🤔

# 127
Здравейте , включвам се с питане .Детето получи много хубави дънки подарък , изпрах ги ,но след изсъхване са много твърди .Какво да направя ,че да си ги носи ?

# 128
Здравейте , включвам се с питане .Детето получи много хубави дънки подарък , изпрах ги ,но след изсъхване са много твърди .Какво да направя ,че да си ги носи ?
Изсуши ги в сушилня, а ако нямаш - просто ги обуй на детето, ще се намачкат и ще се отпуснат. Или просто ги намачкат наръка.

# 129
  • София
Изпери ги с малко омекотител. Но след обуване дънките се разпускат, така че може и нищо да не правиш.
Много твърдите дрехи след пране се дължат на много прах за пране и недобро изплакване. Намали праха следващия път.

# 130
А какво мислите за Ariel и Persil Professional праховете от борн, които са 70-80 лв за 130-150 пранета. Има ли осезаема разлика в качеството, цената е доста над цената на течните. Иначе уж са германски.

# 131
Доколкото знам, тази серия е за хотели и ресторанти, май съдържат дезинфектант и се предполага, че перат всякакви засъхнали петна. Но не ги съм ползвала. И на мен ще ми е интересно някой ако сподели личен опит.

# 132
Аз знам че просто е голямо количеството. Като състав няма разлика с малките опаковки...

Дезинфектантът се слага на края на прането. Няма как да е в самия прах, си мисля...

Последна редакция: сб, 10 сеп 2022, 21:00 от teta75

# 133
  • София
Заредих Персил за цветно от dm, на много добра цена: 13,99 лв за 36 пранета.
За мен е великолепен прах.

# 134
А какво мислите за Ariel и Persil Professional праховете от борн, които са 70-80 лв за 130-150 пранета. Има ли осезаема разлика в качеството, цената е доста над цената на течните. Иначе уж са германски.
Само за ориентир, цената в момента в Германия на Ариел 100 пранета е 40 лв.
Иначе, да, добри са. От повече от десетилетие ползвам само Ариел прахообразен.
Доколкото знам, тази серия е за хотели и ресторанти, май съдържат дезинфектант и се предполага, че перат всякакви засъхнали петна. Но не ги съм ползвала. И на мен ще ми е интересно някой ако сподели личен опит.
Не е вярно. Профешънъл е, защото са големи опаковки.

Общи условия

Активация на акаунт