Перилни препарати и омекотители – 70

• 47 086
  • 769
  •   1
Отговори
# 195
Да не са го преетикирали?

# 196
Не , просто не знаят какво пишат на тези етикети . Аз изобщо не ги чета . Примерно , бяха написали веднъж  , че гел има кислородни избелители , то било ПАВ ....
Петя , сега погледнах и моя - купувала съм го декември 2020 - срок на годност до 04.2022 .. На твоя кой му е вносителя ? На моя пише Ренамаркет . Аз и тогава си знаех , че е стар , но беше много евтин - около или под 6 лв . Мен сроковете не ме притесняват , аз си ползвам и 14 годишния Ариел и 16 годишния Ариел ...
teta75 , ти ли беше купила да пробваш италиански Даш за бяло ? Как е ? Чудя се дали да не си купя една кутия , че скоро не съм , ама се сетих , че някой от темата го беше купувал скоро , та да питам първо ...

# 197
Аз, да.
Ми мирише ми като ариела, та не ми е много различно Joy
Нали с цел да разнообразя го взех.

Скипът по ме кефи. Зелен взех Simple Smile

# 198
Аз, да.
Ми мирише ми като ариела, та не ми е много различно Joy
Нали с цел да разнообразя го взех.
А как пере петна и общи замърсявания ? Бялото бяло ли е ?
Скип-а нещо ...Не е моя ..

# 199
blueberry, да- нещо си Ренмаркет. Написали са годен до 11. 2023
Ето оригиналната маркировка, забравила съм как се разчиташе
Скрит текст:

# 200
Преетикиран е....от търговеца.

Гледа се печата върху оригиналната опаковка, но и аз забравих той как се разчиташе...

# 201
Първата цифра - годината на производство (0 - 2020, 1 - 2021, 2 - 2022). Следващите три - поредния номер на календарния ден (001 - 1 януари и т.н.). Следващите три са номера на производствената площадка, но него няма как да го знаете. И по-нататък са контролни цифри.

# 202
Значи юли 2020 е произведен според маркировката.
Как се разбра, че е пакетиран от търговеца?

# 203
На моя Ариел за цветно му се е изтрила датата ...
Сега си проверих Ариела компакт , за бяло , който си купих в началото на август - 2187..
Излиза произведен на 6 юли тази година .. Той пресен бе .. Не пише никъде обаче дистрибутор , нито пък е лепнат етикет на български ..

# 204
Пете, етикиран..не пакетиран.
В смисъл търговец/магазин -  лепнал си е свое етикетче, на което може да пише квот си иска.
А да се гледа надписа на производителя, исках да кажа.

Гес, мерси за напомнянето.
Чувктвам се като Хорейшио Joy

# 205
Пете, етикиран..не пакетиран.
В смисъл търговец/магазин -  лепнал си е свое етикетче, на което може да пише квот си иска.
А да се гледа надписа на производителя, исках да кажа.

Гес, мерси за напомнянето.
Чувктвам се като Хорейшио Joy
Ами...тъй чета без очила Simple Smile
Е погледнах го след пояснението на "Гес" и установих, каквото установих. Той оригиналният надпис с дата на произдодство се вижда на снимката.

# 206
  • София
Нали на прахообразните срокът на годност е 3 години от датата на производство?

# 207
Нали на прахообразните срокът на годност е 3 години от датата на производство?
2 , само на Хенкел е 3

# 208
2г е за ариела.
Да, оригиналният надпис е видим и той Simple Smile

# 209
  • София
Брай, голяма липса на препарати за вълна! Проверих в 2 магазина за паралелен внос, които са ми на път и няма. А единият е винаги доста зареден. Ще трябва онлайн да търся или да вземам огромна опаколка Первол. Гледах Корал в ТТмаркет, но доставката го оскъпявяа.  Освен това ми се иска да взема и качествен прах за бяло. От толкова обсъждания на Скип ми се прииска да си взема. В ТТмаркет няма.
Та, някъде безплатна доставка да има в момента?

Общи условия

Активация на акаунт