Перилни препарати и омекотители – 70

• 47 020
  • 769
  •   1
Отговори
# 180
За това казах че ще проверя довечера, не бях сигурна и го написах.

# 181
За това казах че ще проверя довечера, не бях сигурна и го написах.
Ама си е хубав, нали?

# 182
Не е лош Simple Smile
Аз исках да разнообразя, затова си го взех...
Виж и ценово ако е ок, според мен вземи за проба...няма да е по-лош от официалния внос прахове за бяло като персил и ариел..

# 183
За бяло Клинекс не е ли по-хубав?

# 184
  • Пловдив
Да,Клинекс е за бяло с 15-30% кисл.избелители,не зеления Скип.Клинекс го "открих" по препoръка на гръка от гръцкия маркет.

Последна редакция: пт, 16 сеп 2022, 17:14 от artemida

# 185
От известно време пералнята ми не взема омекотителя. Намирам чекмеджето пълно с вода + омекотител.
Каква може да е причината?
Два пъти в годината я чистя с препарат за перални, не е като да съм я занемарила. След всяко пране вадя чекмеджето и почиствам около него, плакна го от наслоявания.

# 186
От известно време пералнята ми не взема омекотителя. Намирам чекмеджето пълно с вода + омекотител.
Почистете дюзите, които са над отделенията в чекмеджето. Най-вероятно част от тях са запушени, изцяло или частично, и не може да влезе вода под добро налягане, за да може пералнята “да вземе” омекотителя.

# 187
Два пъти в годината я чистя с препарат за перални, не е като да съм я занемарила. След всяко пране вадя чекмеджето и почиствам около него, плакна го от наслоявания.
И при мен беше така,почистих пералнята и се оправи.

# 188
  • Варна
Защо изчезна прахът за пране Омо? Преди го купувах от ДМ, сега го няма, а най ми харесва неговият аромат. Купих си от техните прахове, но не съм очарована. от къде да си намеря Омо и да не е на двойна цена? За Варна става въпрос.

# 189
Омо в емаг последно гледах. Но трябва да дебнеш поне доставка да няма....иначе излиза скъпо...

https://www.emag.bg/perilen-preparat-omo-auto-ultimate-2-kg-20-i … BM/?ref=fam#Fresh

Ремедиум също
https://remedium.bg/omo-ultimate-active-clean-prah-za-prane-x2-kg-69270/p

Тук е 8 лева, поръчвала съм от тях, коректни са...ако го има наличен, е най-изгоден като пгледам като цена
https://taxta-magazini.com/omo-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D1%85-%D0%B7%D … D0%B0%D0%BD%D0%B5

# 190
Ariel Compact за цветно, немски 18 пранета= 7.49 лв във Фантастико. Срок на годност- ноември 2023. Взех си.
Скрит текст:

# 191
  • София
Ariel Compact за цветно, немски 18 пранета= 7.49 лв във Фантастико. Срок на годност- ноември 2023. Взех си.
Скрит текст:

А имаше ли за бяло?

# 192
Скрит текст:
Скрит текст:

А имаше ли за бяло?
Не. Поне в магазина, от който купих нямаше, а в брошурата изобщо не е показан.

# 193
Петя , това е стар прах . Аз като го купува 2020 беше вече стар , сега още повече . От преди минимум 3-4 години вече е с друга опаковка .
Сегашния може да се види в сайта на rossman .

# 194
Знам, че е стар, ама преди около 6 месеца купувах и си пере много добре. В срок на годност си е.

Последна редакция: пн, 19 сеп 2022, 15:50 от petiaivanov

Общи условия

Активация на акаунт