Перилни препарати и омекотители – 70

• 47 139
  • 769
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Пералнята ми е развалена...та по тоя повод установих и затвърдих, че не оставането на аромат по дрехите е от нея! Та квото и да купя все тая...

# 301
  • София
Ленор Златна орхидея и Коколино Бергамот имат много траен аромат И след сушилня.
И една синя Семана - дрехи, прибрани цяло лято, есента миришеха като тъкмо изпрани.
Та, далеч не е само Сано.

Новите ленори не съм ги виждала още, но имам доста омекотители и парфюмни перли, та скоро няма и да си купувам Disappointed .

# 302
Аз пък да попитам за работно облекло с части с велур,какъвто и омекотител да се сложи или перли и т.н. излиза като шкурка - как може да се омекоти поне малко?

# 303
  • София
След изсъхване да изчеткаш велура с мека четка? Или такава за велурени обувки?

# 304
Къде намирате персил за бяло? Виждам само някаква сензитив версия, която май не е оригиналната?

Купих капсули за цветно на ДМ. Не съм виждала дори до сега. Видях ги случайно днес и взех за проба.

# 305
  • София
И аз го търся, Персил за бяло. Писах до Хенкел да ги питам, къде в София го има. Отговориха ми - в Метро.

# 306
В пловдивското метро персил за бяло има само от най-големите опаковки - 50 и няколко пранета. Малките и средните торби са само за цветно и сензитив.

# 307
  • София
В пловдивското метро персил за бяло има само от най-големите опаковки - 50 и няколко пранета. Малките и средните торби са само за цветно и сензитив.
Не знам как е в София, в Метро не пазарувам, но за мен е истинска загадка, защо изчезна този прах? Бих го купила и на редовна цена, дори и скъп... Но, няма...

Редактирам се, открих го онлайн в Ремедиум, но в публикувания състав липсват кислородни избелители. И оттам ли ги махнаха?...

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 15:57 от РРР

# 308
В последно време все по-трудно става да се намира добър прах за бяло . Персил за бяло има само в МЕТРО , но все в големи торби . Но ако го хвана на промоция - за около 18 лв за 54 пранета ще си взема , да се оредя за поне 2-3 месеца , че само днес въртя 4 бяла пералня ...

# 309
Аз за бяло минавам на паралелен внос.
Просто официален няма, а не ми се обикаля целия град като кон за заветното..ми хората са внесли чужбински..ползвам си го.

# 310
Аз нямам наблизо паралелен внос. Нямам против паралелен, просто не ми се занимава с доставки.

Трябва да отида до метро или да открия пар. внос в някой съседен квартал.

Бяло пера повече лятото, но и сега има понякога бели перални. Дори по-скъп бих купила, защото не ползвам толкова много.

# 311
Персил за бяло има в по-малките супермаркети, където мястото на регала не се заплаща или е по-евтино и фирмите могат да предлагат цялото си портфолио. Примерно в Бургас го има в Анет и Болеро и е поне 5 лева по-евтин от веригите. И в Елитис го има.

# 312
На 1 км от вкъщи имам магазин за паралелен аз...

# 313
Добре де, а освен Скип гръцки, който така и не намерих в цяла Варна, какво друго за бяло бихте препоръчали (сух прах)?

# 314
Даш италиански, Диксан също, Клинекс ще пробвам по-натам.

Общи условия

Активация на акаунт