Перилни препарати и омекотители – 70

• 47 100
  • 769
  •   1
Отговори
# 345
Имаме ли шанс за таблетките на Персил?
Навремето имаше Ариел таблетки, най-доброто, с което съм прала, но ги спряха бързо.
Не . Мисля , че никога няма да ги има официален внос в България . Но ги има в паралелния магазин . Около мен има доста магазини за паралелен внос , лесно си намирам таблетки на Персил . Такива ги гледам вървят за около 13 лв .https://www.persil.ch/de/produkte/nach-variante/color/color-tabs.html Още не съм ги пробвала , но същите за бяло са много добри . И от новите Persil Power Bars намирам , но 12 лв за 12 пранета - не давам .
Изумена съм. Къде живее тази твоя приятелка, ако не е тайна? И аз живея в Германия, но освен малка мостричка до сега друго не съм получавала, камо ли големи опаковки.
Не ги раздават никъде безплатно в Германия . Приятелката нещо много е преувеличила . Правят много промоция / купуваш 2 кутии капсули Ленор и ти дават 1 безплатна / , Persil Disks , на които пише Gratis Testen , ги даваха пак на такава промоция , мисля , че трябваше да купиш 2*Персила /гел , капсули , мегаперли/ , за по 5 евро броя и ти даваха безплатна кутия капсули . За LoveNature също имаше някаква промоция в rossman скоро . Lenor също имаше нещо такова , мисля , че беше с покупка на гел Lenor . Единствено Persil Bars ти ги дават безплатно /връщат ти парите / . И Viss имаха такава промоция - купуваш препарат и ти дават безплатно пълнител .
Но със сигурност не ги раздават безплатно по улиците или в магазините .

# 346
Като се купи продукт с етикет gratis testen снимаш касовия бон и се регистрираш в сайта, който affleck е написала и възстановяват сумата. Не е само за перилни препарати, мисля че и Fairy съм виждала.
Мъжът ми взел тези кърпи за пране, не бях виждала такива, скоро ще ги пробвам:

Определено имат доста примамливи промоции и купони в приложенията. С купон взех Ленор парфюмни перли за 2.50€, не ги бях пробвала и ми беше любопитно.

# 347
  • Пловдив
Тези таблетки Персил ги купих във Франция-24бр за 10,50Е,наистина са много добри, 15-30% кисл. избелители и 5-15% зеолити.Цената им е висока като Персил мегаперли в м-н Борн.

# 348
Във Франция са други. Не са на Хенкел.

# 349
  • Пловдив
Guess Who,Le chat power bars derniere generation купих във Франция.

# 350
  • Варна
Днес видях това чудо за 23.69 лв. Става ли за нещо? Особено по малките населени места все искат да им нося прах, когато ходя нагости...   

# 351
Тя явно има предвид , че във Франция Persil=Omo , произведено от Uniliver .
stedra , на боклук ми изглежда това . Пък и на тази цена , няма какво друго да е . Не е немско със сигурност, пък да се продава в Германия - абсурд .

# 352
Тя явно има предвид , че във Франция Persil=Omo , произведено от Uniliver .
stedra , на боклук ми изглежда това . Пък и на тази цена , няма какво друго да е . Не е немско със сигурност, пък да се продава в Германия - абсурд .
Полша???
https://spartancleaner.com/en/detergents/

# 353
  • Пловдив
blueberry,във Франция не Persil=Omo,Persil е местно производство(прах,течни,за черно,за вълна...),а Хенкел е Le chat и Mir-перилни препарати номер едно,наистина много добри.Преди пандемията имаше Le chat tabs bicarbonate,сега има Le chat power bars(от новите последно поколение таблетки),за цветно не видях,но за бяло има зелени и сини кутии.

# 354
  • София
В Била
Ариел 40 пранета прах . Течен 40 пранета на същата цена. Има и разни капсули на промоция.

# 355
В Била
Ариел 40 пранета прах . Течен 40 пранета на същата цена. Има и разни капсули на промоция.

За бяло има ли или само за цветно ?

# 356
  • оттам, откъдето започва България
При нас в Булмаг цената е същата. В Билла няма намаления.

# 357
Скрит текст:
В Била

За бяло има ли или само за цветно ?
Има, виж че са поставени и кутии за бяло на купа.

# 358
Аз не виждам с избелители в купа. Освен да са на долния ред, но не се чете надписа там..

# 359
Аз не виждам с избелители в купа. Освен да са на долния ред, но не се чете надписа там..
Трябва да се загледах да я видиш . Под с Ленор се вижда част от кутията на този за бяло . Утре ако успя да стигна до Била /на много глупаво място е направена в моя град/ , ще взема един Mountain spring.

Общи условия

Активация на акаунт