Перилни препарати и омекотители – 70

• 47 081
  • 769
  •   2
Отговори
# 375
Да, или в чорап...ама на рекламите сал ги фъргат бРъже вътре Joy...нищо не казват за помощни материали Simple Smile)
Не е домислено изначално, центробежни сили...туй онуй....Stuck Out Tongue Winking Eye

Тъй де, нервят ме...не е моето.

# 376
Рядко ползвам капсули, точно в торбичка за пране ги слагам, че и при мен няколко пъти застават в уплътнението и ме дразни..
Онзи ден взех от Билла на Ленор, 28 бр. за 13 лв., бяха на щанд с намалени неща. Много хубаво мирише прането.

# 377
Аз да се оплача от капсули .... по-тъпо изобретение няма! Изхвърля го на люка и това е. Който го е измислил, е сгрешил тогално в изчисленията!!
Вместо да е лесно, то се превръща в тегаво занимание..два пъти отварям люка и връщам разплутото нещо в барабана. Останалите 5 ги засилвам директно в кофата.
Какви ползваш ? Щото аз доста имам / Ariel , Wipp , Savex , Dixan в момента/ , и нямам проблеми с тях . Но аз не пера на кратки програми , а когато ползвам ниски градуси / 30/ пера на дълги програми.
Да се похваля - сдобих се с пакет Персил за бяло - за 8 лв , 18 пранета . В сряда ще пера кърпи и чаршафи и задължително ще го пробвам . Тъкмо имам едно VerNel - че , да ги комбинирам .
Рядко ползвам капсули, точно в торбичка за пране ги слагам, че и при мен няколко пъти застават в уплътнението и ме дразни..
Онзи ден взех от Билла на Ленор, 28 бр. за 13 лв., бяха на щанд с намалени неща. Много хубаво мирише прането.
А дали ги има във всички магазини ?Ех , сега ми пусна фитила утре да ходя да търся .. Joy

# 378
Нямам идея дали ще ги има, ако имаш път провери, аз само в една Билла влизах тези дни. Даже ги бях снимала, че първият път нямах място и се върнах на следващия ден. Нещо не намерих срок на годност, добре изглеждат, нямам представа защо са в разпродажба.

# 379
Миналата година ползвах Ариел подс (капсули). Нормално си перях с тях, недостатъкът им беше, че много се пенеха, иначе всичко друго беше наред.

# 380
  • Бургас
Капсулите ги бутам най-отзад в барабана с прането.
До сега само веднъж ми се е завирала в люка.
Ще ходя и аз до Билата утре,да видя какво що се намира.

# 381
За капсулите на ленор и аз ще дам един глас, много траен и силен аромат. Не съм забелязала да се лепят капсули където не трябва, може би зависи и от формата на люка.
Оплаквам се, моята пералня е свръх икономична, по никакъв начин не мога да я излъжа да пусне повече вода Confused На старата поне си доливах, на тази не мога.
Ако сложа прах директно в барабана, понякога част от него остава в уплътнението, но до края на цикъла се разтваря.

# 382
  • оттам, откъдето започва България
Ползвам течен препарат за фино и вълнено пране, капсули - не. (не се разтварят хубаво и не могат да се дозират, ако прането е повече или по-малко като кг)

# 383
Аз капсулите ги слагам първо в барабана и след това като ги затрупам с пране нямат мърдане. Само дето ми се струва, че една капсула понякога не е достатъчна, знам че е концентрирана, но не винаги съм доволна от вида на прането след ползването им.

# 384
  • оттам, откъдето започва България
Точно за това говоря, че при пране с капсули не може да се дозира спрямо кг пране. Оттам и недобро изпиране на прането.

# 385
  • София
Винаги слагам капсулите под прането и до сега никога не съм имала проблем. То даже на упътването на тези, които ползвам си пише да се поставят първо те и после дрехите.
Колкото до дозирането - на мен пък ми се струва, че една капсула е по-скоро колкото за пълна пералня, т.е. шанса да са недоизпрани е малък, ама това са си мои разсъждения, де.

# 386
На кутията с капсули винаги пише, за колко кг е. Слагам по две, ако е много пълна пералнята.

# 387
Момичета препоръчате ми прах за черно, нещо извън обичайният Первол.

# 388
  • Пловдив
Момичета препоръчате ми прах за черно, нещо извън обичайният Первол.

Coral.

# 389
Миналата година ползвах Ариел подс (капсули). Нормално си перях с тях, недостатъкът им беше, че много се пенеха, иначе всичко друго беше наред.
Да, така е. Пробвала съм и аз вместо течен, но не ми е удобно за дозировката.
Пералнята е виновна за изхвърлянето на вратата.

Общи условия

Активация на акаунт