Перилни препарати и омекотители – 70

• 45 879
  • 769
  •   1
Отговори
# 540
И аз не обичам силните аромати на омекотители. Ползвам ги за омекотяване уж, е и за лек аромат, нежен. Точно бялото Коколино използвам в момента. Иначе и на Чико синия омекотител ми харвсва. А Ленор син не ползвам отдавна. Предпочитам да мериша на хубав парфюм, не на омекотител😊. За това по-деликатно с тях 🙂.
А днес в една група за пазаруване в Одрин попаднах на опалкване от човек, който си купул прах Персил, голям плик, от пазара в Одрин. Като го отворил и вътре повече сол, отколкото прах. Възможни ли са такива измами..?

# 541
Баща ми си взе скоро прахове и омекотители от Одрин.
Всичко е нормално с праха и гела.

# 542
  • София
Какво е невъзможното от пазар да купиш менте

# 543
То е като развален телефон, но все пак..каква е тази сол, зеолити ли са, той ли си мисли че е сол...изобщо никаква информативност не носи споделената случка...

Купил е на свой риск. Няма КЗП, има една студена вода...

# 544
А днес в една група за пазаруване в Одрин попаднах на опалкване от човек, който си купул прах Персил, голям плик, от пазара в Одрин. Като го отворил и вътре повече сол, отколкото прах. Възможни ли са такива измами..?
В Турция праховете за пране не са компактни -например със 7 кг Ариел можеш да пуснеш 46 перални:

Скрит текст:

# 545
  • София
Наистина, турските са поне 100 г на пране. Може човекът да е решил затова, че е измамен.

# 546
  • Бургас
По хотелите няма угодия!
На единият - бельото му миришело много на прано,омекотител!
На другият - му миришело на мръсно,на спярено,на незнам какво си...
Като не ви харесва или си стойте у дОма или си замълчете!
Угода нямате!

# 547
Аз съм от лудите, които си носят свои чаршафи. Не навсякъде може,  но където позволява багажа. В 90% от случаите съм успявала.

Миналата година бяхме в една къща за гости, по едно време осъзнах, че чаршафите ги пере жената, която държи къщата и няма договор с химическо чистене. Много нехигиенично ми се видя! Добре, че си носех свои!

# 548
По хотелите няма угодия!
На единият - бельото му миришело много на прано,омекотител!
На другият - му миришело на мръсно,на спярено,на незнам какво си...
Като не ви харесва или си стойте у дОма или си замълчете!
Угода нямате!
Хотелите да не се скатават, като пЕрат в една хотелска стая все едно си перат в личната къща, което е абсурд за хигиената, а да си дават прането на професионална пералня и тогава всичко ще си е както трябва.
Недопустимо е в хотел да има силни миризми от спалното бельо.

# 549
То е като развален телефон, но все пак..каква е тази сол, зеолити ли са, той ли си мисли че е сол...изобщо никаква информативност не носи споделената случка...

Купил е на свой риск. Няма КЗП, има една студена вода...
Не намирам сега публикацията, но човека се оплакваше че купил прах Персил 10кг на ниска цена от някакъв пазар. Като го отворил видял че е странен праха, опитал и било солено 😁 Както и да е, аз само споделих какво ми е направило впечатление . Според него било препакетирано. Може и такова чудесии да се правят, знам ли.

# 550
Според него било препакетирано. Може и такова чудесии да се правят, знам ли.

Колкото и странно да звучи, в Турция е пълно с менте прах за пране, така че перилни препарати се закупуват само от големи вериги като BIM, A101, Migros, и т.н. Никакви малки магазини, никакви складове!

# 551
Като го отворил видял че е странен праха, опитал и било солено
Боже Господи, опитал! Този нормален ли е, кой ближе перилни препарати! Ми може и да имат солен вкус.
Ненормални хора има по света…

# 552
Ако прахът  ви прилича на сол, близнете.
Ако ви прилича на наркотик, смръкнете.
Ако ви прилича на захар, поръсете.

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 21:09 от tays

# 553
Тези добри ли са - изпират ли добре и разтварят ли се ? Ще ги има в Лидл на 10 лв - 20 пранета .
https://www.tesco.com/groceries/en-GB/products/311209083?selecte … h%3D540%26w%3D540

# 554
Не съм спец, но като видя био, еко..и подминавам.

Общи условия

Активация на акаунт