Перилни препарати и омекотители – 70

• 45 844
  • 769
  •   1
Отговори
# 555
Във Великобритания Bio = с ензими, Non-Bio = без ензими.

Bio
Скрит текст:
• SODIUM LAURYL SULFATE
• SODIUM C14-16 OLEFIN SULFONATE
• POLYVINYL ALCOHOL
• GLYCERIN
• PARFUM
• SODIUM CITRATE
• CITRIC ACID
• Colorant
• PAPAIN
• BENZYL SALICYLATE
• LINALOOL

Non-Bio
Скрит текст:
• SODIUM LAURYL SULFATE
• SODIUM C14-16 OLEFIN SULFONATE
• POLYVINYL ALCOHOL
• GLYCERIN
• PARFUM
• SODIUM CITRATE
• CITRIC ACID
• Colorant
• COUMARIN
• BENZYL SALICYLATE
• HEXYL CINNAMAL

С две думи: нищо особено. И са сложили папаин вместо протеаза/амилаза - много новаторско.
Със сигурност ще се разтварят. Ползвала съм такива листове на друга марка (Dizolve, италиански).
Перат нормално. Имат високо съдържание на анионни ПАВ.

# 556
Тези добри ли са - изпират ли добре и разтварят ли се ? Ще ги има в Лидл на 10 лв - 20 пранета .
https://www.tesco.com/groceries/en-GB/products/311209083?selecte … h%3D540%26w%3D540

Ползвах ги, дори питах в някоя от предишните теми за мнение за тях.
Не съм очарована.

# 557
Guess Who , точно , защото преди години ползвах Dizolve , но от Англия , мисля , че също бяха Non-bio , сини , доста ми харесаха , та ако и тези бяха добри , щях да ги взема . За бяло не съм си мислела да купувам , защото знам , че нямат избелители , но мислех да взема от тези за цветно и сигурно ще го направя . Като видя нещо ново , не много скъпо и за марко пранета  ,  просто не мога да се сдържа да го пробвам  ...

# 558
Днес сутринта преди работа си взех този:

Дали ще е добър , преди 12+ години перях на дребната като беше бебе с Тео,но скорошни отзиви нямам.

# 559
Днес сутринта преди работа си взех този:

Дали ще е добър , преди 12+ години перях на дребната като беше бебе с Тео,но скорошни отзиви нямам.
Ползвала съм го , но не е нещо уау.Няма аромат ,не се справя с петната изобщо ( или моето дете много се цапа). Веднъж купих  само.Спрях детските прахове.

# 560
  • София
Аз съм го ползвала допреди година и съм доволна. Честно казано, като майка на малко дете, не съм открила прах, който да маха петната сам, винаги се налага предварително третиране.

# 561
Благодаря Ви.

# 562
  • София
Това избелващо прахче ли е? И то на 30 градуса?...

# 563
То зависи й колко е активния кислород. Ако е малко, едва ли е за избелване точно...

# 564
То зависи й колко е активния кислород. Ако е малко, едва ли е за избелване точно...
15-30% кислородни избелители

# 565
# 566
Някой дали е ползвал новия Формил в Лидл (100 пранета), че и синята, и лилавата опаковка миришат много добре и ме изкушават... пък у нас е пълно с перилни препарати... ама...

# 567
Някой дали е ползвал новия Формил в Лидл (100 пранета), че и синята, и лилавата опаковка миришат много добре и ме изкушават... пък у нас е пълно с перилни препарати... ама...
Течен или прах ? Ако е прах , каква му е цената ?

# 568
Течен за 18,99 лв / 100 пранета.

С отстъпката от - 10% е 17,10 лв

Последна редакция: нд, 06 ное 2022, 00:00 от affleck

# 569
Днес купих последния останал Ариел за бяло за 4 евро, 20 пранета. Жалко, че нямаше и за цветно.

Общи условия

Активация на акаунт