Препоръчайте интериорни врати- тема 3

• 71 685
  • 444
  •   1
Отговори
# 300
Колкото и да са нехаресвани, ние вече 6-та година сме с врати на Граде, които нямат нито една забележка.А сме и с малко дете, което не ги щади. Включително врата в банята, където е влага и не и е слаган силикон, но пак не се е раздула никъде. Сега за ново жилище сме поръчали полски, да видим.

Аз лично останах страшно разочарована от обслужването в толкова прехваления Floor decor..не се върнахме там нито за врати, нито за настилки.

# 301
И аз ходих във ФлорДекор. Консултантката беше много подробна и учтива и почти ми извади парите от джоба за Еркадо. Преди да отида с капарото реших да сравня цените с други представители и се оказа, че ми е надрънкала страшни глупости и не съществуват такива комбинации от цвят, покритие и модел, които щях да поръчвам по 1200лв😆

# 302
За Флор декор не хвалеха ли Пловдив или ми е лош споменът?
Моите са на Адриели - бяха много коректни, вратите са си наред и нямам повод засега да се оплача.

# 303
И аз ходих във ФлорДекор. Консултантката беше много подробна и учтива и почти ми извади парите от джоба за Еркадо. Преди да отида с капарото реших да сравня цените с други представители и се оказа, че ми е надрънкала страшни глупости и не съществуват такива комбинации от цвят, покритие и модел, които щях да поръчвам по 1200лв😆

Нас ни консултира мъж, отговори на няколко въпроса, после тръгна да взима размери на някой от съседните или същата сграда. Заряза ни при колежката си, която хич не разбираше какво я питаме. Ако ми ги бяха продали щях да съм доволна, но с такова пренебрежение се отнесоха, че ни загубиха.

# 304
Здравейте,
Някой има ли скорошен опит с Адриелли (www.adrielli.eu)?
Изначално държах да са от Карабулев, но от ровене в нета, оставам с впечатление, че са били купени от Адриелли?
Също така от предишни мнения в темата, виждам, че е имало драми с тях и потребители се е налагало да връщат врати…
При над става въпрос за смяна. Преди 5 години се нанесохме в нов апартамент, вложихме много усилия и не случихме на врати, не сте виждали толкова зле направени - фолиото разлепено, целите обелени по ръбовете, затварят се от петия опит.
Та, решихме най-сетне да ги сменим, но искам да съм сигурна, че няма да имам разправии.

# 305
Да,Адриели е предишната фирма Карабулев.Ние обикаляхме много миналата есен, имахме и от тях оферта,останах с много добро впечатление.Не са евтини,но качеството е високо.Ние в крайна сметка избрахме Хьорман, но втория ни вариант бяха те.Заводът си е с дългогодишна практика  конкретно за врати.Ако има нещо биха реагирали бързо ( нещо,което си мислех,че ще имаме проблем с Хьорман, ако трябва да се смени,така и стана- просто по-бавно става,заради разстоянието).Има потребителка тук с техни врати,предполагам ще пише и тя. Или както всички тук казваме,ако случите и на добри майстори.....Проблемът с кадрите е огромен

# 306
Благодаря за отзивите. Бихте ли споделили как варираха и цените тогава? На сайта на Адриелли няма посочени.
Иначе, ще погледна к Хьорман.
Тях и Солид съм ги приемала повече за гаражни и входни врати, но ще погледна и интериорните им.

# 307
Някой от следящите темата дали има преки впечатления от вратите на Солид 55, които имат възможност за отключване с пръстов отпечатък?

# 308
Как варираха цените е много общ въпрос Stuck Out Tongue Winking Eye материал,дебелина ,цвят,размер,обков....Идете си на място ще ви изготвят индивидуална оферта

# 309
Нашите врати са на Адриели,  отпреди 4 години. Писала съм в темата няколко пъти, да не се повтарям сега...С две думи - доволни сме, работеха тогава с техни монтажници. Няма как предварително да се определи цена, защото се формира от множество фактори по избор.

# 310
Благодаря за мненията!
А какво решение сте приложили за вратите за банята?
Сегашните ни се надуха от влагата и от мокрене при чистене.
Съответно мъжа ми иска да сложим алуминиеви. На мен са ми адски грозни.
Адриелли  и Хьорман не виждам да имат специфични решения за там.

# 311
Надуха ви се,а имаше ли директно мокрене? Старите ни врати на 20г бяха пдч някакво,пак немски бяха, нямаха никакви щети. Сега сложихме отново еднакви всички врати МДФ, но банята ни е голяма,изобщо няма мокрене ,влагата добре се издърпва, дано няма проблем

# 312
Едната ни баня е доста голяма и има суха част - там където е вратата. Единственото “мокрене” е като мия пода, което е абсолютно минимално и неизбежно, с мопа. Мисля, че всички го правим. Има си и вентилатори за влагата.
Въпреки това, вратата отдолу е леко надута и стърже като я отваряме/затваряме.
Другата баня е по-малка и там е имало някакво мокрене 1-2 пъти, децата като бяха прекалили. Там е мноого надута, едва се отваря.
Ясно ми е, че вратите са повече от некачествени, но все пак проверявам и за опции от други материали.
Относно Хьорман - виждам, че полупката става през дострибутор, а не от Хьорман директно. Ако искам да ги разгледам, също ли трябва ма дострибутор да се обадя?
Кой бихте препоръчали за София?
Мисля да разгледаме тях и Адриелли.
Надуха ви се,а имаше ли директно мокрене? Старите ни врати на 20г бяха пдч някакво,пак немски бяха, нямаха никакви щети. Сега сложихме отново еднакви всички врати МДФ, но банята ни е голяма,изобщо няма мокрене ,влагата добре се издърпва, дано няма проблем

# 313
Готовите врати, често ги режат на място и отдолу остават без покритие. Ако не се кантира/лакира/боядиса поема влага и все едно дали е мдф или пдч. С первази и каси е същото. Аз чакам да монтират моите, те са по поръчка и няма да режат крилата, но съм се разбрала, че ако се наложи да режат каса или перваз, ще ги намажат на място с лак или каквото там слагат.

# 314
Хьорман БГ имат два основни дистрибутора от 20г, няма значение към кой ще се обърнете- ми бяха казали от офиса. Ние имахме малко проблеми с монтаж и две брави,но много коректно идваха колкото пъти трябваше,а за бравите чакахме няколко месеца да сменят обърканите.За това казах,че може би когато все пак производителя е в БГ ще се реагира по-бързо,ако има някакъв казус.Това да имате предвид!

Общи условия

Активация на акаунт