Препоръчайте интериорни врати- тема 3

• 71 652
  • 444
  •   1
Отговори
# 315
Аз няколко пъти проверявах в сайта им, и при избор за София, излизат със сигурност доста повече от 2, затова попитах, нямам представа към кого да се обърна!
Иначе, сега се връщаме от Адриелли. Определено чудесно и компетентно отношение.
Това е много важно за нас, да говорим с човек, който реално може да ни бъде полезен, обясни ползи и рискове за различните опции.
Очакваме оферта. Искаме и до Хьорман да отидем, за да видим и там какво имат откъм модели, въпреки че, при положение че сме лимитирани от това да трябва да сме с бели врати, не знам колко много избор можем да имаме.
Бихте ли споделили Вие защо избрахте Хьорман пред Адриелли-то?

# 316
Избрахме ги само водени от факта,че сме убедени в немското качество,независимо за какъв продукт става въпрос, а и старите ни врати бяха немски (на 20г без никакви забележки).Също Хьорман заради падащите прагове,особено на хола ни е нужен,заради хобито на мъжа ми. И нашите са бели.

# 317
Кажете, кое представтелство сте ползвали на Хьорман, моля. Аз пробвах едно някъде в Дружба беше, преди около година. Обаче имаше някакво ново момиче, което беше супер необучено и не ме задоволиха отговорите. Та, ако имате препоръка за представитество, би било добре. И аз още съм в търсене на интериорни врати, не ми е спешно, затова отлагам.

# 318
Точно в Дружба,от Стило Доорс поръчахме ние.Друг официален представител били Мей дорс- тези две имена ни препоръчаха от Х.БГ ,работели с тях от 20г.Проблемът с Х. може би е ,че по отскоро внасят интериорните врати,по познати са у нас с гаражни и входни. Поне проблемите,които имахме ние това ми говорят,но пак казвам дойдоха колкото пъти трябваше,без мрънкане.

# 319
Здравейте. И на нас скоро ще ни се наложи да сменяваме интериорните врати. Това с падащия праг много ми хареса. Кои други фирми го предлагат като опция?

# 320
Препоръчвам Флор Декор! Взех страхотни врати в уникален цвят.Те ми ги доставиха и те ми ги монтираха.Заплатих и за 5 години гаранция.Препоръчвам с двете ръце.Те бяха едни от малкото със собствени монтажи, а и са официален вносител на Еркадо за България.Иначе във повечето магазини се продават variodoor, grade, но цветовете и моделите не ни допаднаха.

# 321
Отдело ли се плаща за гаранция? Confused

# 322
  • София
Имате ли снимки? Какъв цвят избрахте и колко време чакахте за доставка и монтаж?

# 323
Чакахме 2 месеца.Поръчахме МДФ врати.Ксчил съм ги втемата по рано.Заплатих допълнително за 5 години гаранция, но според мен е било излишно.Вратите са изключително качествени и не виждам какво може да се случи с тях, но както и да е.

Имате ли снимки? Какъв цвят избрахте и колко време чакахте за доставка и монтаж?

# 324
Здравейте отново! Спряхме се на Gradde, като че ли. Може ли да споделите фирма, която ги монтира добре и сте доволни? Благодаря ви!

# 325
Здравейте група. Дано ви намирам в добро здраве. Натъкнах се на странни неща след като опитах да поръчам врати GRADDE в малък град. Оказа се, че фирмата не представя никакви документи, едостоверяващи произхода и дали това наистина е Граде. Говорих с търговския представител, някаква фирма дама от Варна (все още проучвам коя е фирмата), която ми заяви в прав текст, че не предлагат документи за произход. Някой поръчвал ли е последните 2 години от тази марка, на когото да са му представени документи за произход. Дори във фактурата за продажба щяло да пише просто Интериорни врати. Благодаря! Притесненията са ми, че може вратите да се произвеждат в някое мазе или пък в страни от третия свят.

# 326
В темата назад има куп коментари точно за тези врати. Не те съветвам. Аз ходих да ги гледам на живо преди 4 години, от вратата си личаха що за качество са и само от етични съображения  се доближихме с ММ да ги огледаме, обменихме 2-3 приказки с продавачката и се врътнахме на бегом към вратата.

# 327
Ние имаме врати на граде, купувани преди 6 години и няма никакво следи от употреба(а сме с малко дете). Със сигурност не изглкеждат най-качествените, твърде леки са,но преди на фона на другите бяха бюджетен вариант с доста по-добра визия, вече не са и съвсем бюджетни. Не сме получавали документ за произход, не сме и търсили, но аз също не вярвам, че са немски.

# 328
Ама, те са си чисто китайски, не са немски. Скоро ми ги предложиха и аз отговорих, че не искам китайски врати, а човекът от фирмата каза: китайски са, но с немско качество😆
Нямам впечатления за тези врати, може и да не са толкова лоши, но е дразнещо, че упорито ги пробутват за немски.

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 18:53 от Чи лу

# 329
Завод за врати Граде няма.Това с немските врати си е чиста измама.

Общи условия

Активация на акаунт