БРАТЯ - СЕЗОН 5 ФИНАЛ

• 33 925
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
Аз не вярвам, че ще съберат Драго и Лора.
Да, ще има терзания и стари трепети, но до там.

На онова стори на Темелкова, където пишеше ‘Елена приема, че Драго и Лора са заедно’ - аз го разбирам, че тя приема от дадена реплика/случка, че те са се събрали, а всъщност не са.

# 676
  • София

На онова стори на Темелкова, където пишеше ‘Елена приема, че Драго и Лора са заедно’ - аз го разбирам, че тя приема от дадена реплика/случка, че те са се събрали, а всъщност не са.

+1

# 677
Аз не вярвам, че ще съберат Драго и Лора.
Да, ще има терзания и стари трепети, но до там.

Пишеше също ,че Елена казва на баща си, че с Денис са разделени. Сцената в ,която Елена приема е на Лора и Елена. Какво Лора ще я лъже ли? Просто са се изяснявали, и Елена се е примипила. Не мисля, че Лора би лъгала за такова нещо. А и Денис и Лора ще имат доста сцени заедно за хора с такова минало. Както и да е. Ще се види.

# 678
Добре, а защо не искате Драго да е с Лора? Бихте ли се обосновали? Не се заяждам, просто ми е интересна гледната точка на отбор Драго-Елена Simple Smile

# 679
Добре, а защо не искате Драго да е с Лора? Бихте ли се обосновали? Не се заяждам, просто ми е интересна гледната точка на отбор Драго-Елена Simple Smile
О те толкова писаха😂 назад ,че ако сега пак се пише ще е просто повтаряне. Вече всички си казаха защо като писаха за кого са. Малко ми омръзна това да е основната тема, но като повечето е скучно😂

# 680
  • Галифрей
Искам основната тема да бъде как след толкова мъчения и прочие Драго изглежда супер и в добра форма? Каква е тайната му, дори прическата му е хубава? Аз много рядко го виждам да яде, никога не са го давали да ходи в кенефа, дори алхохала не го хваща. Железен е. Ол той е… вампир! 😱

# 681
Ми досега не разбрахте ли ,че Денис е Супермен!

# 682
  • Галифрей
Ми досега не разбрахте ли ,че Денис е Супермен!
Не защото, аз не гледах по миналата серия. Мислех,че е Кларк Кент 😱

# 683
Какво ви е мнението за "студения" Денис днес...Очаквах срещата с Лора да бъде много по-силна сцена от това,което ни показаха..две приказки, как той "продължил напред"🤔

# 684
Ами, Денис се познава колко му е слаб ангелът спрямо нея и според мен побърза да парира всичко в зародиш. Simple Smile Лора винаги го е владеела, Радо неведнъж й каза "ти го правиш слаб, неузнаваем". Според мен се страхуваше да не вземе да му се хвърли на врата и... какво правим тогава? Joy А може пък и наистина да я е забравил (все пак какво са някакви си 20 години лягане и ставане с едно и също име, нищо работа не е), да обича Елена и да иска да й е верен, ще видим. Wink
Като цяло сцената беше доста вяла, нищо вълнуващо нямаше. А той наистина ли посегна сякаш за момент искаше да хване ръката й, когато излизаха, или така ми се видя?

# 685
Не ви се видяло само на вас...като излизаха от залата и направо посегна към ръката и...Освен това като влезе при него му се подкосиха краката...Това не е признак на безразличие,да видим какво следва напред.Прекрасен Влади Михайлов,за пореден път го изигра добре.Пък и всички видяхме ревността на Лора,joyy😁😍❤

# 686
Дам, Лорка изревнува. Wink Щеше да е готино и Денис да попадне в ситуация, в която да я види с друг, пък да видим тогава няма ли да се събуди звярът в него. Laughing Ех, жалко, че тя си изгори малката черна рокля от сезон 1. Joy

# 687
Хаха,ако я беше видял с друг щеше да има още една серия с мъчения..Анатолий щеше да ни се струва като приказка😀
Денис направо щеше да го нареже😆😁

# 688
  • Другата България
Пореден образ, който сценаристите доомазаха здраво. Този на Лора. Чак мен ме е яд, въпреки категоричността ми, че просто двамата са приключили и всичко е останало в миналото.
Та, след като толкова време Лора беше неориентирана тотално какво иска, защо го иска, кога го иска, и най-вече - с кого го иска, водеше вътрешни борби наяве или наужким, лъжеше Борис, буквално го използваше като заместител, забременя, и за това го излъга, след като си личеше колко обича Драго, уби заради него, в затвор влезе заради него, ожени се за него, с Юлия дори се пребори заради него, всичко направи заради него и в името на любовта, та след това просто ей така, реши с лека ръка да зареже това и него с бележка и мейл, и да се разведе...по пощата. Ок, и това е вариант, решила, развела се, започнала на чисто, грехове изкупва, с демони се бори...все тая.
И сега, се връща от нищото, идва и му търси едва ли не сметка “коя е тя?“ Влиза ей така през вратата, гледа като кошута, готова да му се нахвърли, и като не получава очакваното, започва да “ревнува“. Като каква? Като бивша? Чак ме е яд, че развалиха образа на Йоана, можеше по-вълнуваща да я направят тази среща ако са решили да ги събират, можеше да оставят Денис сам да се усети, че държи повече или пък само на нея - ако това е така. Тя буквално му даде да разбере, че само да свирне, и е готова да се събират, или нещо такова, не задълбавах в размисли, но наистина очаквах повече. Сега Анатоли вероятно ще я отвлече, ако утре не се изпотрепят, или Карамитев ще го направи, или нещо такова очаквам да вкарат, за да накарат Денис да залитне отново. Евентуално, не ми е важно, но ме е яд за Темелкова. Можеше да го направят много по-вълнуващо и интригуващо това завръщане, някаква тръпка за зрителя да има. Епизод след епизод все повече немощ, това пък с Еди, дето сам отиде и залови “опасния и мноооого страшен наемен убиец на украинската мафия“ също беше култов момент, егати и убиеца е тоя тогава! Убиец да не си, мафиот да не си, БОБ-а джия да не си, остана ли някой неокарикатурен се чудя. Една Зайка държи фронта за момента, аааа, оказа се всъщност, че тя предупредила Лора да не идва заради Кольо, а всъщност точно тя я натресе на него и в последния момент съвестта ѝ проговори. Всъщност, Денис я спаси Лора, дано поне това ѝ стане ясно, ако ще в последния епизод да е. Сега Елена пък ще започне да ревнува вероятно, изобщо на индийски сериал го обърнаха, добре, че е Влади Михайлов, отдавна да съм го зарязала иначе.

# 689
Дам, доста тъпо, но всъщност като се замислим, това поведение си е точно в стила на Лора - иди ми, дойди ми. Цял живот се обичат, но тя се мъчеше да имитира щастие с Борис, после пак искам, не искам, после срива покрай загубата на бебето, после пак събиране след сума ти перипетии, после депресията изневиделица и молбата за развод, та си е точно в стил Лорка тази поява и готовност сега да му се метне на врата пак от нищото. То стана ясно, че тя затова го е потърсила, защото друга причина просто нямаше. Но той парира всичко на секундата, за да не изпада в сложна ситуация.
Като цяло, много зле завъртяха нещата. Както каза и Дяволо по-рано, трябваше да оставят Денис сам в сезон 4, докато акълът на Лора "уври" и пак да ги съберат, за да задоволят романтичните души от зрителската аудитория. Сега е буквално наникъде. Цял сезон ни убеждават колко е влюбен в Елена, уби най-добрия си приятел, който му беше повече от брат, заради нея. И сега ако изведнъж осъзнае колко НЕ я обича, защото истинската му любов винаги е била само и единствено Лора, просто образът на Денис ще олекне и убийството на Радо наистина ще увисне, смъртта му ще бъде чисто и просто умножена по нула. Изобщо ни така, ни така... Пиша 2+ на сценаристите за сезон 4 и това, което видяхме досега от 5, като плюсът е поощрителен за усилието... Дано ни изненадат приятно и все пак сериалът да има що-годе адекватен и приемлив финал, но на този етап не виждам как...

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 00:25 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

Общи условия

Активация на акаунт