Лято в Албена 2023г. (Тема 1)

• 60 278
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
Искам и аз в Гергана, отново. 🙄😀
Полина, ще се радвам да споделите впечатления. До кога работи хотела, знаете ли?

# 136
  • Русе
Ето го посрещането!

# 137
  • Русе
Да докладвам! Ще работят до 02.10., времето днес е като края на юли 33-34 градуса/ голяма жега/, а водата приятна 22-23 градуса. Хотела е пълен до дупка, а храната е супер за това време на сезона/ лаврак, пъстърва, смокини, ананас/ и стандартните неща. Снощи на барбекюто имаше невероятни ребърца, но албенска ракия вече няма/само ямболска.гроздова/ ябълковия сок е налице. Работят Мура, Боряна, Лагуна бийч, Сенди бийч, Мартим, Фламинго, голямата Калиакра и Ралиците. От понеделник паркинга в зелена зона е 10 лева.  В хотела сновно са германци, англичани, българи, чехи, поляци и доста малко румънци/за щастие/. По веселата уличка/както аз я наричам/ все още работят повечето сергии и атракции, рикши, влакчета, но детските атракции естествено вече не работят. Ами това е ако има нещо питайте.

# 138
  • София
Бяхме на Калиакра бийч 6 дни ултра ол инклусив в началото на септември, много сме доволни, всичко ни хареса. Набързо избрах хотела, благодаря за препоръките в темата. Дано успеем и догодина да отидем, че при нас е сложно планирането на отпуски/ разрешение от работодатели и т.н.

# 139
Албена днес

Много спокойно, тихо, няма хора. Атракционите, магазините, заведенията по търговската улица са затворени. Хапнахме много вкусна пица в италианския ресторант. Пихме чудесно кафе в Маритим Парадайс блу. По крайбрежната работеше ресторанта срещу Калиопа. Дъщеря ми и зет ми в петък хапнали там вкусен пържен сафрид. Те са в Калиакра. От храната са много доволни. Има ябълков сок, в стаята зареждат кафе, чай.
Не са много доволни от базата, че е стара. Имат забележки за хигиената. Но те работят в хотел в Австрия и имат професионално изкривяване. 😀 Ходят на плаж, водата е студеничка. Паркирали са на паркинга на Калиакра, по 10лв на ден е. Прибират се във вторник, ако има още отзиви, ще пиша. Мисля че са доволни от почивката. Ако не им харесва, им казах, че мога да ги сменя. 😝

# 140
  • БГ
Новина от днес:
Хотел „Амелия“ става част от немската верига Maritim

Пробвах днес в сайта резервация за лято 2023г., но ... няма цени?!

# 141
Stefaniika,резервациите временно са блокирани най-вероятно защото скоро ще излязат нови резервации с актуализирани цени.

# 142
  • БГ
Днес, по традиция, 😉 отварям сайта на Албена и какво да видя - оферти с Ранни записвания!
Липсват ми, обаче, 2-3 хотела?!

# 143
  • Русе
Цените са добри! Аз очаквах по-високи и са пуснали всички хотели включително Ком и Алтея! Липсва само Гергана в момента може по-късно да се появи и тя.

# 144
Fortuna,казва че платили за паркинг на 2 октомври. Не е ли безплатно паркирането в Албена от октомври?

# 145
  • София
За Гергана едва ли ще има 25% отстъпка. Колко беше за РД на албена в гергана отстъпката, някой помни ли?

# 146
Къде на сайта са тези ранни записвания? Като вляза в даден хотел и се опитам да задам дати, успявам само да избера дата на настаняване, след което прозорецът с календар замръзва и до там. Не виждам специално поле Ранни записвания или нещо оферти за лято 2023г.

# 147
  • БГ
fatalina, след като изберете период на резервация и брой възрастни/деца, кликвате Резервирай сега.

След това се зареждат всички възможни резервации. Пример:

Червената, задраскана цена е без отстъпка, зелената - след съответната отстъпка.
Ако някоя оферта Ви харесва, кликвате Резервирай. Тогава сайтът Ви приканва да си влезете в профила, където можете да допълните изисквания и отстъпки към резервацията.

# 148
Fortuna,казва че платили за паркинг на 2 октомври. Не е ли безплатно паркирането в Албена от октомври?
Ние бяхме за ден в Албена на 02.10, без нощувка, платихме 10лв. Дъщеря ми също са платили по 10лв на ден, макар че бяха с нощувки.

# 149
За Гергана едва ли ще има 25% отстъпка. Колко беше за РД на албена в гергана отстъпката, някой помни ли?
За Гергана не знам, но за Калиакра Маре за същите дати е с 300 лева по-скъпо, отколкото беше с отстъпката за РД. Как може да искат €1200 за седем нощувки за двама възрастни + едно дете?

Общи условия

Активация на акаунт