Лято в Албена 2023г. (Тема 1)

• 60 023
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
Някой може ли да сподели тазгодишно впечатление от Ралица Супериор. Най вече ме интересува чистотатата и качеството на храната. В booking чета доста негативни мнения и за 2те.
Кои коментари имате предвид? Повечето са много добри , особено от тази година.
Иначе ние бяхме миналата година и бяхме много доволни както от чистота, така и от храната. Само накрая на периода след 15 юли имаше вече доста повече хора и съответно вече повече се чакаше за вземане на храна, но пък имаше винаги достатъчно като количество, разнообразие.
Най-много бяхме очаровани от анимацията, както за децата, така и за нас.
Ние лично бяхме много доволни от престоя си.

# 586
За Гергана :
На нас храната ни хареса. Имаше и тематични вечери.
До последната бариера, до която може да се влезе с коли, има охрана, който се обажда на хотела. Пристига шатъл. Човекът от шатъла помага за паркирането, помага за багажа и после закарва почиващите до хотела, където също помага с багажа (абе, чувстваш се специален).
За тръгване, по същия начин с шатъла до колата.
Комари не съм усетила да има.

# 587
  • у нас
Fortuna много благодаря ❤

# 588
  • В.Търново
За Гергана :
На нас храната ни хареса. Имаше и тематични вечери.
До последната бариера, до която може да се влезе с коли, има охрана, който се обажда на хотела. Пристига шатъл. Човекът от шатъла помага за паркирането, помага за багажа и после закарва почиващите до хотела, където също помага с багажа (абе, чувстваш се специален).
За тръгване, по същия начин с шатъла до колата.
Комари не съм усетила да има.
Това за първи път го чувам да се практикува за Албена.

# 589
Tо не е за Албена, а само за хотел Гергана, защото до него с кола няма как да стигнеш, защото е резервата.

# 590
  • В.Търново
Много добре! Браво! Едно положително нещо.

# 591
Здравейте,
някой знае ли как стои въпроса със зареждането на електрическите автомобили?

# 592
Знам за станция на паркинга на Фламинго, но нищо повече.

# 593
  • Русе
Да похваля Лагуна бийч, много добра храна,добър персонал,от снощи има много комари,носете си репеленти,хотела е пълен предимно французи, не ми хареса че няма детска анимация а само за възрастни,и морето и басеина стават вече за къпане, хубаво е че има вътрешен топъл мин.басеин около 33 градуса е водата, но като цяло доста е занемарен комплекса

# 594
На Парадайс вечер има анимация за деца, ходете там, готино е.

# 595
Някой ако отседне във Вита Парк, да драсне 2 реда, главно ме интересува храната дали им е много зле.

# 596
И аз чакам мнения за Ралица Супериор от 7.09 сме там .Grinning

# 597
  • у нас
Точно от комарите се притеснявах дали ще е ефективно пръскането и то …😂😂😂 ние сме в Гергана, а дъщерята такива отоци прави от ухапвания 😩😫

# 598
А когато си в друг хотел можеш ли да ходиш в Парадайс на анимацията за деца ?
На Парадайс вечер има анимация за деца, ходете там, готино е.

# 599
Разбира се. Години наред ходехме на анимацията на Калиакра, правеха страхотни шоута, тя си беше за малки и големи, но след ковид нямаше или ние не сме попадали. След това всяка вечер бяхме и не само ние, от всякакви хотели, на Парадайс,тя си е анимация за деца, има маси за родителите, бар ако нещо ви се пие, децата танцуват на сцената и пред нея.

Общи условия

Активация на акаунт