Лято в Албена 2023г. (Тема 1)

• 60 327
  • 733
  •   1
Отговори
# 210
Мнение как е морето в началото на юли в Албена? Че едната от офертите ни е за периода 5-15 .юли и се чудим, дали няма да е водата много студена за къпане?

# 211
  • Сливен
тази година бяхме от 12-18 юли водата беше супер

# 212
Била съм в началото на юли в Албена. За мен водата беше добре.
Но всяка година е различно. Еднозначно мнение няма.
Началото на юли и началото на септември са ми любимото време за почивка в Албена.

# 213
Една година септември такъв вятър ни духа, че вече не ми е любимо тогава да ходя

# 214
  • Русе
Били сме от втори юли и времето и водата бяха супер, но от година до година има разлика. Всичко е на късмет, преди две години бяхме в средата на юли в Магнолийте в Приморско, като случихме на супер неприятно време вятър, облаци и т.н.

# 215
Преди 4 години мисля, че беше, септември беше по- хубаво времето от Юли. На късмет е
Аз запазих Секси пак. Две стаи с преходна врата. С моите диваци това е най- добрият вариант за нас.

# 216
  • София
Гледам, с отстъпка ранни записвания за Гергана (20% сега)
 плюс отстъпка приорити карт (10%) цената за нощувка в Гергана ми излиза 382 лв., при 282 лв .за абсолютния същия период миналата година.

Верно, че от 2023 Гергана ще е на база ултра ол инклузив. От друга страна, почти съм сигурен, че северните румънски братя и съвсем леко подпийналите немци ще почиват чрез туроператори за не повече от 100 евро на ден.

Къде бъркаме ние българите, че така се отнасят с нас 😊

# 217
Къде бъркаме ние българите, че така се отнасят с нас 😊
Бъг в кода (генетичния). На Главния Програмист ще му трябват векове за да премахне бъга. Laughing

# 218
Дайте ги тези оферти за немци и румънци да резервираме при тях.

# 219
  • СИ

... От друга страна, почти съм сигурен, че северните румънски братя и съвсем леко подпийналите немци ще почиват чрез туроператори за не повече от 100 евро на ден.  ...

Моля? 100 евро на ден? Много си се объркал. Албена продават леглото за 10-15 евро на големите европейски туроператори. Един германец едва ли плаща повече от 50 евро на легло. С пътя и храната, естествено.
И аз не разбирам как има българи плащащи на легло по 200-300 лева за почивка в Албена. Но щом има кой да ги дава естествено, че от Албена ще ги прибират.

# 220
Реших да погледна в един от немските туроператори,които водеха туристи това лято в Албена - flamingotours.de.  Зададох хотел Гергана, период от 3.07 до 9.07,т.е. 6 нощувки, пакетна цена  591 евро на човек.

# 221
Приорити карти не се издават към момента, доколкото разбрах от съобщението в сайта Sad

# 222
Реших да погледна в един от немските туроператори,които водеха туристи това лято в Албена - flamingotours.de.  Зададох хотел Гергана, период от 3.07 до 9.07,т.е. 6 нощувки, пакетна цена  591 евро на човек.

А цената за същия период, за същия хотел двойна стая гледка море излиза 545 евро на човек на сайта на Албена.
Не знам къде ги дават тия оферти, за които пишете ... дайте линкове, имам приятели в чужбина, ще им ги пратя да се възползват.

# 223
Да проверят офертите на lovelyholidays. Сносно е, ведно със самолетните билети.

# 224
Да проверят офертите на lovelyholidays. Сносно е, ведно със самолетните билети.
Може ли някакви конкретна оферта да покажете, че аз пробвах и на цитирания от Вас сайт да открия нещо, но Калиакра маре, апартамент за желания от мен период ми два към 350 лири на вечер..

Общи условия

Активация на акаунт