Лято в Албена 2023г. (Тема 1)

• 60 408
  • 733
  •   1
Отговори
# 360
  • Русе
Как така са ви върнали оферта, като правите резервация, тя цената се вижда. Дай линк към офертата.
Аз запазвам направо две стаи.
Ами аз не искам две стаи, а едноспален апартамент. Потвърдил съм оферта от сайта и съответно имам имейл с резервация, която трябва да плата до опр дата. Изненадва ме това, че нямам добаване на допълнителна сума за 3ти и четвърти човек, а цената се формира само от бр. дни по определената сума за апартамент. Не знам дали ме разбирате.
Не мога да дам линк, защото вече няма свободни места за съответните дати

Вашата резервация:

Дата на пристигане: 01.07.2023 (след 14:00ч.)

Дата на заминаване: 08.07.2023 (преди 11:00ч.)

Престой: 7 нощувки

Брой гости: 4 възрастни, 0 деца

Стая: Апартамент с 1 спалня

Изхранване: All Inclusive

Цена с отстъпка: 2829.17 лв. (1446.53 ‎€)

Вие спестявате: 1100.23 лв. (562.54 ‎€)

Основна цена: 3929.40 лв. (2009.07 ‎€)

В момента тази стая гледат 15 човека.

Така трябва да е изглеждало преди да потвърдите резервацията си. Пише броя възрастни и нощувките. Според мен всичко е ОК.

# 361
Как така са ви върнали оферта, като правите резервация, тя цената се вижда. Дай линк към офертата.
Аз запазвам направо две стаи.
Ами аз не искам две стаи, а едноспален апартамент. Потвърдил съм оферта от сайта и съответно имам имейл с резервация, която трябва да плата до опр дата. Изненадва ме това, че нямам добаване на допълнителна сума за 3ти и четвърти човек, а цената се формира само от бр. дни по определената сума за апартамент. Не знам дали ме разбирате.
Не мога да дам линк, защото вече няма свободни места за съответните дати

Брой гости: 4 възрастни, 0 деца

Tова трябва да ви пише, ако пише 2ма възрастни, значи не сте избрали 4ма.

А относно двете стаи, има две стаи с врата между тях и си става апартамент, бяхме в такива две стаи миналата година, не виждам особена разлика.

# 362
Да, точно така изглежда 4 възрастни, но очаквах да има добавена сума за 3ти и 4ти възрастен. Така офертата е супер, през която и агенция да правя запитване има добавяне за 3ти и 4ти човек

# 363
В апартамента явно са 4 основни легла, затова нямате цена за добавени 3 и 4 възрастен на допълнително  легло.

# 364
Здравейте! Колебая се между Каликра бийч и Калиакра маре. Ако съдя по цената, първият е по-добър. Моля за мнения с какво го превъзхожда и струва ли си 400 лева разлика в офертата.

# 365
  • В.Търново

dete2, до колкото знам в Албена не могат да се настанят 4 възрастни в едноспален апартамент. Според мен има грешка. По-добре се обадете на кол център преди да потвърдите.

# 366

dete2, до колкото знам в Албена не могат да се настанят 4 възрастни в едноспален апартамент. Според мен има грешка. По-добре се обадете на кол център преди да потвърдите.
https://booking.albena.bg/accomodation/step2?hotel=all&adults=4& … arture=18.07.2023

Може, има си я опцията. За семейства с две деца над 12 години, това е опция. Макар че навсякъде има стаи с врати между тях, както писах и ако си го заявиш, също е опция и излиза дори по-изгодно.

# 367
  • В.Търново

https://booking.albena.bg/accomodation/step2?hotel=all&adult … arture=18.07.2023

Може, има си я опцията. За семейства с две деца над 12 години, това е опция. Макар че навсякъде има стаи с врати между тях, както писах и ако си го заявиш, също е опция и излиза дори по-изгодно.
Да, точно там гледах, но на някои хотели излиза направо двойна стая с цена за 4 възрастни, обаче в описанието изрично пише, че се настаняват 2+2 или 2+1. Разтегателните дивани не са подходящи за 1 възрастен и 1 дете, а за 2 деца или 1 възрастен. Преди време като съм проучвала и знам, че в двойни стаи не се настаняват 3+1  или 4. Само единица хотели могат в двойна стая да настанят 3 възрастни с 1 дете, но за 4 възрастни не. Единствено може голям апартамент или вилите в задната част на курорта, но малко хотели го предлагат или две двойни свързани стаи, но в случая жената не е избрала опция за две двойни стаи.
Нека най-добре да звънне и да напише тук, че ми е интересно и на мен как ще процедират в нейния случай.

# 368
  • Русе
Здравейте! Колебая се между Каликра бийч и Калиакра маре. Ако съдя по цената, първият е по-добър. Моля за мнения с какво го превъзхожда и струва ли си 400 лева разлика в офертата.
Определено Калиакра бийч и много по-добър. Стаите в Калиакра маре са доста малки, ресторанта не е реновиран аз даже се зачудих как изобщото ще работи този сезон като Ултра олл инклузив,

# 369
  • Русе
Определено Калиакра бийч и много по-добър. Стаите в Калиакра маре са доста малки, ресторанта не е реновиран, аз даже се зачудих как изобщо ще работи този сезон като Ултра олл инклузив,

# 370
A как се процедира с чадърите, по един и два шезлонга на стая. А когато плащаш за апартамент и за четирима би трябвало да ползваме два и четири шезлонга? Ние от години сме под два чадъра. Има ли шалтета или са голи шезлонги. За хотел Елица става въпрос. И последно каква е цената на споменатите съоръжения на първи и втори ред?

# 371
Няма шалтета, гол шезлонг е. Не съм се интересувал за апартамент колко чадъра се полагат, ние сме с малки деца дето не седят на шезлонгите и взимахме два с един чадър. Повече не са ни трябвали.

# 372
Миналата година бяхме в апартамент точно в Елица, и аз попитах за чадърите - казаха чадър и два шезлонга на помещение

# 373
И последно каква е цената на споменатите съоръжения на първи и втори ред?
Миналата година всичко беше по 7 лв. Чадър + два шезлонга 21 лв. за първи и втори ред.

# 374
Миналата година бяхме в апартамент точно в Елица, и аз попитах за чадърите - казаха чадър и два шезлонга на помещение
Е как го измислих така, плащаш за 4ма възрастни а ползваш един чадър. Абсурд да се съберем.

Общи условия

Активация на акаунт