Лято в Албена 2023г. (Тема 1)

• 60 863
  • 733
  •   1
Отговори
# 375
  • Русе
Миналата година бяхме в апартамент точно в Елица, и аз попитах за чадърите - казаха чадър и два шезлонга на помещение
Е как го измислих така, плащаш за 4ма възрастни а ползваш един чадър. Абсурд да се съберем.
Аз го разбирам, че щом е на помещение са 2 чадъра с шезлонги. Апартаментите са с две помещения. Но може и да не разсъждавам правилно.

# 376
Ако трябва да съм конкретна, бяхме в едноспален апартамент 2 възрастни и 2 деца, при настаняване с управителя точно разговарях и това ми казаха. Но пък на плажа никой не е минал да ни проверява, ако има свободни чадъри едва ли някой нещо ще Ви каже, така или иначе всички ще бъдете с гривни на хотела

# 377
  • София
Ползваме чадър и два шезлонга, но понеже децата малко поотраснаха, последната година придърпвахме трети, че и четвърти шезлонг (не толкова да се крием под чадъра, колкото и децата да се почувстват като "големите", нали), проблем не е имало.

# 378
Ако трябва да съм конкретна, бяхме в едноспален апартамент 2 възрастни и 2 деца, при настаняване с управителя точно разговарях и това ми казаха. Но пък на плажа никой не е минал да ни проверява, ако има свободни чадъри едва ли някой нещо ще Ви каже, така или иначе всички ще бъдете с гривни на хотела
Да и това си го помислих също. Споделете малко за храната, като сте били скоро в Елица, има ли разнообразие? Алкохола от българските марки ли е или преди години беше някакъв съвсем неизвестен за нас.
Вие как успяват да се свържете с кол центъра аз не успявам цяла седмица. Искам да намаля дните, които съм резервирала. Не става да направя нова резервация, защото ми дава, че няма места

# 379
Аз с Кол центъра не успях да се свържа.
Напитките са български, неизвестни, бирата е разредена, другия алкохол бива. Ние не сме големи пиячи.
Кафето беше хубаво от машина, това ми беше важно на мен. Не някакво уау, но не и онези бози дето има по другите хотели.
Храната е нормалната, пак да кажа не сме капризни. За закуска имаше пържени яйца,варени такива ,салами, сирена кашкавали пържени филии, мекици, баница. Плодове също и зеленчуци, както и зърнени разни.
Обедите винаги имаше две супи някакви манджи с месо.
По същия начин и вечер. Имаше и барбекю, една вечер имаше миди.
Салати и плодове имаше на обед и вечеря.
Гладни не сме останали бяхме четири семейства, три от семействата с малки деца, имаше храна за всички ни.

# 380
  • София
Миналата година бяхме в апартамент точно в Елица, и аз попитах за чадърите - казаха чадър и два шезлонга на помещение
Е как го измислих така, плащаш за 4ма възрастни а ползваш един чадър. Абсурд да се съберем.

Цената е за апратамент, а не за брой легла и  броя на настанените в него. Ако бяхте в две стаи цената е различна и по-висока.

# 381
  • Русе
Сега гледах цените за паркинг, но има само до края на Април. Дано да няма големи изненади от Май нататък.

# 382

Цената е за апратамент, а не за брой легла и  броя на настанените в него. Ако бяхте в две стаи цената е различна и по-висока.
Ами не е така, защото цената за 3ма е по ниска от тази за 4ма.

# 383
Аз с Кол центъра не успях да се свържа.
Напитките са български, неизвестни, бирата е разредена, другия алкохол бива. Ние не сме големи пиячи.
Кафето беше хубаво от машина, това ми беше важно на мен. Не някакво уау, но не и онези бози дето има по другите хотели.
Храната е нормалната, пак да кажа не сме капризни. За закуска имаше пържени яйца,варени такива ,салами, сирена кашкавали пържени филии, мекици, баница. Плодове също и зеленчуци, както и зърнени разни.
Обедите винаги имаше две супи някакви манджи с месо.
По същия начин и вечер. Имаше и барбекю, една вечер имаше миди.
Салати и плодове имаше на обед и вечеря.
Гладни не сме останали бяхме четири семейства, три от семействата с малки деца, имаше храна за всички ни.
За първи път чувам за разредена бира!

# 384
  • БГ
Зависи за кой хотел говорим. 😉
Пример от миналото лято - 2022.
Бяхме в апартаменти в три различни хотела - Калиакра Маре, Калиопа и Ралица Супериор Делукс. Само в Калиопа цената беше за целия апартамент, без значение колко човека ще го ползваме, а той си беше 3-стаен, с две WC и 2 бани. В другите два хотела цената се определяше от брой човека - възрастни, деца и т.н.

# 385
  • Русе
Зависи за кой хотел говорим. 😉
Пример от миналото лято - 2022.
Бяхме в апартаменти в три различни хотела - Калиакра Маре, Калиопа и Ралица Супериор Делукс. Само в Калиопа цената беше за целия апартамент, без значение колко човека ще го ползваме, а той си беше 3-стаен, с две WC и 2 бани. В другите два хотела цената се определяше от брой човека - възрастни, деца и т.н.
Може ли да опишете апартамента в Калиакра маре?

# 386
  • БГ
Може ли да опишете апартамента в Калиакра маре?
Да, разбира се. Апартаментът ни беше П-образен - обединени две двойни стаи, със зазидана една от входните врати и нова преходна врата хол-спалня. Антре, баня с WC, хол с разтегателен диван, бюро, хладилник, спалня с антре и отново баня с WC, 2 TV, 2 климатика, терасата е обща за хола и спалнята. Имаше достатъчно рафтове за багаж в двете антрета.

# 387
Искам да заведа децата в Албена - на една и половина и почти три години ще са в началото на юли, за когато гледам резервации.
Големият спи с баща си на общо легло и в отделна стая, а аз спя с малкият сама на легло и той в кошара.
Искаме да сме на брега на морето, да имаме тераса с хубав изглед и хубава храна. Да можем да си вземем напитки от някой бар и вечер да си седнем на приказки на терасата, когато децата заспят.
Това, с което бихме могли да направим компромис, за да ни устрои цената, е да сме в една стая, но да ни е удобно и да е голяма.
Какво бихте препоръчали да гледам?

# 388
  • Русе
Искам да заведа децата в Албена - на една и половина и почти три години ще са в началото на юли, за когато гледам резервации.
Големият спи с баща си на общо легло и в отделна стая, а аз спя с малкият сама на легло и той в кошара.
Искаме да сме на брега на морето, да имаме тераса с хубав изглед и хубава храна. Да можем да си вземем напитки от някой бар и вечер да си седнем на приказки на терасата, когато децата заспят.
Това, с което бихме могли да направим компромис, за да ни устрои цената, е да сме в една стая, но да ни е удобно и да е голяма.
Какво бихте препоръчали да гледам?
Има стаи със спалня, единично легло и разтегателен диван, които са достатъчно просторни. Погледнете Калиакра бийч, Гергана, Лагуна бийч, Боряна, Славуна. Сенди бийч не на самия плаж, но също е хубав и има такива стаи. Има още хотели на първа линия, но незнам с какви стаи разполагат.

# 389
Сенди бийч е вариант и Калиакра Маре, от тези, в които сме ходили. Обаче в Калиакра ще ви е тясно ако сте в една стая. Ако сте в сенди с обща врата ще ви е по- лесно.

Общи условия

Активация на акаунт