Лято в Албена 2023г. (Тема 1)

• 60 835
  • 733
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте. Ако се запази в момента на 100% ли се плаща ?

# 391
  • Перник
Здравейте. Ако се запази в момента на 100% ли се плаща ?
Здравей! Плаща се 50%, а останалите един месец преди настаняването.

# 392
  • у нас
На сайта пише първи 50% до 1.03, останалото май месец. Аз се отчаях от цени навсякъде и резервирах 5 нощувки в Гергана,студио с изглед море .Може ли някой да ми даде препоръка за избор на стая, етаж … изобщо има ли смисъл. Търсим по тихо място, че малкия спи следобед. До сега сме били само в Калиакра Маре, но миналата година ме разочароваха, даже се бях отказала от Албена, но цени от 5000 ме върнаха. С приорити поне е  още -10% и с ранното настаняване и напускане идва добре

# 393
Докога е отстъпката за ранни записвания? Гледах прилична цена за Арабела Бийч и май ще резервирам.
Едит: Видях, до 1 март е. Колебая се между Арабела и Елица, устройват ме като цена, а и двата хотела са на плажа и предлагат детски басейн. Идвам от Калиакра Маре миналата година и леко ме тревожи качеството на обслужване и храната.

Последна редакция: пн, 30 яну 2023, 16:52 от Elizabeth_

# 394
Докога е отстъпката за ранни записвания? Гледах прилична цена за Арабела Бийч и май ще резервирам.
Едит: Видях, до 1 март е. Колебая се между Арабела и Елица, устройват ме като цена, а и двата хотела са на плажа и предлагат детски басейн. Идвам от Калиакра Маре миналата година и леко ме тревожи качеството на обслужване и храната.
Нивото на Арабела падна осезаемо, но все още не се доближава до супер ниското ниво в Елица.

# 395
Без да искам да обидя никого, недоумявам как на първа линия, след десетки години съществуване на този комплекс, може да съществува хотел в състоянието на Елица.

# 396
Четох миналогодишни ревюта във фейсбук за Елица, очевидно е мръсно и храната е еднообразна, освен това, някои са хванали вируса с разстройството и стомашните болки.

# 397
Хотели Панорама и Компас няма ли да работят вече?

# 398
Миналата година хотел Арабела не работеше.

# 399
  • София
Дали не е време за нова тема - Лято в Албена 2023 г.!
?

# 400
# 401
Парковите хотели ползват ли ресторантите на плажа за обяд, както беше преди години?

# 402
  • Русе
Парковите хотели ползват ли ресторантите на плажа за обяд, както беше преди години?
До колкото знам само Ралиците.

https://albena.bg/bg/oferti/velikdenski-praznici-v-albena

Румънците щурмуват!

Последна редакция: ср, 01 фев 2023, 14:26 от Polina238

# 403
Здравейте! Миналата година бяхме за първи път в Албена. Тази година отново сме резервирали там лятната си почивка.
Искахме да се разходим миналата година до Балчик и ни казаха, че ще ни таксуват отново навлизане в Албена, т.е. две такси за паркинг за един и същи ден. Казаха ни, че предварително трябвало да платим паркинга и можело да излизаме и влизаме в комплекса, колкото пъти искаме. Това успях да разбера от администраторката в хотела. Но тъй като не говореше български добре не съм сигурна, че съм разбрала правилно. А и не мисля, че тя беше наясно точо как и какво трябва да направим.
Та това ми е въпроса - какво трябва да направим, за да влизаме и излизаме с колата, когато поискаме от Албена? Да вметна само, че нямаме приорити карта, ако от нея зависи.

# 404
Плащате си за целия престой паркинг, където сте избрали, дали на автогарата,дали в комплекса, може да платите на рецепция в хотела, може на изхода на бариерите. Така влизате и излизате, колкото и когато искате.

Общи условия

Активация на акаунт