Лято в Албена 2023г. (Тема 1)

• 60 831
  • 733
  •   1
Отговори
# 405
alina_si много благодаря!

# 406
О, това ме изненада. Радвам се , че и Ком е отново на линия. Почивали сме там преди да имаме деца, много си го харесвах

# 407
  • БГ
Дали не е време за нова тема - Лято в Албена 2023 г.!?
Готово! 😉
Модератор редактира заглавието на темата!

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 14:23 от stefaniika

# 408
  • Русе
О, това ме изненада. Радвам се , че и Ком е отново на линия. Почивали сме там преди да имаме деца, много си го харесвах

Те сега са пуснали да продават всички хотели, но по-интересното ще е кои ще отворят реално.

# 409
Изобщо не вярвам хотел Алтея да работи, но ще видим.

# 410
Аз и н виждам да може са се резервира Алтея тази година. Миналата и по-миналата можеше, резервирах, не го отваряха и ни местеха, но сега няма такава опция.

# 411
В приложения линк по - горе хотел Алтия и Ком фигурираха. Затова се учудих, че ще отворят.
Ех, сърцето ми е в Ком - много хубави спомени имаме там. Любим и на децата ни.
От Алтея бях по скоро разочарована. Препоръчаха ни го от офисите на курорта, поради липса на свободни стаи в Ком, далечната 2011 г. Обаче прибирайки се, оставих по имейл обратна връэка с препоръки и отрицателен коментар. Веднага от ръководството се свързаха с мен, извиниха се и ме компенсираха, връщайки половината сума за поивката. Без да съм имала претенции за това.

# 412
Имаха страхотни вечерни програми в Ком!
А преди, като се пиеше хубав алкохол, колко Бейлис сме изпили.

# 413
Виждам, че го има в линка, но не може да се резервира.

# 414
  • Русе
И Ком не може да се резервира явно няма да отвори.

# 415
Някой от вас има ли резервация за великден в Албена? В сайта им гледам че може само за скъпите хотели, Калиакра и Лагуна бийч - разпродадени. Кога успяха да ги продадат? А и в агенциите не виждам да има великденски оферти за Албена. Предни години поне 5-6 хотела са били отворени за великден.
https://albena.bg/bg/oferti/velikdenski-praznici-v-albena

# 416
Лагуна Бийч, както вече писах, поне в активния летен сезон, разчита основно на френски туристи, тъй като е хотел на  TUI- Club Lookea. А относно Великден-миналата година по това време доста хотели в Албена бяха запълнени от украинците.

# 417
  • Русе
И двата хотела са продадени на румъски туроператори. Аз питах в офиса им за Лагуна бийч и ми отговориха това. Можело ако не запълнят изцяло капацитета да пуснат останалите стаи в сайта, но аз само като си представя цял хотел пълен с бесни, не виждали храна румънци ме втриса. За пореден път българите сме прецаканите.

# 418
И защо да са прецакани българите,след като тур операторът си е направил труда да предплати стаи, които може да останат празни? Същото важи и за фирмите, които карат скандинавците посред лято, например. Ето ви от къде идва разликата в цените за българи и чуденци, на която всички се чудят.

# 419
  • Русе
Аз съм далеч от мисълта, че румънския туроператур ще успее да запълни всички капарирани места в двата хотела и затова ме е яд, че когато искам /примерно/ да резервирам не мога, както и стана в нашия случай/ запазихме на друго място/, а на по-късен етап останалите стаи ще бъдат подхвърлени на българите. Защо не продадоха Амелия и Фламинго с така обявените цени?

Общи условия

Активация на акаунт