🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 733
  • 942
  •   1
Отговори
# 270
Нека има различни възрасти и типажи, а пък кой ще побеждава на дуелите си е чиста стратегия, психология и късмет. Не е физическата форма определяща.

# 271
  • при късмета
Аз вчера гледах старта, че в събота не дочаках.
Хареса ми старта, но се надявам да не стане като миналата година, като старта обещаваше по-силен от 6 сезон, а какво стана.
От новите жени за сега ми харесва Елена, нататък ще видим. За докторката мисля, че и аз на мястото на Живка щях да я оставя. Да, може на пръв поглед да е пътник на първия дуел, но мисля, че ще е интересно да я видим. Но и на мен ми мина въпроса как с тази професия си е осигурила такова отсъствие.
Никой не споменава , че Гуспата е от екипа на предаването. Нито в статия, нито във визитка, той е просто един участник във първи сезон. Майтап.
Доколкото ми е известно, той не е в екипа още от 5 сезон. А и до тогава единственото за което е отговарял е да изпробва нови игри. За самото им измисляне май не е бил единствен, макар и там да е имал участие.
Все пак смятам, че ще е по-забавно от последните 2 сезона и да, според мен ще се дължи на скици като Гечо, Финци и Яни, т.е. не съжалявам, че вкараха стари участници, особено тях. От жените не мога да си намеря фаворитка, не знам защо така се получава, всичките ми любими участници са мъже. Альона откровенно не я харесвам, другите вече ги обсъдих. Вчера мернах и участничка от 4 сезон, обявена като предишен участник, но за нея нямам абсолютно никакъв спомен.

# 272
  • Вестерос
Финци и в неговия сезон не беше слаб, ама стана втори в предаването.

# 273
Доколкото знам Финдо зае мястото на Гуспата последните сезони.

# 274
И аз мисля, че Мажена не е подготвена физически, но честно казано не ме е грижа. Решила е да се предизвика- нека го направи, уважавам това. Тя може да разчита на стабилна психика и концентрация, неща които липсваха на Милена, за да спечели в Събота. Сигурна съм, че в нейният дуел, когато и да дойде, игрите няма да са предимно силови, и ако има право да ги подреди хитро, може и да и се получи. Да влезе в правилните коалиции за нея ще е задължително, защото не може да си позволи да е солов играч. Да видим, дали ще успее.

# 275
Има ли шанс да я върнат тази Милена?

# 276
  • София
По начина по който я изпратиха едва ли. Под 5% шанс за мен.

Гуспата от сезон 5 не е в екипа, защото създаде Максимал и насочи там усилията си. Но Папи и голяма част от неговия екип работи и за И/А. Там са си като роднини общо взето... Екипа с редки изключения е един и същ.
Според мен Гуспата ще стигне далеч, защото никой няма да смее да го извика на дуел (и с право).
По същата логика и акушерката ще стигне далеч. Нямам нищо против. Но искам да видя силна социална игра от нея. Да видим...

# 277
  • София
И преди е имало такъв образ, мама Галя, майката на Велислава. Издържах дълго, защото са полезни и в началото наистина е срамно да ги извикаш, но към средата се променят нещата, минала е приемствеността. Викат си ги и си ги изгонват.

# 278
Добре, че отпадна Милена, кошмарна и с неадекватна преценка за себе си и комплекси. Това, че тя има антипатия към "гримираните" и работи селска работа без проблем не е достатъчно условие да е адаптивна и успешна в живота. В нейния свят всичко е черно-бяло, ще се учуди, че понякога в живота и "гримираните" могат да стигнат по-далеч. За професията учителка при нея, ще го оставя без коментар, че ще стане съвсем дълго.

# 279
Аз пък си мисля че Гуспата ще бъде мишена от новите мъже и ще има изненада. Очаквам силни мъже. И аз се радвам че Милена отпадна. Не знам защо но имах чувството че тя щеше да създава много проблеми, или да се хареса на хората с това "вижте аз колко мога".

# 280
Здравейте знаете ли дали някъде ще повтарят епизодите

# 281
  • при късмета
И преди е имало такъв образ, мама Галя, майката на Велислава. Издържах дълго, защото са полезни и в началото наистина е срамно да ги извикаш, но към средата се променят нещата, минала е приемствеността. Викат си ги и си ги изгонват.
Майката на Велислава изобщо не отговаря на описанието "полезна майка във фермата", според мен. Тя стигна далеч само и единствено благодарение на това, че не ходеше на дуели, а ходеше щерката. Още на първия на който се наложи тя да играе отпаднаха и двете и то от Веселка, която на размери е на 1/3 от нея.
Гуспата според моите наблюдения, сред мъжете е симпатичен. Старите участници  ще разчитат предимно на социалната игра. А от новите, които ще влязат, ако някой нацепен батка ще разчита изцяло на физиката си, ще сгреши много. То и като зрител трябва да ти е станало ясно, че първото е по-важно. Ако само физиката беше важна в това предаване, то отдавна аудиторията да се е пренесла в подходящото риалити

# 282
Лекарите много често не са в добра физическа форма, защото начинът им на живот е всичко друго, но не и здравословен. Какъв режим може да има човек, който е през ден с нощни дежурства, отговаря за човешки животи и е под голям стрес и яде по малко, когато свари на работа, предимно боклуци, а и после наваксва вкъщи? Ниастина е парадоксално, но е факт.
Аз лично не виждам нищо лошо да отиде там и да смени лудницата със спокоен, селски начин на живот за малко. Пък да я извикат на дуел и да я бият. Тъпо е да се пазят определени участници от дуели, понеже не са равностойни. Всеки отива там наясно с това какво го чака. Но след като не идва от продукцията, а от участниците, да си правят както преценят. Ще видим докъде ще стигне жената. Може пък да е добра в коване, сечене и други фермерски неща и да не е такъв лесен противник.
Интересно ми е довечера кои ще видим от жените освен Веселка и Хепи Ванче.

# 283
Аз пък си мисля че Гуспата ще бъде мишена от новите мъже и ще има изненада. Очаквам силни мъже. И аз се радвам че Милена отпадна. Не знам защо но имах чувството че тя щеше да създава много проблеми, или да се хареса на хората с това "вижте аз колко мога".
Извинявай, но последното просто не го разбирам. Ако се хареса на хората някой, когото не харесваш, какво ? Всеки участник се харесва на едни зрители и не е одобряван от други. Така е в риалититата, така е и в живота.

# 284
  • Mediterraneo
Какво се хванахте, че Мажена е дебела. Онова плямпало е на 20 и е два пъти по- дебела от Мажена. Коя от двете има повече право да е вътре?

Общи условия

Активация на акаунт