🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 544
  • 942
  •   1
Отговори
# 30
  • Вестерос
Пети сезон беше с тях

# 31
Стоичков ми падна в очите когато като гост в Шоуто на Рачков развяваше някакви шорти и ризи, които продава...не чух дали е собствен бранд, къде ги произвежда и т.н., беше странно и неловко според мен.
Че влиза за хонорар е ясно и дано да е само за това, че ако почне да рекламира гащите си ще е много криндж.

# 32
  • Вестерос
В като две капки вода беше, дето подаряваше наред, от неговия бранд...

# 33
  • SF
Много са му хубави нещата. Произвеждат се в Италия, България и Румъния.

# 34
Не залагам големи надежди на Стоичков. Човекът е много талантлив футболист, но до там. Едва ли му липсват пари, че да ходи да се излага по риалитита на дърти години. Не разбирам за чий му е това нещо.

# 35
  • SF
А защо да се излага?

# 36
В днешния лайв Тихомир заяви, че е бил одобрен да участва още във Фермата 3, минал е 6-те кръга от кастингите, но в последния момент е отказал, заради тогавашния му приятел Краси.  И в Биг брадър е бил одобрен през 2015, даже по вестниците имало заглавия "гей културист влиза в Биг брадър", отказал е пак заради същия Краси

Тук след 44.30 мин. някъде

Последна редакция: нд, 28 авг 2022, 22:55 от diziler

# 37
Искам сезон с Емили (Даниел) 🙈

# 38
  • SF
Айденеманужда.

# 39
  • Вестерос
В никакъв случай 🙄

# 40
Аз съм гледала само последните сезон и половина на Фермата, та да питам: какво значи гост звезда?
Надявам се, че тоз ще седи малко и бързо ще си ходи, че ще ми е трудно.

# 41
  • SF
Нещо такова. Показва се за реклама и това е.

# 42
  • earth
Мексиканци познати казват, че Стоичков е много забавен по тяхната телевизия. Възможно ли е мисълта му да тече по-бързо на испански отколкото на бълграски?

# 43
Браво за оформлението на темата, Дяволо! И за самата тема, разбира се! 👏
Малко съм скептична с тази смесица нови-стари…Особено този Гуспа. Мега противен ми е още от сезон 1.
Дано ме опровергаят и да е станал добър сезон.
Другото, което ми оставя горчив вкус е факта, че отново са снимали на язовир и най-вероятно всичко, което са направили, вече е разрушено, или “демонтирано”.
Поне ще има арена, истинска, а не гола поляна.
За Ицето, не знам какво да кажа. Човека се
е доказал където и когато трябва. Участието му в реклами за хазарт и формати като Фермата, не знам каква добавена стойност му носят, освен финансова.

# 44
Предишните гост-звезди стояха по 3-4 седмици, ако си спомням правилно. Така че не е съвсем малко. Даже Владо Николов ходи и на дуел, който спечели и после се отказа.
Предполагам, че със всеки има конкретна уговорка колко ще стои.

Общи условия

Активация на акаунт