🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 711
  • 942
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Хм, сега пуснах да го гледам... Познавам Иван, беше ми съсед. Дано не остане, че ще е още един неприятен персонаж .

Последна редакция: пн, 05 сеп 2022, 23:28 от Reinа

# 361
  • Велико Търново
Ааа, аз от Альона помня как бяха излезли с някой друг да пасат козите, тя ги изпусна и после търчеше да ги гони и им викаше "Сприте, сприте, на светофара сприте" (разбира се, че нямаше никакъвв светофар, просто "пресечката", по която бягаха, се вливаше в някакво по-главно пътче и се образуваше нещо като кръстовище). Ох, няма да я забравя как мяташе с пръчката и викаше Joy
Но иначе явно е била дразнител и то особено за Митко. Аз уж му симпатизирах и би трябвало да я запомня, че му е била враг, ама ей на - помня някакви весели неща.

# 362
  • Бургас
За новите нищо още не мога да кажа, но от "старите кучета" половината не ми допадат, въобще това разделение и вкарване на стари участници не ми харесва. Не ми се гледат и слушат, ама никак, отново Альони, Ванчета, Нини, Лилита, Гечовци, Дидовци, Веселки, Виолети, Чавдаровци...Гуспата пък, щатен коментатор, също много ме дразни със зле прикритото си чувство на превъзходството.

# 363
  • Вестерос
Разделение имаше и в 4 сезон- емигранти и нашенци, във 2 бяха на мъже и жени. В 5 на бедни и богати.

# 364
Аз ли съм нервна тази вечер, какво ли?! Върнах назад, много ме дразни тази силна музика за фон! Напрягам се да слушам самостоятелните интервюта 😡
Иване, бива подсилване на драматизма и напрежението, ама това е прекалено!!! 🤨

# 365
  • София
Епизод 2 (05.09.2022)

Фермата - сезон 8, епизод 2 (05.09.2022)

# 366
Включвам се и аз в темата Simple Smile Въобще не ми допадат старите участници. Определено новите са ми по-симпатични. Гуспата, ако ще го гледаме всеки ден да дрънка пред камерата, ще се гръмна Grinning Какво е това самочувствие, били обречени новаците, ала бала.. Моля??? Да не изхвърчи първи само! Grinning Альона също не знам как ще я изтрайвам.. помня, че ме дразнеше в нейния сезон, не е мръднала от тогава...

Иначе се впечатлих колко зле се представиха мъжете на битката със саловете в сравнение с крехките кифлички. И този Иван направи велика втора битка днес, но не знам защо нещо в погледа му не ме кефи.

# 367
Здрааавейте!
И аз съм отново тук.
На мен пък ми липсва слънце. Кадрите са все още много мрачни, снимките на участниците - също. И ми носят някакво тягостно настроение.

Не знам дали сте попадали на една статия за видео на Андрей в инстаграм, в което обясни, че са загубили много пари от някакъв проект, без да казва кой точно. И че е огорчен и разочарован.
Сбърканият ми мозък отново роди теория - в двата епизода досега пускат много малко реклами в сравнение с предишни сезони. Над 30мин без реклами по време на "Фермата" си е прецедент. Не се оплаквам като зрител, но мислите ли, че видеото от инстаграм и откритието за рекламите имат нещо общо?

# 368
Аз ли съм нервна тази вечер, какво ли?! Върнах назад, много ме дразни тази силна музика за фон! Напрягам се да слушам самостоятелните интервюта 😡
Иване, бива подсилване на драматизма и напрежението, ама това е прекалено!!! 🤨
В конюшнята при представянето на жените беше мъка от един папагал за фон.
Много дълъг ми дойде епизода днес. Не го изгледах.

# 369
  • Велико Търново
Аз пък съм забелязала, че обикновено в стартовите епизоди първите реклами ги няма. И не само при Фермата е това, и не само в bTV. Но пък следващите реклами леко понаваксват.
Не съм гледала въпросния разговор с Андрей, статията само започнах да я чета, но според мен не става въпрос за този им проект. Пък и с телевизията договорите са си договори, не мисля, че сега изведнъж нещо се е променило само за Фермата. Вероятно за нещо друга става дума.
Та... Привет, Mysterious_Former!
Стана ли ти носталгично като видя кадри от "твоя" сезон?

# 370
  • на село
А кога е снимано, споменаха нещо за след Великден?

Друга година не започваха ли по- късно снимките и продължаваха до есента?

# 371
  • Велико Търново
От 2 май са започнали същинските снимки. На 1-ви са снимали стартовия анонс на Иван и Андрей.
Най-вероятно промените в схемата на снимките е заради световното по футбол. А тези промени пък със сигурност са повлияли и на други неща.

# 372
Малко впечатления и от мен. Альона не я помня,  та се забавлявам много с изцепките и. Със сигурност ще подлуди всички наоколо.
 Не съм гледала и Гуспата, първоначално ми хареса, след последния епизод - не съвсем. Огромното его в комплект с леко позьорски демонстрации почти в стил Кръстникът го правят неприятен за гледане.
Веселка що така като мишка се свива? Визитката и беше един път! Никак не ми е мъчно за нея и нямам търпение да си отиде.
Чавдар и той един снишен...Колко ли ще издържи този път?
Валерия не ме дразни, нито хепи Ванче засега.
Тази девойка...Аксиния май, къде си мисли, че е отишла? Там не са "в лЮкс ", както подчерта Альона.
Двете момчета, които легнала до огъня са симпатяги. За другите още нямам мнение.

# 373
Аз пък съм забелязала, че обикновено в стартовите епизоди първите реклами ги няма. И не само при Фермата е това, и не само в bTV. Но пък следващите реклами леко понаваксват.
Не съм гледала въпросния разговор с Андрей, статията само започнах да я чета, но според мен не става въпрос за този им проект. Пък и с телевизията договорите са си договори, не мисля, че сега изведнъж нещо се е променило само за Фермата. Вероятно за нещо друга става дума.
Та... Привет, Mysterious_Former!
Стана ли ти носталгично като видя кадри от "твоя" сезон?

Аз доста дълго си изживявах емоциите покрай моя сезон, а и вътре си изживях много, та не бих казала, че ме е налегнала силна носталгия. Лекичко се подсмихвам само, като видя нещо. Но усещането и сега, и в предходните 2 сезона много се промени. Та, моята история си остана там - изцяло изживяна.
А днес си мисля - да се върнеш там, където си бил щастлив и емоционален, а и чист като съзнание и отношение, с надеждата пак да си така, ми се струва агония. И се радвам, че не си го причиних, тъй като съм от отказалите участие в настоящия сезон. Та, късметлиите сега са новите участници според мен.

# 374
  • Вестерос
Чак не ми се вярва как Валерия нищо не помнела от участието си 🙄

Тъкмо изгледах визитките, от новите мъже има интересни персонажи.

Общи условия

Активация на акаунт