🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 594
  • 942
  •   1
Отговори
# 690
И на мен ми се струва, че Гелето ще си пати от тази Камелия.

# 691
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Стоичков е най-великия!
И най-успелия и популярен наш спортист в историята.

Пуснах нова анкета.

Хвана ме яд, че старите след толкова добра работа накрая останаха с празни ръце. И то заради жените им. Нина прецака сапуна, скараха се с Лили, а Альона изхитри с картофите. Интересно дали Радо ги е наклепал. Съмнявам се, има камери, може от самата продуцкия да са казали на Бети и Ники. Гечо добре и сипа на устата Альона. Сгафи, няма да каже едно извинявай, ама били един отбор и всички били виновни. Че откъде-накъде?
Всички са виновни за мен, защото никой не се опита да я спре! И всички похапнаха сладко, сладко.
И Гечо га яде картофена яхнийка не буча, пък после само той не бил виновен!

Незнам кой ги е наклепал, но Камелия отиде и директно пита Ангел. А той Флюбения си призна пред камерите без да се усети. Малко подмолна ми се струва тази Камелия, само се подсмихва на Ачо и върти очи, и гледа какво може да изкяри.
Според мен никой от старите не се е усетил, че това с картофите може да доведе до наказание, инaче все някой щеше да каже.
май Гечо казваше, че е знаел за картофите, но е предпочел да не се бърка в женската работа.

# 692
Това с картофите е абсурдно, няма никакъв смисъл да обвиняват новите, защото на камера всичко се вижда, продукцията винаги би забелязала.

Теленцата са уникални! Толкова е хубаво да видиш бебешки живот и развитието му, дано са добре. Искрено се надявам отговорно да подходят и много да се грижат, дори и да им е тежко от условията, това е истинска радост и смятам, че внася много положителна емоция, а грижата за бебетата ще ги обедини.

# 693
Cafelate,
Камелия много ми прилича на Ралица от миналия сезон. Ралица е по-изпита в лице и няма брекети,  но като изключим това, са ми напълно еднакви по външни белези и дори като излъчване.
Вярно, един бретон и съща Ралица. Smiley

Е как да не са знаели, че картофите са за садене? Те нямат почти никакви продукти, знаят точно с какво разполагат за готвене. Похапнаха, работата им спори, помрънкаха, че Новите ги копират...Нина тичала да се къпе, а Лилито зарязала сапуна. Не бях виждала Бети и Ники в действие, но Бети ми се видя доста люта жена Smiley Не в лошия смисъл, явно много държат на идеалното изпълнение на задачите и както казаха на честността.

За Ангел съм, има един заразен ентусиазъм и живец в него. Простее на моменти, ще се окаже и влюбчив, но пък някак ми е симпатичен. Финци не съм го гледала.
Каква беше драмата на Ачо?
Скрит текст:
Жена му беше изневерила с приятел? Две момчета ли имаше?

# 694
Наистина е абсурдно да се обвиняват новите, че са ги издали. Както е абсурдно и да се обвиняват един друг. Всичко ядоха от прословутите картофи. А и те голяма излагация, уж са ветерани, не се ли сетиха, че ще има наказания.. И&А само чакат някой да се издъни, за да направят интригата.. Аматьорско изпълнение от страна на старите участници.

# 695
Аз съм за Ангел в предстоящия двубой. Не ми е любимец, но ми е по интерес за гледане от Финци! И това е не само на база този сезон, но и на старите в които се изявяваха.
Бай Ви Анго ,освен да бъде сдъвкан и изплют, друго няма да стане, това го пиша по повод "любовната драма" с Камелия.

# 696
  • Варна
Cafelate,
Камелия много ми прилича на Ралица от миналия сезон. Ралица е по-изпита в лице и няма брекети,  но като изключим това, са ми напълно еднакви по външни белези и дори като излъчване.
Вярно, един бретон и съща Ралица. Smiley

По-секси и женствена е от Ралица определено.Иначе може би напомня на нея  защото е синеока , висока и с по издължено лице, но е по-хубава ...

# 697
Определени хора в отбора на старите са се взели много насериозно в ролята си на "народни хора". Тоя етикет не означава нищо и много лесно се раздава от Иван и Андрей за всеки човек преживял живот на село. Не те прави по-мъдър, по-заслужаващ да бъде изслушан, или каквото и да било.

# 698
Къде я видяхте тази прилика между Камелия и Ралица Rolling Eyes може би нещо далеееечно в чертите на лицето, ама мноооого далечно. Аз лично не намирам Ралица за красива, за разлика от Камелия, която е и секси.

# 699
И аз съм за Ангел. Не можах да видя теленцата, не гледах снощи, ама ще ровя специално за тях Simple Smile

# 700
Е, не са точно едно към едно, но има голяма прилика. Камелия е и 10 години по-млада, мисля. Хубавка е Ками, стройна, спортна,  приятен глас, ще я видим как ще го врътне бай Анго, ако остане. Wink

Аспержите оградка ли имаха? Видяха ми се някакви колчета. Може да е имало някога градина на това място. Влад и Мирела ще се окажат май гурме готвачи. Smiley Всички много високо им оцениха гозбите.Wink А Мирела от втория ден с ангина. Ужас. Надето в някой от първите епизоди с благ глас съобщи, че нощните температури са 2 градуса...
Също ми е интересно чия собственост е тази земя край язовира? И после постройките които ще оставят кой ли ще ги поддържа?

# 701
Отвори кадастъра...https://kais.cadastre.bg/bg/Map

Там може давидип дали е държавна, общинска или частна и режима и...+ номера на имота. Нямам идея на кой бряг са...Номера на язовира... 16208.1.242

# 702
Ще се задържи Ангел. Няма как продукцията да пропусне тази любовна нишка. Много добре познават възможностите на всеки участник в детайли, та не се съмнявам, че ще наклонят везните в полза на Ачо.
Камелия вярно има закачливо излъчване, но такова имаше и Ралица, когато обърне две чаши. Колкото до закачката между Камелия и Ангел, момата ще го пусне по пързалката така, че свят ще му се извие.  Напомнят ми на образи от българския фолклор. Същински кум Вълчан и кумица Лисица.

# 703
Хепито я интересуваше само кой ги е издал за картофите. Никак не се чувстваше като да са направили нещо нередно. Гечо и той не бил виновен, ама не отказал яхнийката. Защо влизат втори път? Претоплена манджа...

# 704
  • София
Гласувах за Дидо. Финци не съм го гледала в предишния сезон, но това, което виждам дотук от него ми допада.
За разлика от Альона и Лили.
Лили преди беше по-тиха от тревата, а сега е решила май да си покаже рогата от началото. Сакън да не й направят забележка. Уж заедно били го правели, ама тя не е виновна, че зарязала сапуна, докато Нина я няма. Мда...
Онази пък с миглите, дето не й се виждат очите от тях нагла, та нагла. Този Гечо ме кефи мен. Много натурален образ.
Много съм очарована от Иван и Влад. Такива хора ми се гледат.
И аз гласувах за Дидо и Финци. Харесвам ги - разумни, спокойни, ведри, работливи. Надявам се да не ме разочароват при сегашното си участие. И за жените съм абсолютно на същото мнение като Кумпарсита. Само Иван не мисля, че ще харесам, защото е голямо леке. Но не мога да отрека, че до момента се държи много добре и обрано. Любопитно ми е какво ще покаже занапред.

Общи условия

Активация на акаунт