🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 781
  • 942
  •   1
Отговори
# 75
никъв шанс за лудото Ванче със Яни , тя си търси пътуванията , той си гледа фермерството и пчеличките

Ще пътува, кво - между бостана, лозята, градината и пчеларника.  Joy

# 76
Здравейте и от мен! Също се записвам за темата и ще гледам Фермата и тази година. Миналта година влязох тук за първи път и се радвам, че го направих - изключително много ми допадна цялата обстановка във форума. Надявам се сезонът да е добър, защото ако е като предишния, то най-вероятно евентуален следващ сезон едва ли ще гледам. Дано повечето участници да са интересни личности и да има повече положителни емоции. Simple Smile

# 77
никъв шанс за лудото Ванче със Яни , тя си търси пътуванията , той си гледа фермерството и пчеличките

Ще пътува, мама няма да я одобри.

# 78

Ще пътува, мама няма да я одобри.
то и по-добре да не я одобри, че иначе горко й на Ванчето такава връзка, в която майката е водеща ...

# 79
Благодаря за темата, Дяволчо!
Не съм гледала всички сезони и от старите участници познати са ми само Дидо и Хепи Ванче. За другите само съм чела из темите като се е споменавало.
От Стоичков очаквам да пуска разни лакърдии. Интересно ще е дали е добър в дейностите, които се извършват във Фермата. Искам да го видя да цепи дърва, да строи, ей такива ми ти работи.

# 80
Благодаря за темата! Чакам с нетърпение новия сезон!

# 81
Благодаря за темата! Надявам се да няма агресивни участници. Всички останали се гледат някак.

# 82
Благодаря за темата! Надявам се да няма агресивни участници. Всички останали се гледат някак.

О, не. Напротив. По-добре да има агресивни и още първите дни да ги изритат, вместо да гледаме психично нестабилни и/или глупави хора 3 месеца. Мое мнение.

# 83
  • София
Няма никаква гаранция, че агресивните ще бъдат изхвърлени.
Единият от агресивните миналия сезон беше на финал.

# 84
  • Асеновград
Записвам се и аз ....ще се гледа.
Не ми допада че ще има предишни участници , бих искала да гледам непознати физиономии , и без известни личности....ноооо кой ме пита.
Благодарско за темата. Ще се забавляваме тук отново.

# 85
Аз гледам на нещата от позитивната страна - тази година ще трябва да запомня само 12 нови участника, а не 22.😃😃😃

# 86
  • Варна
Здравейте, всяка година ви чета, но не съм коментирала с вас 🤗
Онзи ден видях пред вкъщи Яни, Та се замислих дали е свършила фермата ? Имам спомен, че снимките са до към края на септември 🤔 а пък и Ванчето е ултра активна из инстаграма

# 87
  • Разпиляна във въображението
Доколкото разбрах снимките са приключили, без финала (както винаги)

# 88
  • София
Тази година започнаха и приключиха по-рано.

# 89
  • SF
В предишни години поне до края на октомври продължаваха. Какви студове са брали и по цели дни дъжд и кал. Чак ми е ставало неприятно, когато ги гледам с дъждобраните при животните.
Цели 2 месеца по-рано??? Още по жегите да са приключили тази година?

Може Яни и Ванчето да са аут от формАта.

Общи условия

Активация на акаунт