🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 768
  • 942
  •   1
Отговори
# 90
Може Яни и Ванчето да са аут от формАта.

И аз това си помислих - може да са ги изпидуркали.

# 91

Припомнете ми, моля, на Жоро ли беше тази крилата фраза?🤓

# 92

Припомнете ми, моля, на Жоро ли беше тази крулата фраза?🤓

Виктория, Ергенът Stuck Out Tongue Winking Eye

# 93
  • София
Снимките вече са приключили.

# 94
Олеллеле, малеее, вярно!😀😃😀😃 От гледане на толкова риалити формати, вече взех да бъркам участниците.😀😀😀

# 95
Скрит текст:
Тя под "изпидуркам" да не би да има предвид "експедирам"?
Защото даже и в руския не ми се вярва да има такава дума.

# 96
  • Вестерос
Фермата е снимката някъде от май месец този път.

Под изпидуркан Вика тъпото имаше предвид изгонен

# 97
Прясно инфо за събота:
https://fermata.btv.bg/news/sedem-zheni-i-sedem-mazhe-parvi-vliz … av-fermata-8.html
Първо ще влязат 14 участници. В понеделник ще видим останалите.

# 98
  • при късмета
Публикация във ФБ от преди минути обявява Гечо и Чавдар като участници. Много исках Гечо да участва, лично на мен ми беше изключително забавен. Много му вървеше приказка и за лафа и като се разфучи, нямаше задача, с която да не се справи, на практика почти сам построи фермата, не мрънкаше, не клинчеше от работа, помагаше винаги, когато може и в същото време си отстояваше мнението и позицията така, че никой да не може да се фръцне. Такива участници харесвам и точно заради тези им качества

# 99
  • Вестерос
И двамата ги въртят по тв-то в промото от дни

# 100
  • при късмета
Аз рядко съм на БТВ, а и да гледам нещо там, превъртам всички реклами. Инфо за предаването от тук и страницата във ФБ

# 101
Много се надявам Иван и Андрей да са си взели поука от тотално проваления предишен сезон и да не видим никой, от човешкия отпадък, който бяха събрали за Фермата 7.

# 102
Много се радвам за Гечо, за Чавдар не. И не ми харесва това разделяне, в събота 14, другите в понеделник.
Коментирано е, че снимките вече са приключили.

# 103
  • Велико Търново
Аз пък някак оптимистично гледам към предстоящия сезон. По въпросите от анкетата:
1. ДА. Имайки предвид по-кратките срокове за кастинги и след това - за снимки, приемам идеята за събиране на "стари" и "нови" лица за добро решение.
2. ДА. Няма как присъствието на най-известната ОСМИЦА на България (а защо не и на света) в сезон ОСЕМ да не ми харесва. Даже и само заради символиката. Но си мисля, че Стоичков сега е и уравновесен, и с "работещ мозък", та според мен опасенията, изразени в предишни мнения, ще се окажат напразни.
3. ДА ВЪРНЕ ФЕРМАТА БЪЛГАРИЯ В НЕЙНИТЕ КОРЕНИ. Тук като че ли най-вече си личи оптимизмът ми. След последните два съвсем не силни сезони не знам дали го вярвам, че ще е така, но много се надявам. Защото замисълът на формата е точно това.
4. ЯНИ и ГУСПАТА. За разлика от повечето изказали мнение, аз пък харесвах Гуспата. Може и да е имал негативни моменти, но някак съзнанието ми по принцип изключва такива, независимо за какво се отнася. Определено пред очите ми обаче е онази битка със Симеон - "Горящата каруца". Изключителна сила на волята показа тогава.
Е, ако към момента на пускането на темата се знаеше, че Гечо също се връща, със сигурност щях да дам глас за него. Днес като разбрах, се радвах като малко дете.

Очаквам сезон, който ще се запомни с добро. Иване, знаем, че четеш. Моля те да ги оправдаете този път! Аз обикновено трудно се отказвам от нещо, което съм харесала в самото му начало, но това не означава, че подобни разочарования не оставят лош вкус.
Пожелавам го и на всички в темата - на финала да не съжаляваме, че сме гледали.

Diavolo, без малко да забравя - благодарско! Очаквано - на ниво PERFECT!

Последна редакция: пт, 02 сеп 2022, 21:50 от DamaPika

# 104
Няма как да искат да сгачосат Яни и Ванчето, той нали си има приятелка. Иначе финала отдавна е сниман.

Общи условия

Активация на акаунт