🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 768
  • 942
  •   1
Отговори
# 150
  • Велико Търново
Ох... за пореден сезон жените са "примък-отмък". Вярно, че им е за първи път и са малко като в небрано лозе, ама и само да седят и да се жалват колко им е трудно какво пък ще им помогне. Явно изобщо не са чели приказката за неволята. Аксения пък чак кош за пране търси Joy

# 151
  • Другата България
Аз съм за кучето.
След Финци. Heart

# 152
  • Mediterraneo
Ох, кош за пране търсеше едната, припад.

# 153
И аз гледам онлайн в момента на сайта на BTV. Прогнозата ми за дуела е, че Милена ще го спечели. Изглежда ми по-опитна.

# 154
  • Велико Търново
Добре де, сега от седемте жени ще останат шест, в понеделник ще влязат и 6 "стари". Т.е. жените ще са 12, а мъжете - 14,. Би трябвало и от тях да има един отпаднал, ама все пак ще останат с един повече. Какво ли означава това? Rolling Eyes

# 155
  • Бургас
За Милена съм, не за друго, ама страшно си пасва с Яни, /и мама ще я хареса /искам нова двойка. Joy

# 156
Милена не бих я издържала, този диалект и то от учителка, няма как да го приема!

Ками ми е фаворит!

# 157
И от новите мъже ще отпадне 1 утре, т.е. ще останат 12 жени и 13 мъже. Мисля, че и предните 2 ферми мъжете бяха повече.

Аз съм за Камелия. Първоначално мислех, че ще е Милена победителката, но така като гледам Камито е по-издръжлива и има голям шанс. И аз направих двойка: Ангел и Камелия.😅

# 158
Това отпадане в ден 1 го ненавиждам

# 159
  • Вестерос
О, сега видях, че от новите мъже ще има един младеж от наше село, съученик на моята колежка. Записан като земеделец, да видим:grinning: що за земеделец ще излезе?!
Къде видя кои ще са?

# 160
  • Бургас
И аз направих двойка: Ангел и Камелия.😅
От различни светове са, няма начин според мен. Ама виж, Яни викаше за Милена, усети я като свой човек. Говори бързо като него, сходни ценности, щяха да си паснат Joy Иначе е дразнещ диалекта, да. Ама и по това си приличат Joy

# 161
  • на село
Tiffany,  излезна ми публикация във ФБ групата на града , но сега ровя да не съм сбъркала предаването, то голямо ужас с тези 2 конкуренти ТВ. и предавания

# 162
  • Велико Търново
За диалекта на Милена и аз съм много изненадана. Като учителка вместо тя да учи децата да говорят добре български, имам чувството, че тя е "прихванала" от тях. Не че знам в Шуменско-Търговищко как е, но мюсюлманите в Родопите примерно (особено помаците) говорят по този начин. Поне от документалните филми, които съм гледала, е било така, де. Няма да може да покаже как се работи, май. Но пък ако се стигне до Алманах, тя определено би трябвало да има преднина.

# 163
утре и двете телевизии ще се хвалят, че са имали най-висок рейтинг  Smiley

Не знам какво ще обявяват. Аз следя и двете теми и ще следя и двете предавания, но ако се съди по коментарите ИВ са много напред с материала. Имам 200 отговора там, а тук 40...

# 164
За диалекта на Милена и аз съм много изненадана. Като учителка вместо тя да учи децата да говорят добре български, имам чувството, че тя е "прихванала" от тях. Не че знам в Шуменско-Търговищко как е, но мюсюлманите в Родопите примерно (особено помаците) говорят по този начин. Поне от документалните филми, които съм гледала, е било така, де. Няма да може да покаже как се работи, май. Но пък ако се стигне до Алманах, тя определено би трябвало да има преднина.

Аз съм родом от Шуменска област и никога не съм чувала такъв диалект, даже специално цъкнах  да видя откъде е , защото имам приятели от Търговище и никога не са говорили по този начин. Трудно го понасям , признавам си. Изреченията и са изключително грешно формулирани, а и голяма злоба ми изглежда, тя е от можещите, а не от тези, които се гримирВат…
Напомня ми на Надя ( не помня от кой сезон беше).

Общи условия

Активация на акаунт