🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 749
  • 942
  •   1
Отговори
# 165
Вярно е, че Ангел и Камелия са от различни светове, но има и някакви общи неща между тях - на близка възраст са, имат деца, опарили са се веднъж с бивши, а и двамата си казаха във визитката, че търсят. Така, че има надежда според мен.😂😂😂

# 166
  • София
Анго е пич, някак ми е добродушен и му е изписано на лицето.

Милена не ми харесва, леко ми е сенилна, извинявам се за израза.

# 167
Ами..доволна съм от резултата.

# 168
За диалекта на Милена и аз съм много изненадана. Като учителка вместо тя да учи децата да говорят добре български, имам чувството, че тя е "прихванала" от тях. Не че знам в Шуменско-Търговищко как е, но мюсюлманите в Родопите примерно (особено помаците) говорят по този начин. Поне от документалните филми, които съм гледала, е било така, де. Няма да може да покаже как се работи, май. Но пък ако се стигне до Алманах, тя определено би трябвало да има преднина.

Аз съм родом от Шуменска област и никога не съм чувала такъв диалект, даже специално цъкнах  да видя откъде е , защото имам приятели от Търговище и никога не са говорили по този начин. Трудно го понасям , признавам си. Изреченията и са изключително грешно формулирани, а и голяма злоба ми изглежда, тя е от можещите, а не от тези, които се гримирВат…
Напомня ми на Надя ( не помня от кой сезон беше).

И аз съм от Шумен и съм на същото мнение че тук такъв диалект няма.
Иначе Надя от сезон 6.

# 169
  • на село
Милена говори  като туркиня, живяла повече от 10г. в Турция и току завърнала се в България.

Тя каза, чу обучава деца, чийто роден език не е български, но как ги учи, като е придобила  точно техния говор.

# 170
Запис и се надявам този сезон да не е боза, като миналия.

# 171
  • Велико Търново
О, мен това, че в темата се пише по-малко, идеално ме устройва, защото от един момент нататък няма да имам много време за четене и писане и ще ми е по-облекчено. Laughing Иначе броят на новите мнения (евентуално гледаемостта) за мен не е много показателен за качеството на някое предаване. Дори опитът показва, че активността в темите за риалити форматите се повишава при някакво негативно развитие на нещата. Разбира се това няма как да се отнася за стартови епизоди, но все пак е факт.

НелисА, точно това написах и аз - че е "прихванала" от децата.

Ох, имам усещането, че оптимистичната ми нагласа за тоя сезон, може би не ме лъже. Дано е така наистина!

# 172
Много ми е противен Ангел.

# 173
  • Велико Търново
Ъ! Андрей пък... в началото нали показаха кои са "старите", как не знаем кои са поканили... Нещо сценарно ли, редакторски ли, ама им се губи връзката, май.

# 174
Добро начало на сезона. От старите нямам някакви очаквания, но виж при жените от новите вече се задава интрига. Grinning

# 175
Добър първи епизод. Много ми се иска сезонът да е приятен и разтоварващ, но виждам, че още в първия епизод се завърза интригата между дамите.
Камелия е фурия, впечатлена съм. Преди дуела си мислех, че Милена ще спечели, но пък тя се оказа доста вързана в ръцете, а под напрежение направо се срива.

# 176
Аксиния говори , като Виктория Капитонова 😂

# 177
Първият епизод ми хареса. Разбира се, далеч съм от мисълта, че този сезон ще е без драми и кавги, невъзможно е, но се надявам да са в пъти по-малко от миналата година. Все още обаче смятам, че стартът е неравен - между "нови" и "стари". Повечето от нас вече имат изградени мнения за "старите" и ще е изключително трудно на "новите" - още повече пък на арената, ако се състезават "нов-стар".

# 178
Ха-ха, Ангел до Камелия ще ляга.😂

Аз съм доволна от резултата. Камелия я харесах още на визитката, а и на игрите показа способности. Милена не ми направи добро впечатление и в началото като съобщиха, че една ще отпадне се надявах да е или тя, или Симона.

# 179
  • Велико Търново
АксЕния е.
Ама много фръц! го даде тя...

Общи условия

Активация на акаунт