🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 744
  • 942
  •   1
Отговори
# 180
От целият епизод кучето беше звиздъ. Grinning

# 181
  • София

Фермата - сезон 8, епизод 1 (03.09.2022)

# 182
Мари, ти си съкровище! Heart

# 183
Мари, ти си съкровище! Heart
Огромни благодарности Мари за линка и от мен. Heart
Отивам да гледам Simple Smile

# 184
Mari, миличка,  благодаря,  че намираш време 🌷

# 185
Приличен старт на сезона. Има стари муцуни, които харесвам и ще се радвам да гледам. Чавдар ми е кошмарен, все още се бори с Шопски за първо място в моите представи за най-отвратителен участник евър.

# 186
Мирела е готина, но чисто физически няма големи шансове. То пак зависи как ще си играе играта, де, може и без дуел почти до края да стигне.
Добър избор на Живка за златните билети.
Финци също ме радва, но Яни си ми е фаворит от старите.

Всъщност беше малко ясен отнапред. Двете жени привидно по-калпави физически + една с някакви сходни данни с нея. Интересното е, че и полякинята, и другата, са малко шляпнати в устата, та дано в този смисъл няма намеса и на продукцията. Иначе затуй Живка се беше прибрала по едно време по времето, когато почнаха да снимат...

# 187
  • На морето!
И в този сезон май ще има любов. Последен шанс му давам аз на това предаване и засега започва добре.

# 188
Гледам на запис, но и аз се присъединявам към питащите “Защо драги дами, сте се облекли по този крайно неподходящ начин за влизане във Фермата”?
Къде бяхте последните 7 сезона?

# 189
Уоуу, не успях на живо да го гледам, че заспах Grinning Тъкмо изгледах всичко ии искам да ви кажа като прочетох спойлера за Финци супер много се изкефих. И сега като му беше визитката - настръхнах. Това ми е най-любимия "герой" от всички сезони на фермата. Дамите са супер, акушерката-гинеколог вдъхва респект, кифлите, които твърдят, че не са кифли - всъщност са. Камелия ми се струва машинка, ноо тука има една много елегантна дама, която би я отнесла според мен и тя вече е участвала Wink От мъжете - струва ми се, че им се е получило доста стабилна компания със забавни персонажи и интересен сезон ще се получи. Сега игрина волята естествено, че ще има повече гледания - повече млади и известни личности за младото поколение влизат там/Касимчо Grinning/. А за арената - няма такава красота. Това исках, това получих.

# 190
Даже и не го догледах.Пълен провал и липса на свежи идеи ! Да се вкарат старите ,противни и омръзнали до полудяване муцуни, говори за тотално изчерпване на екипа.Пък и като пуснаха  някакви  смешни дуели още първия час ,това направо ме отблъсна.
Това ще е последния сезон и този бълвоч ще бъде спрян !

# 191
  • earth
Прекалено голямо значение се оттава в България на това дали някой говори на диалект. Диалектите обогатяват езика. Аз им се радвам.

Ама защо поне една красива жена не са вкарали?   

# 192
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз също харесвам диалекти и намирам говоренето им за национално богатство,което представя езика ни в различни светлини.

Кифлата,която не иска да я наричат кифла за мен е най-хубава и интервенциите й са направени с мярка. Забравих й името..онази с кучето.
Не знам защо се сдуши с Аксения,която за мен е простакеса и мрънкалница..Търси КОШ ЗА ПРАНЕ,моля ви се..На тази гола поляна насред нищото.Барнала се в рокля със змейски разцветки,която едваа покрива задника като за първо влизане във Фермата посред студ и потенциал за битки още с влизането. Директно я зачеркнах,много ми е проста.

Харесах Виктория(от Флорида момичето) на първо четене. Голям зор ще видят с нея на дуелите ми се струва.
Дебеланата,която не млъква ми е досадна вече,много мразя да ми дърдорят на главата нон стоп празни приказки.

# 193
Аз пък да съм напук на масовото мнение - идеята за стари и нови много ми харесва. Дори благодарение на любимците ми стари, ще дам шанс на сезона. Не знам иначе дали щяха да ме задържат след последния сезон. Има някои дразнещи като Гуспата и Веселка, но на фона на това, което можеше да е вътре - Кирил, Ивайло, Шопски, Христина, ще ги преглътна.
Гуспата явно е чел мнения за себе си, защото спомена точно нещата, които дразнеха зрителя и как сега не е така.
Много се радвам на Яни, Финци, Гечо, Ангел!
Линчувайте ме, но донякъде харесвам Чавдар.🤫
Хубаво е, когато има музиканти и става купон. Лили видях, че влиза , а пее прекрасно.Дидо, Чавдар и тя ще направят приятно времето край огъня, надявам се.
От новите жени изобщо не харесах учителката. Добре, че отпадна. Другите ще им дам шанс.
Надявам се да се получи като първите сезони и хората, които не са ги гледали да видят истинската магия на това предаване.

# 194
Много се радвам, че се връщат уроците по история! Много харесвам момчетата и видеата им. Не чух алманаха връща ли се като част от битките, но ще е хубаво и той да в част от предаването

Общи условия

Активация на акаунт