🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 764
  • 942
  •   1
Отговори
# 210
  • Стара Загора
Сега си пускам да го гледам, но не мога да не изкоментира Андрей на сала. Нямаха ли дрехи негов размер? Изглежда сякаш износва дрехите на по-големият си брат.

# 211
  • София
Пусната е нова анкета!

Ъпдейт на 1 стр. по някое време във вторник...

Хареса ми епизода. Доста добро и обещаващо начало. Simple Smile

Много се израдвах като видях Ачката. Ще му стискам силно палци. Засега имам доста симпатични участници.

Женския каст също е добър. Харесаха ми новите. Камелия много ме радва, ще и стискам палци. Изглежда много силна на Арената. И засега няма някоя, която да ме дразни, включително и Аксения.
Жалко, че имаше първи отпаднал още преди да е прекрачил прага на Фермата. Това не ми хареса определено.

Кучето много ми хареса. Мисля, че за първи път се разрешава на участник да вземе домашния си любимец във Фермата. Явно връзката между Тори и Симона е по-специална...

# 212
Добро начало, визитките малко дълги ми дойдоха. Повтарящи се участници като типаж - отегчена домакиня (Красимира), завърнали се българо-хАмериканци (Теда. Бтв, много ме дразни това Америка. САЩ не е континент), псевдо-НЕкифли (Цвет ли как беше) и тн.

Мъжете са подбрани добре, ще бъде оспорвано, макар че гледам едва от 5ти сезон. Супер, нямам търпение за утре, дано има и интриги муахаха.

# 213
  • Пловдив
Току-що изгледах епизода.
Добре, че отпадна Милена. Щеше да е скучна.
Камелия е доста симпатична, не разбрах защо Аксиния така реагира...
"Пловдивчанката" изключително много ми прилича в лицето на Елен Колева. Кучето и е прекрасно.
Малката пухкава бургазлийка ми напомня на Тони Димитрова. Изглежда забавна.

Засега ме кефят всички и ще гледам.

# 214
Записвам се да ви следя. Най-вероятно ще мина на Фермата тази есен. Просто Гечо ми е топ любимецът от всички сезони, а и Яни, Финци, че и Димитър са култови играчи. Чета, че и жените от Нови Надежди са симпатични, супер. Явно набързо ще отпадат участници, че ако стартират с 28 човека са си множко.

# 215
Няма я Мажена Панова в анкетата, в новите участнички. Моля, добави я, Дяволче.

# 216
  • София
Довършвам епизода сега. Хареса ми като цяло, предпочитах Аксения или Симона да си тръгнат, ама каквото, такова. 😃

# 217
Мен ме подразни това, че отпадна Милена. Реално те бяха втори на играта със саловете заради багажа на другата участничка. Накрая тя продължава, а Милена отпадна. Не ми харесва и идеята за златните билети. Къде е тръгнала тази жена на 56 години и защо изобщо трябва да има майка на фермата? Ако има следващ сезон направо да вкарат 70-годишни. Идеята за стари муцуни също не ми допада. Вече сме видели какво могат, а и така са неравнопоставени с новите.

# 218
  • Буркина Фасо
да не би формата да е само за младоци ?

# 219
  • Стара Загора
Радвам се, че Милена отпадна дразнеща ми беше за краткото време, в което я гледах. Камелия ме изненада много приятно.

Фаворит - прекрасната Тори Heart

# 220
Мен ме подразни това, че отпадна Милена. Реално те бяха втори на играта със саловете заради багажа на другата участничка. Накрая тя продължава, а Милена отпадна. Не ми харесва и идеята за златните билети. Къде е тръгнала тази жена на 56 години и защо изобщо трябва да има майка на фермата? Ако има следващ сезон направо да вкарат 70-годишни. Идеята за стари муцуни също не ми допада. Вече сме видели какво могат, а и така са неравнопоставени с новите.
И какво им има на 56 годишните ?

# 221
  • на село
Хайде моля, без възрастова дискриминация Grinning
Това е Фермата, нацепените са в конкурентната Тв.
И тук има силови битки, но  повечето е сръчност и умения.

# 222
Не е, но в повечето случаи игрите предполагат физическа сила и издръжливост. До тук по-възрастните участници все са отпадали по-рано. Самата Мажена си каза, че вероятно би отпаднала още на първата игра. Трите със златен билет са един вид с предимство от самото начало. Старите муцуни и те.

# 223
  • Буркина Фасо
силиконки с дълги нокти също отпадат рано.

# 224
Хареса ми първия епизод и се включвам в темата. Уж бях против старите муцуни заради неравния старт,но им простих веднага щом видях,че са избрали основно положителни герои. Само Гуспата и Чавдар не са ми много ок,но ще ги преживея. Надеждите ми са във Финци,Яни ,Ачката и Гечо да гледаме и нещо различно от скандали, защото са все добряци

Общи условия

Активация на акаунт