🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 779
  • 942
  •   1
Отговори
# 300
Може да я върнат Милена на по-късен етап.

# 301
  • Вестерос
Милена беше припряна в игрите, това й изигра лоша шега, от бързане падна, преди това не слушаше другите какво й казват, не пробваше различни варианти.

# 302
  • Буркина Фасо
Според мен Милена само си мисли, че като живее на село и е доила животни и носила кобилица, може да се справи. Освен всичко друго е нужна все пак някаква подготовка . И аз не смятам, че е преднамерено нейното отпадане. Камелия за мен в двете игри беше по - добра. И да не беше се замотала с куфара, може би другите щяха да ги настигнат на сала. Милена и Камелия нямаха никаква координация и синхрон в тегленето на въжето и подреждането на куфарите.
ако Милена беше оставила оная да си плува с куфара сама щеше да има координация и синхрон в тегленето на въжето. Smiley

# 303
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Уфф помня я тази Валерия, в сезона на Яни, викаха и Бентлито. Онова футболистче изрева тонове сълзи и сополи за нея. Много неприятно момиче беше, да си ходи. Калоян също беше в този сезон, но на финала го отнесоха като куцо пиле домат. Сега с жена си Надка се изявява като инфлуенсър.

# 304
На Милена и липсваха самочувствие и увереност. Нищо, че във режисираната визитка беше толкова категорична, в действителност си личеше, че е притеснена и несигурна. И в двете игри водеше до определен момент и после блокираше. Камелия се владееше по- добре.

# 305
Може да я върнат Милена на по-късен етап.
Дано не я върнат.

# 306
Според мен Милена само си мисли, че като живее на село и е доила животни и носила кобилица, може да се справи. Освен всичко друго е нужна все пак някаква подготовка . И аз не смятам, че е преднамерено нейното отпадане. Камелия за мен в двете игри беше по - добра. И да не беше се замотала с куфара, може би другите щяха да ги настигнат на сала. Милена и Камелия нямаха никаква координация и синхрон в тегленето на въжето и подреждането на куфарите.
ако Милена беше оставила оная да си плува с куфара сама щеше да има координация и синхрон в тегленето на въжето. Smiley
Оная? Струва ми се че се казваше Камелия.

# 307
От господата някаква премъдрост струи и насилен ентусиазъм, новите жени не ми харесаха, а Веселка  ще ми стъжни гледането тотално. Съжалявам, нещо тъпо ми започва сезона.

Двете момичета освен, че доста читаво си сковаха сала, куфарите ги разпределиха много правилно и се стиковаха успешно. Камелия и Милена никаква мисъл относно подредбата и после не само падналия куфар, но всичките им действия бяха някак хаотични, да не каже, че Милена незнаеше къде се намира, та Камелия все ѝ даваше насоки.

# 308
Нещо не мога да ги запомня новите участнички, но ще гледам по-внимателно нататък.
Пък и след миналата година, когато в началото не харесвахме Живка и Жоро, пък накрая бяха фаворити, ще изчакам с впечатленията.

Само мога да кажа, че тази Милена щеше да е доста скучна и даже дразнеща, в това съм сигурна.

# 309
  • София
Предпочитам нея пред поредната кифла, която скача за куфара си и така рискува победата и на другия участник. Само с тази постъпка вече ми е неприятна. Мислеше само за тъпия куфар, а не за Милена, с която са в екип към момента. Няма какво да я хвалят толкова, тя е меркантилна и егоистична.

# 310
Ами нали тя се надяваше да срещне любовта. Може там да са били роклите за съблазняване. И да бяха изпопадали куфарите, аз съм на 80% сигурна, че щяха да им дадат дилеми дали да върнат багажа или да изберат нещо друго в момент на липси.

# 311
  • София
Сигурна съм, че ако беше оставила куфара във водата, тихом мълком щяха да й го дадат после.

# 312
  • España
Милена по-добре , че си тръгна! Имам чувството , че щеше да бъде Надка 2 ( от Ф6)  , да “се скъсва от работа “ , а другите жени “само да се “гримирВат”…

# 313
Не знам гимнастичката с какъв акъл пак се е съгласила да участва, след като предния път така жестоко и натресоха онзи ревляк.
Може би ще ми е интересно да я гледам, предния път нищо не видяхме от нея. Спомням си я като цяло с добро, колко категорично отряза Мустафа, който и намилаше как жената трябвало да прави закуска на мъжа, да го подготвя за работа, а тя отсече: "Ми, аз няма да съм от тези жени, аз ще ставам заедно с него и ще ходя на работа".

# 314
Защо никой не пише?
Има интересни образи от новите герои.

Общи условия

Активация на акаунт